246

фдфас

преди 12 години

До всички атеисти - вие сте такива благодарение на 45 години комунизъм в България. Сигурен съм, че повечето от вас мразят комунизма, но е жалко, че не осъзнават, че за безбожници благодарение на него. Човек ако няма вяра, за какво живее тогава? За едното ядене и пиене ли? Вярата осмисля живота и дава една сигурност, която нищо друго не може да ти даде. Вярата в Божия Син! Уважавайте правото на избор на вярващите да вярват, както вас никой не ви кара на сила да сте вярващи.

245

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че когато човек умре и отиде в рая на Христос, той дефакто отива в ада на Алах и на Буда. А когато отиде в рая на Алах, той дефакто е в ада на Христос и Буда...аве изобщо загубена работа.

244

прасчо

преди 12 години

Православие има....Но пастири няма !!!! Аз не вярвам на МутрополититЕ Никалая,Кирила и всички оядени,пренаситени с омазненени от блажени пръсти......И на Патриарха не вярвам.........така че съм явно Кривославен

243

Георги

преди 12 години

ЛОШИТЕ ДУМИ СРЕЩУ РЪКОВОДСТВОТО НА ЦЪРКВАТА КАТО ЦЯЛО, ЩЕ БЪДАТ ВМЕТНАТИ КАТО ГРЯХ. ЗА ТОВА , НЕКА ДА НЕ СЕ ПОДАВАМЕ НА ГНЕВА, ТОЕСТ НА ДЯВОЛА, КОЙТО СТОИ ЗАД НАШИЯ ГНЯВ. Грях за тези думи. Грях да се поставяте до и над Христос. И да заплашвате! Грях до дъното на душата Ви! Поне 5 неща като НЕЗНАНИЕ ОТ КАНОНА БОЖИ ПОКАЗВАТЕ! И ТОВА ЧЕ НЕ ПОЗНАВАТЕ РЕЛИГИЯТА.МАЛКО СТЕ ЧЕЛИ! И ТОВА ЧЕ НЕ СМЕ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО!

242

абе престанете с

преди 12 години

тези Христос и Мохаммед бе ! Толкова ли сте наивни ,че позволявате да ви промиват мозъците ! Човекът не бил произлязъл от микроорганизми и пр. , а бил създаден от кал ! И там някой си се родил от седмото ли беше ,осмото ли беше ребро на някой си ! Бах ти тъпотиите ! Абе ще ме извините ,но вие мозъци имате ли ?!

241

до 241

преди 12 години

А на тебе кой ти източника. Да не е онази книжка приказки от 1001 нощ т.е. библията. Е да вярно много си осведомена. А пък аз като умра отивам 2 метра под земята и край, това е. Само глупа/к(чка) би повярвал на друго. И недей да ме плашиш с въображаеми личности.

240

Кина

преди 12 години

Всички непросветени безбожници следва да млъкнат и да си наведат главите!защо не давала БПЦ средства за благотворителност?Ами защото не и е работа да дава дарения, а е наша работа на миряните да и даряваме! Ако това е написано от религиозно лице ГРЯХ! Чети библията и тогава пиши! Грях за теб и такива като теб, унищожаващи Учението на Христос! Вместо да го давате на хората, Вие се чувствате едно стъпало над Христос! Има 2 типа хора на Земята- добри и злобни, независимо от членуване някъде.

239

Анонимен

преди 12 години

То хубаво, амо дано тия от Синода не досъсипят Православитето. Досега в науката не се бяха бъркали... Тръгват по пътя на римокатолиците отпреди 500 години.

238

права си 241

преди 12 години

Аз лично съм виждал Бог , говорил съм с него , дори ми каза сайта си ,който никой от вас не знае ! Ти определено си за "рая" ! Ама бъди така добра ,да занесеш поне една лимонада на някой ,който гори в "ада" ! СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ , ГЛУПАЦИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ !

