68

БоСимеонов

преди 12 години

Така. Значи...съдът отменя текстове от закона, но герберите използват факта, че Плевнелиев ще заеме поста президент за да прескочат думата на съда....

67

инкогнито

преди 12 години

Да защитаваш т.н. герб означава да защитаваш Цецо ДС-то, пожарникаря, Пашата, Маргините, Маджо, Мишо Бирата, Вучката от Терминал-2. Кой от вас, тиквени гербави, е готов да защитава с гърдите си 6-те луксозни имота на Цецо?

66

до чадърчето

преди 12 години

Не схващаш колко си ***- ТРЯБВАЛО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМЕ ДАЛИ АМЕРИКА НИ Е ПРИЯТЕЛ. Ами *** на училище, *** на кино, *** поработи нещо и все някак ЩЕ СТОПЛИШ,че СЕГА,Т.Е. ВЕЧЕ АМЕРИКА НИ Е ПРИЯТЕЛСКА СТРАНА. ДОРИ ПРИ ЕДНА ВОЙНА ЩЕ ВОЮВАШ ПОД НАТОВСКО КОМАНДВАНЕ,а там ,както се знае, "американците са под всеки стол"

65

Анонимен

преди 12 години

НИЩО НОВО.ГОЦЕВИЯ МАФИОТСКИ СЪД ПАК СЕ ИЗХОДИ.ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ГО ТРАЕМ.НА 22 ЯНУАРИ С ИЗРИТВАНЕТО НА ГОЦЕ СЕ ОСВОБОЖДАВАМЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО

64

zont

преди 12 години

Въпросът и до обективен ,но тъпМного подходящ ник!

63

ДС

преди 12 години

Аман с тази ДС. Отдавна вече кадрите на ДС ги няма. 90% от тях са работили за България осигурявали са пазари (Цяла северна Африка) осигурявали са научнотехническо разузнаване. Има ло е и такива които са слухтяли естествено (само да не забравяме че това го е имало и в Америка - Макартизма ) . Най-лошото е че тези способни кадри тези които са останали вече работят за чужди разузнавания. САЩ, Израел, Турция итн но не и за България и резултатът се вижда къде бяхме къде сме сега

62

асфалт

преди 12 години

Всички драскачи от тиквения герб да се явят в централата! Ще раздават по черпак с асфалт, като награда за слабоумните хвалби в чест на пожарникаря!

61

zont

преди 12 години

Защо реши, че Америка ни е дружеска страна? Може би, защото ни разрешиха български бази безплатно на тяхна територия. Или може би, защото посланикът им постоянно демонстрира наглост? И т.н, и т.н. Обясни на невежите по-подробно!

60

ДО 52

преди 12 години

Не можа да го схванеш, а? Хахаха.Умник ***. Не всекиму се отдава да може да чете нещо различно от жълт вестник.

59

до 56

преди 12 години

Остава да уточниш ти от *** ли си или от комунистите ?Сетих се, ти си от платените.

58

888

преди 12 години

Гоце и бандата му ги вълнуват само властта и парите. При режима на БКП служеха на ДС и КГБ, сега служат на американците. Агент Гоце се споразумя за американските бази в България, а неговия министър Калфин подписа договора. Да не мислите, че са го направили от любофф към Америка? Бая зелена пара ги е подгряла да дадат български поделения за американски военни бази.

57

до 36

преди 12 години

Много си издухан.Тук се пуБликуваха писмени документи за съдействието на КГБ тогава по доставката на отровата рицин и съчмата, правени в Москва, за нашата ДС, която е изпълнявала заповед лично на правешкия ***.ДС-генералът, който движеше операцията тук се самоуби на гробищата. А ТИ СИ ПРИКАЗВАЙ ТУК ВРЕЛИ -НЕКИПЕЛИ. По-добре се заеми да видиш дали американците са кацали на луната,че подобните на теб тикви нещо се съмняват,че това било измама след като любимия Кремъл не можа там крак да положи.

