144

Machiavelli

преди 12 години

Аутобана......баш аутобан е, да.

143

Анонимен

преди 12 години

Боко резнал ли е лентата на задръстванията:)

142

Анонимен

преди 12 години

Сняг пада, та се къса! Изкарах шейната над Витиня (трабантът на трупчета, бензинът скъп мама им фашистка, гледам един дебеловрат руча филия с мас. Ей, пич, дай и на мен, картофите ми ги окрадоха цингите! Оня ми отвръща:Ааа, куче калпаво, това да не са ти въглища общи! Ходи в *** да квичиш Леле, като го замлатих с винкело от соца, он вика Не си реформиран, бе! Е тогава се сетих, та това е бат Бойко!

141

Анонимен

преди 12 години

Боке ба...требеше да та закарат да откриеш новата снежна покривка с новия суперсъвременен двойнооскъпен и тройноплатен хеликоптер ба....Що не рачи да идеш ? Ти Боке дето има проблеми се не вясваш никъф. Ни на едничко метсто. Галиба та е *** ... страх де...Аре кат не си ти шо не прати Цвърцоний Великолепни, както винаги... И де го оня призидентинът бе...нал щеше нещо да работи....най-бълхарският ... българският де....Де сте са изпокрили ва гърбавелници ?

140

Иван

преди 12 години

Раздадена е храна и вода и всичко необходимо на хората, закъсали в коли и автобусиПътят е проходим, колите се движат и вярвам, че в рамките на един час всичко ще бъде уредено, посочи председателят на Българския червен кръст.Спокойно всичко е под контрол и да спрем с обидите.Да са живи и здрави хората които са помагали в трудната обстановка.Едно време дори не се знаеше че някъде има задръстване и бедстващи коли.сега медиите се надпреварват кой пръв да кацне на магистралата.

139

Анонимен

преди 12 години

144Нам кво! Голаво вода си гербер:) В Родопите си взех книжката за "С" категория и знам къде съм карал по Тошово време:)))))) А иначе герберите не учудвате, че полета на мисълта ви е стигнал до гегата ти:))) За повече акъл нямаш, освен да си бараш гегата:)))

138

до 137

преди 12 години

Найш ли кво? Въри на майната си райна! Сигурно изобщо не съм живял в Родопа планина... И даже винаги сме имали ток и вода и почистени пътища... Тва ли е най-новия виц в Бг? БАРАЙ МИ ГЕГАТА!!! На Пампорово- преди старата автогара- там кво? Коя година е било изчистено бе капутчо? Ша ти рекна кога- кога не е валяло сняг- ей тогава!!!

137

Иван

преди 12 години

до 134: Как бе умнико ще сме номер едно като *** като тези тираджии не се съобразяват със забраните и си карат без да мислят какво ще последва като закъсат.Как искаш да сме номер едно като сме *** - само мрънкаме,оплакваме се,търсим виновници а НИЕ какво правим,с какво сме допринесли да сме номер едно - то не става само с искане и лаене.Някой строи магистрали - друг опонира - не ядем асфалт.Как никой не каза пдкрепяме хората с техниката които цяло денонощие вече работят.

136

ФФФ

преди 12 години

KAKWO DA PODGOTWQM BE 140..ТО ВСЕКИ Е НЕ ПОДГОТВЕН,А ПОДМОКРЕН!! АЗ ДА РАЗЧИСТВАМ ,НАРОДЪТ ДА РАЗЧИСТВА ПЪТИЩАТА И МАГИСТРАЛИТЕ НЕЗЕМНИ В БГ ЛИ????????????? КАТО ПРИБИРАТ СУМА ТИ ПАРА КАТО ДАНЪЗИ,ТАКСИ,РЕКЕТИ,ЦЕНИ..ВСИЧКОТО ОТИВА ПО ЧАСТНИТЕ ИМ СМЕТКИ И БАНКИ...ЧЕ И ДА ИМ РИНА СНЕГА НА МАГИСТРАЛАТА ЛИ???

135

Анонимен

преди 12 години

На Бойко снежинките този път са му дошли повече, а новата министърка не е толкова пъргава, като и гледаме килцата:))))

134

до 134

преди 12 години

Точно така бе човече! Браво! Като си знаеш държавата и страната и климата, ами подготви се!!! То всяка година е едно и също... Има 4 сезона. Ако някоя година зимата е била по-мека... МЕРСИ!!! Ама, недейте да ми пишете, че сте се уплашили и блокирали от 30-40 сантиметра сняг! Не забравяйте, че едно време в такива условия нашите деди са УДЪРЖАЛИ битката на Шипка!!! Днес ми плачете, че колите не ви минават от там!!!

