59

KU4E

преди 12 години

Щом два пръста сняг стана бедствие, какво да кажем за една истинска зима?! А Някога ввъв всяка хижа имаше агрегат, лифтовете също! А курортите защо нямат по едно агрегатче в хотелчетата баровски? Преди 20 години във всяка хижв имаше агрегат, пътищата се разчистваха. Сега остава да се провалят и зимните почивки заради 10 см. сняг. Цирк! Карали сме ски по такъва фъртуни и снеговиелици при минус 10,15 пък и повече градуси без проблем. Абе неука работа! А защо продължават да не работят лифтовете по

58

Анонимен

преди 12 години

"Автобусите се проверяват дали са с подходящи гуми и ако отговарят на условията, също се пропускат. Остават обаче ограниченията за движение на ТИР-ове в двете посоки. "Вчера пътувах точно по Хемус и точно това е основният проблем - масово каране с летни гуми или зимни гуми втора употреба ...Питам се защо ДАЙ и КАТ сега проверяват гумите ? Какво правеха от Ноември месец до сега ? Чешаха си макарите ли какво? Или събираха рушвети за Новогодишните празници.

57

Дянков

преди 12 години

По добре да изчакаме до месец март. Хем ще се спестят средства. Няма смисъл да се чисти сега -другата седмица може пак да вали.

56

Анонимен

преди 12 години

Най-предвидлив излезе Миро Мършата който си купи с държавни пари джип за 160 000 за да може да дърпа ягуара на сестра си (зам. председател на здравната комисия) Герб си уредиха роднините, другите да го духат!

55

пак

преди 12 години

Герберската душа се разтапя пред песните на Веселин Маринов. Да пробват и със снега.

54

bb

преди 12 години

Вижте как за миг магистралите се превръщат в задръстени еднолентови, нискоскоростни пътища. И затова ли гладуваме

53

Анонимен

преди 12 години

dobre 4e nqma 1 metar snqg 4e shte gi vidq togava GERB ETO GLASUVAH TE ZA TQH SEGA SI BERETE PLODOVETE MIZERNICI PATISHTATA SA KENEF A PLASHTAME DANACI ZA VSI4KO KADE SI BB I CC

52

Анонимен

преди 12 години

ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ СКОРО ОПЕРАЦИЯ МЕТЕОРОЛОЗИТЕ

51

Анонимен

преди 12 години

сите говорят за "изненади". Я па не видам никаква такава - сичко си е като друг път.

50

до tosh - енцето.

преди 12 години

Добрутро, тоше! Ако ти не си я свършил тази работа със снегопочистването пред дома си, офиса или това, към което имаш отношение, начи: или немаш нищо, или "спиш" зимен сън и мислиш за другите съдейки по себе си.

49

kj

преди 12 години

Абе тоз сняг що вали през януари,да си вали там през юли и август.Тогава няма да ни изненада и ще сме подготвени

48

tosh

преди 12 години

като не ви харесва снегът, защо не излезете и да си го почистите сами?Само седите и плюете тука и все чакате някой да ви свърши работата.Ако все още за тези години не сте разбрали, в тази държава нещата стават по-бавно, понеже все някой се опитва да окраде нещо, да прецака другия, а вие да си седите отстрани и да чакате някой да направи нещо. Еми няма да стане колкото и да ревете по форуми.

47

Анонимен

преди 12 години

Уж щяха у въздуха да ги луят кво стана ?

46

peter

преди 12 години

Ще имаме ли една зима да няма затворени пътища в България, а да не говорим за мигистрали.Като ще се направят тази магистрали как ще бъдат чистени.

45

4 4 4

преди 12 години

Пълни *** са тия от ГЕРБ.То бива крадене на пари от всичко и по Безбожно много ама то прекалиха.как се трупа половин метър сняг по магистрала аз не знам.Камион се бил завъртял,завъртял им се мозъка. Пълни нещастници са тези ***,да си хващат парцалите и милионите и да се пръждосват от България.

44

стига бе

преди 12 години

стига сте плюли другаря тъпан Бориславов-*** не ушета щеф мачка тоя *** ами мъдурите на ген секретар на бкп тодор живков..... така се става премиер....ами серго гея ами другите комунистчета от 20 години *** майката на ДЪРЖАВАТА!!!

43

dzivko

преди 12 години

Абе че се изложиха то е ясно,ама аз гледам коментарите на Странджата и си си мисля,че тоя човек разбира от лук до ядрени ракети,а може и да греша

42

Анонимен

преди 12 години

ей лумпели, не виждате ли какво става и в Австрия и в Германия, нали там нямаха проблеми със снега понеже са много организирани, защо тогава и там има затворени магистрали, от тази злоба ще станете импотентни

41

Анонимен

преди 12 години

До вчера не ми се беше случвало да се прибирам от Троян до София през пътя за Враца и Видин за 10 часа.Кой недоносен *** взе такова безумно решение?Може ли от онзи ден в Троян и околните села да няма ток и единствения път за придвижване да е затворен цял ден?Хиляди туристи от селата без ток като Априлци,Скандалото,Орешака,Чифлика и други си тръгнаха едновременно заради спрения ток от петък.И вместо да се почисти до Кърнаре прохода,някой прехвърли техника от Тракия да чисти Хемус.

40

Еййй

преди 12 години

Костов е виновен ,той пуска снега