101

Анонимен

преди 12 години

няма логично обяснение за какво са тея чипове и не е от 30-50 лв. имам чип на кучето ми... пълна порноография... а вече чипове в Америка не се слагат - предизвикват тумори... ало, Рекси - чиба... къде са защитниците на животни... и за какво е тоя чип?

100

до 100

преди 12 години

Предполагам- фъшкиите на бездомните песове, наркоманите, както и разхвърляните в храстите памперси не Ви пречат? Защото на мен те са големият проблем.

99

103

преди 12 години

Вярно е това, вместо с пясък да си правят кофички децата си играя с акитата на кучетата!

98

до 96

преди 12 години

с думата "тамън" -поздравявам населението на разградска и кърджалийска област )

97

Светльо

преди 12 години

*** Лизатор: и един мармот...

96

do 100

преди 12 години

"*** до ***" padnah ot stola :D :D

95

анализатор

преди 12 години

Новите лични карти също ще са със чипове,така че времето за идването на антихрист на власт наближава но ден и час никой не знае,това е в приоритет на Бог-Отец,и 5млр.гадатели да се явят и да ви кажат час и дата за свършека на света са явни измамници.Четете Библията ама не както сатаната я разбира,а като Божи чада уповаващи се на Христос...

94

Анонимен

преди 12 години

ох какви сладки йоркита :)

93

с.

преди 12 години

Освен за чиповете да почнат да глобяват жестоко и тези,които не си почистват след кучетата!Писна ми да газя *** по улиците!Първо е супер опасно за здравето и второ е супер гнусно!По парковете да не смееш да си пуснеш детето на тревата!*** до ***!нямам нищо против животните и стопаните им,но не съм длъжен да търпя тая ***!

92

Анонимен

преди 12 години

Абе стига с тези чипове бе..толкова ли сте кухи......И чип да има кучето, като реша да го изхвърля ,ще платя на ветеринар да махне чипа и ето ти още 1 бездомно псе на улицата.Всичко е с цел да се краде законно от народа!

91

Анонимен

преди 12 години

БАБХ е крайно време да направи регистъра!!! Иначе всичко се обезсмисля! Поставяме чипове на кучетата, но реално на този етап те не носят никаква информация!! И така ще е докато не заработи регистъра, в който да се вписва информацията за кучето и собственика му. Защо всичко се прави по обратен ред в тая държава

90

Светльо

преди 12 години

бери си лайката

89

Анонимен

преди 12 години

Абе Светльо..що не идеш да спиш......Каква е тази дума тамън.........Боже ела и си прибери вересиите!

88

Светльо

преди 12 години

Тамън чаках да видя кой ще изтърси простотията, че чиповете били сатанински.Преди 7-8 години, когато бях все още твърде лековерен, се бях наплашил от едни статии, които твърдяха, че в периода между 2008 и 2010 година всички хора ще подлежат на задължително белязване с чипове и така ще дойде Сатана.Нищо подобно не се случи. Поредната фанатична измишльотина. Също както и светът няма да свърши през 2012.

87

още ужас

преди 12 години

И ще намират по ДНК-то и домашните "таковци" на уличните *** и техните стопани, ужас ужас...

86

Анонимен

преди 12 години

Абе дедка,ходи и се гръмни некъде....Когато се намали популацията ела и ми се обади.....съзнание и възпитание ще търсиш в българина, който е оскотял от мизерия и глад и само му е до чипосване на кучета.Не може да търсиш надстройка,след като нямаш база.Хората едно куче трудно отглеждат,да не говорим за поколението му.Съзнание може да има само човек,който не мисли всяка секунда за насъщния си!

85

Анонимен

преди 12 години

Браво! Крайно време беше.

84

до 86

преди 12 години

Ти изобщо имаш ли животно или присто ти е скучно?

83

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 12 години

ПРЕДЛАГАМ ЧИПОВЕ ДА СЕ СЛОЖАТ И НА *** ОТ ГРОБАРСКАТА ПАРТИЯ. ЧИП 1 -НА БОКО МУТРАТА ЧИП 2 -ЦВРЪЦКО ПОМИЯРА ЧИП 3- *** ОТ САМОКОВ ЧИП4-ИМОТНИЯ АНДРЕЙЧО ДЪРТИЯ ПЕС ОТ ОБЩИНАТА ЧИП 5- ПЛЕВЕНСКАТА ПАРТИИНА СЕКРЕТАРКА ЦВРЪЦКА ЧИП 6-НОВОБОГАТАША ПРЕЗИДЕНТ-ДАЛАВЕРАДЖИЯ ПЛЕВНЯТА ЧИП 7-МИРО МАЗНАТА *** ОТ ВРАЦА ЧИП8 -ЗДРАВНИЯ ЦИРКАДЖИЯ ЧИП9- ЛЪЧКО МОЗЪКА С УМ НА КОКОШКА ЧИП 10- КАЛИНКАТА ЧЕДОТО МИЛИЦИОНЕРСКО ЧИП 11-КОБИЛКАТА РУМИ И Т.Н. ВСИЧКИ

82

до 82

преди 12 години

моля Ви спрете са бращтолевите параноични глупости