133

Анонимен

преди 12 години

До фсички:Снегът ни затрупва, но ние не се предаваме...Приватизцията ни зове..*** са пратили баба Меца и Заю Баю(огладнял като вълк) срещу нас, но ние загиваме с името на ГЕРБ на уста! Да живей риформата!

132

Анонимен

преди 12 години

При ГЕРБ е така! Свиквайте:))))) Няма ток в половина България и пътища няма:))))

131

Анонимен

преди 12 години

133Я млъквай бе! Толкова си живял в Родопите и ти! При Тошово време съм живял там и дори учебното ни кормуване беше в големи снегове и не съм имал проблем като курсист! Май за теб няма угодия! Хайде сиктир гербер смотан!

130

Анонимен

преди 12 години

Притази ситоация министара да си подаде оставка поради некадърност да си свърши работата

129

АМАН ОТ ТЪПАНИ!

преди 12 години

МОЖЕ ДА ИМА СНЯГ,МОЖЕ ДА ИМА И ФЪРТУНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА-КАКТО И В БЪЛГАРИЯ..МОЖЕ ПО НОВИНИТЕ ВСЯКАКВИ ТАКИВА НОВИНИ ДА ДАВАТ! ОБАЧЕ! ОБАЧЕ АЗ ИСКАМ ПО НОВИНИТЕ НА СВЕТОВНИТЕ МАСМЕДИИ ДА ВИДЯ ЧЕ ВСИЧКИ СОЧАТ ЗА ПРИМЕР БЪЛГАРИЯ КАК СЕ Е СПРАВИЛА И ВСИЧКО Е ИЗЧИСТЕНО,ЧЕ И ИЗБЛИЗАНО! И НЕ САМО ПО ТАЯ ТЕМА!!АМА С ВЕЧНИТЕ ТИКВИ НАЧЕЛО В БГ,ИЗБИРАНИ ОТ И ТЪРПЯНИ ОТ НАРОДЕЦА ОТ 1944Г...КАК ДА СТАНЕ,МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО???

128

АМАН ОТ ТЪПАНИ!!

преди 12 години

ТОЯ ФОРУМ ПЪЛЕН С УМНИЦИ-И ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН СЕ ОПРАВДАВАТ С ВСЧИКО И С ВСЯКОЙ-ТО НЕ БЕ КАК БИЛО В САЩ,АНГЛИЯ..ЛОНДОН,ГЕРМАНИЯ..АВСТРИЯ..ПАТАГОНИЯ..А СИГУРНО И АРКТИКА?? АБЕ,ЛЬОЛЬОВЦИ БЪЛГАРСКИ,МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ДА СМЕ НОМЕР ЕДНО И ДА БИЕМ ВСИЧКИ! С ОПРАВДАНИЯ ЛИ ЩЕ ВЪРВИТЕ НАПРЕД И ЩЕ СТИГАТЕ ЧЕ И НАДМИНАВАТЕ БЕЛИЯ СВЯТ?? ЛОНДОН С 10 СМ СНЯГ БИЛИ ЗАТВОРИЛИ,ХАХА,АМА ТАМ СНЕГЪТ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ,А В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ЦЯЛ ЕДИН ЗИМЕН СЕЗОН ОТ ВРЕМЕТО НА АСПАРУХ,ГЛАВО!!Е,И ЗА ПРИМЕР НА СВЕТА ЛИ СМЕ?!?

127

Не сте добре...

преди 12 години

За какво се оплаквате? За кое? Имало 30 санта сняг в Бг (някъде има и метър). Добре колко трябва да има? България не е пустиня, не е и Сибир! Аз в Бг съм живял в Смолян и в Чепеларе. Кога е бил там пътя ИЗЧИСТЕН ??? Май никога! Хората са свикнали- те си знаят, че е зима и освен това- точно за сняг се МОЛЯТ! Кво ми плачете всяка година? За скиорите винаги снега е малко, а за водачите на МПС винаги е много!!! Няма угодия! Не знам как ли се справят в Швейцария, ама никой не РЕВЕ като вас!!!

126

БТВ-късни новини

преди 12 години

Днес след обяд премиера на два пъти е правил опити да стигне до прохода "Витиня". Целта на г-н Борисов е била да открие новия дебел сняг на прохода. От пресцентъра на МС опровергаха съобщенията на някои медии, че премиера се е отказал от намеренията си. Самият той заяви пред БТВ, че е отложил два футболни мача (с "Орловец" и "Газела"), като е предпочел да реже лентата на снега. Борисов поздрави очакващите го на "Витиня", като ги помоли да не си тръгват. Голямото събитие ще се състои утре.

125

do 113

преди 12 години

togava nesa bili tolkova gladni a sega vseki iska da vzeme honorari ...............i zatova e na tova deridge dargavata ako vaob6te ima takava ..........