154

асоциации

преди 12 години

Асоциациите издават начина на мислене. Нашият премиер мисли за шкурка и трион. Интересно на базата на такива асоциации как се определя бъдещето в областта на наука, здравеопазване, финанси, сигурност. Не всичко става със шкурка и трион, някъде може и компютър да се ползва например, ама нищо че баш бакана е шеф и на електронното правителство, асоциациите му са с триони и шкурки. Жалко за България, след Живков, сега и бодигарда му! Не стана ли много?

153

Анонимен

преди 12 години

я да видим сега кой няма да влезе в следващия парламент---бсп...сдс или атака...МАЙ ЧЕ И ТРИТЕ.........ХАХАААААААААААААААААААААААААААА БЕЗ КАМПАНИЯ БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ....ТОВА Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО.

152

Анонимен

преди 12 години

Червените прости кратунковци не спират да се подиграват на Бат Бойко, въпреки че където ги хване, дали на избори, дали в някой спор, но винаги така плътно им слага тапата в нежните им пърдалници, че смръдливите им газове започват да излизат през лъжливата им уста и усмърдяват всичко наоколо, медии, форуми. Тия *** *** още не могат да проумеят, че колкото повече се напъват с простотиите си, толкова повече хората се отвращават от скапаната им крадлива, лъжлива, *** партия!

151

Една_от_БГ

преди 12 години

Аз всъщност съм "един" ама се пиша "една" защото си харесвам мъжете. Ония........надарените де... Взимам по 20 левчета на ден и си пиииииша постове. Старая се да изглеждам умна, много се старая. Другаря Кутев е доволен, може и премийка да пусне за Свети Валентин, че да купя на гаджето нови боксерки. Червени, разбира се , като на др. Станишев. Мама и тати като стари партийни кадри много са доволни от мен-винаги ме поздравяват вечер ако съм си изпълнил нормата за постове. Аз съм щастлив/а/.

150

Анонимен

преди 12 години

щяхте ли да пишете такива неща ако бяхте в Корея.щяхте да пищите от кеф......

149

ььь

преди 12 години

до 173 напънът не е да се построят магистрали, а да се плати на когото трябва за подкрепата. Магистралите се строят от турски фирми или от фирми на известните покрай спрените фондове братя помаци.

148

Анонимен

преди 12 години

на този много често взе да му засича мозъка.

147

Анонимен

преди 12 години

Проблемът в България е, че кредитът на доверие, взет от политиците преди изборите, нито веднъж не е бил върнат.

146

SOS

преди 12 години

ТОЗИ НАГЪЛ *** ТОВА ПРОСТО *** ЩЕ ДОВЪРШИ И ДЪРЖАВА И НАРОД.ПЛАЗМОДИЯ СЕ ВЖИВЯВА КАТО ГОСПОДАР НА ВСИЧКО.ЖИВОТНО ГРОЗНО И МАЛОУМНО.

145

Анонимен

преди 12 години

А махнете го тоя бе!

144

Бъни

преди 12 години

Бойко е политически клоун най-големият в Европа предлагам да му се даде награда за това от съюза на артистите . По добър кабаретен артист на политическата сцена няма . Бисерите и скечоете които умее да разиграва от сцената са неповторими и неотразими . Толкова е сложен че все още не се е намерил артист който да умее да го емитира и иронизира . Нейков дори се затруднява сериозно .

143

чудя се

преди 12 години

И още нещо - по повод шахматната партия с нашето момиче от Пловдив - аз лично не го цитирам като ПР за ББ - и това е нещо за което го адмирирам - да покани момичето да изиграят партия шах ...

142

Анонимен

преди 12 години

има си шкурка, пила и трион за разногласия между министрите. а за комуонанистите - голяма лопата!

141

Анонимен

преди 12 години

"ГЕРБ вече се вписа в мафиотските партии, които ограбиха България", заяви лидерът на "Атака" на пресконференция след Националния сбор на партията. Борисов разкри маската си на действащ задкулисно политик лъжец, измамник и демагог ...", допълни Сидеров.Прокуратурата е започнала разследване срещу Сидеров за разгласяване на държавни тайни.

140

ееей,...

преди 12 години

...това се казва ---ГОЛЯМ---,всички партии против Бойко ,и не могат да го ---СЪБОРЯТ!Ама инат народ бре...!

139

Веселинов

преди 12 години

Какъв евтин популизъм само.Когато се въведоха правата и задълженията на държавния служител, те оформяха един приличен статут, който го отличаваше.Но всичко беше само в началото.После включително и предното правителство и особено сегашното го поставиха отново в унизителното социалистическо изравняване.В момента е спусната директива за мачкане по места на всичко що не е от ГЕРБ.Ще ви приседне скоро!

138

Р1

преди 12 години

И двете форми са правилни *** идва от ТЪПАН , а *** от ТАПА и двата предмета са конусовидни така , че е все тая , коя от двете думи ще употребиш , смисълът си е един и същ

137

Сънчо

преди 12 години

Сънувах, че е Коледа и АЛФ взеле през комина облечен като дедо коледа и ми донесе баница с тиква защото съм бил послушен тая година аз я изядох ама той искаше още да ям и ми даде сърми и ошав, а аз не обичам и му отказах тогава каза че ще изяде котката и всички крушки в нас обаче аз нямам котка и тогава му пораснаха 4 големи зъба и тръгна да ми отхапе главата и аз се събудих. сега когато гледам алф ме е страх да не изскочи пред монитора да ме изяде, дали трябва да изтрия всички серии и да не гледам повече, моля кажете

136

чудя се

преди 12 години

Смятам че ББ е сменил ПР си - и да си призная новият е доста по-добър от стария,щом на ме отявлен антигербаджия и анти ББ сутринта ми хареса ББ - значи има нещо ...

135

за 170

преди 12 години

Нищо добро не се случва за България. Премиерът влага своя принос в 40 годишните усилия България да завърши поне една магистрала. И друго не прави. Изключвам монолозите му по медиите, които са дотегнали на всички.