89

tankist

преди 12 години

станишко крадеше като разпран сопред герберите, и аз съм сигурен ,че е крал ама при него заплати и пенсии се вдигаха, цените на горивата и монополите също но умерено, резерва се пълнеше, изплащаха се детски, маичинство, обещетения за безработица, при бойко, всичко е змразено, цените скочиха драстично, обезщетенията паднаха, вдигна се срока за пенсиониране, резерва го няма , то въобще не е сигурно пари дали има в тази държава вече, е и най важното е според герберите бойко не краде ама хич, смех.

88

до 80

преди 12 години

Кога БСП е била толкова ........"срината",от както съществува...?

87

Проблем ?

преди 12 години

Аз се махам от рая , оставям те на турските ти колеги да ти се кефят .

86

rumen221

преди 12 години

БАТ-СЕРГЕЙБАТ-СЕРГЕЙВЕЧЕ ДРУГ Е БАТ,А ТИ СИ САМО ...

85

Анонимен

преди 12 години

АЙ МАХАЙТЕ ГО ТОЯ *** ЧЕ ДРАЗНИ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ И ЧЕСТНИ.СТИГА СТЕ НИ ТОРМОЗИЛИ...ТОВА СИ Е ЖИВА ИНКВИЗИЦИЯ...ДА ГЛЕДАМЕ ТОЯ ЧЕРВЕЙ.

84

do 60

преди 12 години

браво прочел си това онова,качвал ли си се на хубаварта ти магистрала от Шумен до Каспичат,ако това за теб е магистрал за мен не е.Знаеш ли колко пъти е кърпена,честно да ти кажа и аз незнам вече ,но си личат повече от 4 кърпежа

83

Гей-бер

преди 12 години

Ние го мислехме че е от нашите,че си пада по момченца кат Боко ***,а той взе че се ожени,и дете има и 2-ро чака!!!

82

поддръжник

преди 12 години

Ееееей, гербериииии...БАТЕ СЕРГО Е ВЕЛИК!!!Оня ден ми пръсна дюзата в килерчето със санитарните материали на Позитано. Аз го мислих, че е пасивен гей, като мен, ама той се оказа активен...БРАВО !!! ВЕЛИК Е БАТЕ СЕРГО, ВЕЛИК!!!

81

да така беше..!

преди 12 години

По времето на 3-ната коалиция ,Бг нямаше Министър Председател ,.....ТОЙ беше слуга на Ахмед Доган ,заедно с Президента ---ПърваноФ---

80

Бъни до 72

преди 12 години

Споко бате то и АТАКА че и ГЕРБ са се запътили към клуба на *** . Както никой не се сеща вече за НДСВ така и за ГЕРБ ще бъде . БСП са с твърд електорат имат традиция евреите да правят по много чавета та за това са така . Инак всичките са от ено котило БКП . За да можем да дръпнем напред като държава трябва да изберем партия и ръководител който 1 да излови вичките мишоци крали до забрава 2 да въведе в изпълнение конституцията и законите да въведе в порядък . После всичко ще е ОК

79

....?

преди 12 години

Какви ти предсрочни избори ,бълнува ---Съси?Колкото и избори да има ,винаги ще победи ---НОВОТО!На последните избори ,58% за ГЕРБ са гласували --младите хора !

78

поддръжник

преди 12 години

Ееееей...66-ти...млък!Да не си писал повече!И аз мога да те изплющя,ама не искам.Че какво им е на руснаците?Мисли каквото щеш,но БАТЕ СЕРГО Е ВЕЛИК!!!

77

Анонимен

преди 12 години

МОЛЯ АДМИНИСТРАТОРА КАТО ПОКАЗВА СНИМКИ НА ТОВА ЧУДОВИЩЕ ДА СЛАГА ПОНЕ 100 ЧЕРВЕНИ ТОЧКИ.....СТРАШНО СИ Е ВСЕ ПАК....

76

коко

преди 12 години

Алооооо!!!Редакторите!Много Ви моля ,махнете този очилат паткан.По добре да показвате Бойко сутрин ,обед и вечер.Беше ми писнало като пусна компютъра и той да се появи.Но имало и по-лош вариант.От двете злини човек винаги избира по-малката.Нервен коко

75

Анонимен

преди 12 години

Станишгей сега яде и от моите пари дето ми ги завлякоха от Първа Частна Банка-тарикат.За това няма наказание, щото имало давност.Йосифовица раздели с мъжа си парите за да храни и гейчо.

74

Анонимен

преди 12 години

само едно ще ви кажа :кой друг народ след 5 века робство ще остави поробителите си да живеят свободно и да се размножават като плъхове в държавата си.??.кой ще остави партия дошла на власт с хиляди убийства да управлява до ден днешен свободно и да краде с пълна сила??...НЯМА ДРУГ ОСВЕН БЪЛГАРСКИЯ.*** ***!

73

Съселът

преди 12 години

Тоя черен вибратор дето го държа на снимката ми го подари Криси Вигенин за Нова Година от Брюксел, да се сещам за него в студените зимни нощи. Още тази вечер ще го пробвам.

72

и за...

преди 12 години

Мая Манолова---"нови върхове",.....и за БСП вече свършиха ---върховете ,както за СК,НДСВ,ДПС,ДСБ,Янета ,манета,.......!Всички бяха против ГЕРБ ,и получиха заслужено ------ВЕЧНА ОПОЗИЦИЯ!

71

преди 12 години

Я как здраво е стиснал микрофона серГей за,какво ли си мечтае сигурно иска усамотение с микрофона...

70

бай ууууй

преди 12 години

61 ти си напълно ЛУД!!! или със къса памет?