49

Гурлю

преди 12 години

Аз тук в България не се гордея, че съм българин, но съм горд, че там в далечна Австралия две скромни българчета прегазиха световната сила в тениса САЩ и им благодаря за това.

48

rex do 27

преди 12 години

***, изчезни час по-скоро то тук или си и късопаметен ......... "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ!" И не е тук мястото да пълниш главата на аудиторията с глупости!БРАВО НА ДЕЦАТА! БРАВО! БРАВО! БРАВО!!!!!!! МАЧКАЙТЕ НАРЕД! УСПЕХ И НА ГРИШО И НА ЦВЕТИ!

47

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ГРИША И ЦВЕТИ НА ВЪРХА!

46

Гост

преди 12 години

ВЕЛИКИ ! :) (bow)

45

до Филип

преди 12 години

Филипе, в Афганистан сложиха ръце върху търговията с опиум/хероин, а не кокаин .. жизнено важен за подчиняване на армията им - от зомбирани наркомани.

44

ПАТИЛАН

преди 12 години

НАЙ ХУБАВИЯТ ПОДАРЪК ЗА ИМЕНИЯТ МИ ДЕН. ДА ВИДЯ СМАЧКАНИ И ПОСТАВЕНИ НА МЯСТО ПРЕФЪРЦУНЕНИТЕ АМЕРИКАНЦИ.БЛАГОДАРЯ ВИ БЪЛГАРИ!

43

Анонимен

преди 12 години

По-добре да не беше писал нищо. Целия форум те храни, а ти си и нагъл на сичкото отгоре. Но май си ***-мазохист! Гаден хейтър - заври си тъпите мисли и шлемове в *** и ги дръж там докато не покълнат, барем се пръкне нещо по-читаво от тебе! Дроби трохите с плода на твоето самозадаволяване и яж до насита - лузър ***

42

до всички (-)

преди 12 години

Всички хейтъри, комплексари, анти-българи и анти-човеци - такива като вас са отваряли вратите български на всички нашественици за 30 сребърника. Гордейте се юди с предателството си на рода и Родината, но знайте, че ще е незавидна вашата участ!

41

д0о ..нанист

преди 12 години

27Как е джобния тенис?Ако говориш за този "спорт" без съмнение си капацитет!!

40

Анонимен

преди 12 години

днес е едно голямо ихооооооооо а утре , ще е тихо

39

до ..нанист

преди 12 години

13Как е джобния тенис?Ако говориш за този "спорт" без съмнение си капацитет!!Хахахахаххахаха

38

Филип

преди 12 години

До 27:Как може да се възхищаваш на нацията, която води война с всяка държава която не й е угодна. Справка - с/у Сърбия заради въздушното й пространство, с/у Афганистан за да сложат ръце върху търговията с кокаин, с/у Ирак заради петрола, с/у Либия заради петрола, а следващата цел е Иран също заради петролните залежи!!! Хора отворете очите си!!!

37

Анонимен

преди 12 години

Браво

36

13

преди 12 години

Браво, чудесен завършек на седмицата!!!

35

zucchini

преди 12 години

Леле, невероятна бяха! Брилянтни! Така им се изкефих. Най-вече на Григор и на зашеметяващата му игра срещу онзи самонадеян американски ***. Браво, момче! Браво и на Цвети! Бяхте великолепни! Благодаря ви!

34

тенесист

преди 12 години

Факта, че всички се нервите означава, че казвам истината. Аз съм реалист и гледам реално на нещата. Какъв е този турнир? Кой е чувал за него? С каква тежест е? Какви точки за ранглистата носи? Какви пари носи? Какъв авторитет носи? Пилците се броят на Шлемовете и АТП/УТА, останалото е робска психика и сиромашка радост, задоволяване с трохи...

33

Марк до САЩ и ГЕРБ

преди 12 години

27То и аз съм живярл години в Щатите и ги харесвам, ама ти все пак или си пиян или се обаждаш от 4ти километър!Третата версия това да е ирония е с вероятност 0,001 %!Може би едно диазепамче ше ти се отрази добре!!

32

един българин

преди 12 години

Гришо! Гришо! Гришо! Гришо! Браво на нашите!!!! Цвети и Гришо благодарим ви за позитивните емоции!!!!

31

булгар булгар

преди 12 години

До 27 Балък!

30

Анонимен

преди 12 години

До коментар 13: Ти или си роден ***, или си го придобил впоследствие - идиотизма. Турнира се казва Хопман Къп (неофициално световно отборно първенство по тенис). Преди да омаловажаваш нечий успех и труд, земи прочети и после с хартията си избърши *** сам, че може и за т'ва да ти помагат мама и татко, лаланко?! Браво на наште, поне показват, че има некви будни хора, некъв живец, в тая смотана държава, изпълнена с *** овци като 13, песимисти и подлизурковци, вманиячени грандомани!!!