56

желирани плазмодии

преди 12 години

Каква е тази десница, какъв е този т.н. герб, след като нейните водещи фигури мисловно още не са напуснали БКП? "Гербавите" политици са всъщност едни вечно вчерашни, закостенели, миришещи на нафталин, мумифицирани и рециклирани восъчни фигури с качество "вторични суровини". Извадените от фризера бивши членове на БКП ли са "новите", или старите апаратчици от разни окръжни и квадратни комитети ли, или всевъзможните аматьори, събирани от политтехнолозите, по един единствен критерий - сляпа и безкритична вярност към главатаря / диктатора? Това са слузести политически рептилии, податливи на всякаква лъскава стръв от някоя партийна въдица; корабокрушенци от други партии; фалирали апаратчици-неудачници; винаги готови да се откажат и от себе си ренегати; перманентно настроени веднага да сменят своята вяра, убеждения и лоялност, в зависимост от доминиращото стадно увлечение; *** от партийни филтри; в болшинството си комсомолци, комунисти, атеисти и безбожници, без всякакъв морал; бивши мутри, сега бизнесмени; откровени неквалифицирани дилетанти; раболепни хамелеони; желирани плазмодии, лепкави странстващи политически ***, готови по всяко време да сменят своята форма, цвят, вкус и съдържание; надуваеми политически кукли, винаги влажни и казващи да; обтекаеми, покрити с тефлон политически хибриди (нещо пропуснал ли съм?)...

55

до 55

преди 12 години

Абе, ТИ от кои си ,след като в Бг има само комунисти и *** ....?

54

Анонимен

преди 12 години

Един гербераст пише самоотвержено от името на всички.

53

3

преди 12 години

Конституционният съд обаче отмени тези текстове от закона. Така тримата посланици от Хага, Белград и Атина заведоха дела с мотива, че по Конституция само президентът може да назначава и освобождава от длъжност ръководители на дипломатически мисии, а Георги Първанов отказа да подпише укази за товаСмешници аре доживейте си още 20 дни докато Плевнелиев стъпи в длъжност...Тоя е ясно че Гоце кавала ваш бивш колега от ДС няма да ви отзове.....

52

до 43

преди 12 години

Ама явно наистина си *** след каламбура, който си написал.

51

Мдааааа...

преди 12 години

...виждам, че както обикновено другарите си крепят кочинката и защитават, без да ги е срам дори, доносниците на ДС. Искат другарите техните съпартийци да не ги пипат от сладките синекурни службички. Браво другари, само така! Партизан за бой се стяга, мята пушка на рамО..

50

Анонимен

преди 12 години

Искате още 65 години народа да ви търпи червените врътки ли? Хорицата да изработват нещичко,, а вие да им го откраднете и на стари години да ги оставите без пукнат лев? Тоя филм вече сме го гледали! Няма кой да ви пусне гювеч втори път! Като ревете за пенсиите защо не обелвате дума кой окраде фондовете??? *** афрокомуняги!

49

Анонимен

преди 12 години

До Червените *** Недоклецани *** от обратната Кутевската форумна орда! Абе *** ниедни, до кога трябва да ви се набива в *** кратуни една елементарна истина, а тя е че Борисов е 1 защото ви изгони от властта и води държавата уверено напред, към Европа, а не към Анадола, както беше до сега, до като вие муньовците на БСП постоянно се мъчите да върнете на власт ТройнО крадливата коалиция. Вие долни предатели потурджии не проумяхте ли най-после това, което вече и малките деца знаят отдавна, че сте безкрайно вредни за България. Поне си признайте престъпленията към страната, но тъй като не можете или не искате да си признаете, даже напротив, опитвате се с типичната си комунистическо-Гьобелсова демагогия да извъртите така нещата, че вашите престъпления, заради които сме на това дередже да ги прехвърлите на Борисов, който за пръв път започна да прави истинска европейска политика и това се оценява от всички европейски и световни лидери. Но вие долни продажници на всичко българско и родно не се спирате да го плюете, за това ще ви повтарям, че сте едни гадни лайногълтачи и нищо повече, жалки вредители и провокатори, работещи за жълти стотинки срещу интересите на родината ни, нещастни *** смрадливи!