237

ИВАНИНА

преди 12 години

Свободна воля да вярва или да не вярва има правото всеки от нас. Тези обаче, които не вярват е желателно да не се подиграват с вярващите, защото тази подигравка е насочена главно към Бога. И ако всички, които вярваме ни прибират едикъде си, то вие невярващите имате ли си представ къде ще бъдете прибрани, след края на земния ви живот? Дано Бог да ви прощава. Не сте виновни, че сте слабо информирани.

236

вярваща до 236

преди 12 години

Бог наистина вижда всичко ,но е склонен да опрости някои грехове с изключение на убийства ,изнасилвания и побои ! Аз понякога също правя секс с чужди мъже ,но веднага отивам и се изповядвам ! Лично попа ми е казал ,че ако се изповядам след изневяра ,това не е грях и мога с чиста съвест да гледам мъжа си в очите ! А пък ако правя секс с попа , направо отивам в рая !

235

геро

преди 12 години

пак ли тия дс ченгесари и комунисти,омръзнаха на всички с простотиите сикое време е станало и още с тия навляци се занимавамете ще учат на православие,що не се гръмнат

234

Георги

преди 12 години

Ако продължава църквата със заплахите ще се върнем в Средновековието. Грях е на този, който го мисли и пише, защото и те попове и други свещенослужители са Наместници, а не Богове. Нека не забравят това. И Господ и тях ще накаже след тези грешни думи. Ако са чели Библията има доста пасажи за това.

233

Анонимен

преди 12 години

Най-старите оправдание на света за глупостта: Това божията воля и това дело на дявола.

232

аз също много не

преди 12 години

вярвам ,но в семейството си винаги се правя ,че съм вярващ ! Казвам ,че Бог всичко вижда и всичко се наказва ! Не ,че лично вярвам в това , но го правя жена ми да вярва и да се страхува от Божията сила ,за да не реши някой ден да се *** с друг мъж ! Страх лозе пази !

231

Анонимен

преди 12 години

Ейййй дявол д го вземе.

230

georgi

преди 12 години

ДАМИ И ГОСПОДА, НИЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕМ, ЧЕ БОГ СТОИ НАД ВСИЧКО, НАД АРХИЕРЕИ, МОНАСИ, СВЕЩЕНИЦИ И НАД МИРЯНИ. ТОЙ ВСИЧКО ВИЖДА И ЗНАЕ КОЙ КАКВО ПРАВИ. И АКО НЯКОИ ИМАТ ГРЕХОВЕ , ТО ТОВА Е НЕГОВО ( НА БОГА ) ПРАВО ДА СЪДИ. ТОЕСТ, БРАТЯ И СЕСТРИ, В КРАЯ НА ЗЕМНИЯ СИ ЖИВОТ, ВСЕКИ ОТ НАС ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ СТРАШНИЯ ХРИСТОВ СЪД И ЛОШИТЕ ДУМИ СРЕЩУ РЪКОВОДСТВОТО НА ЦЪРКВАТА КАТО ЦЯЛО, ЩЕ БЪДАТ ВМЕТНАТИ КАТО ГРЯХ. ЗА ТОВА , НЕКА ДА НЕ СЕ ПОДАВАМЕ НА ГНЕВА, ТОЕСТ НА ДЯВОЛА, КОЙТО СТОИ ЗАД НАШИЯ ГНЯВ.

229

Анонимен

преди 12 години

Аз не вярвам във въображаеми личности, а такива които вярват...знаете къде ги събират.

228

Анонимен

преди 12 години

Бог забавя , но не забравя!Погледнете безбожниците от СССР, къде са сега!Погледнете какво е останало от Антихристката Османска империя!Скоро и католиците ще видят Ислямисткия полумесец над своите катедрали!Но "Прости им Господи! те не знаят какво вършат!"

227

Марк до 228

преди 12 години

А ти какъв си?ЖенаГейМюсулманиннегърЦиганинКатоликМормонМасонКомуноидобикновен толерастИдентифицирай се де?!?!Всички тези малцинсдтва са "дискриминирани"!!!И от кого, моля ви се?Ами ясно!Гадните дискривминатори са : БЕЛИТЕ, ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ, ПРАВОСЛАДНИ, МЪЖГЕ!!Не е ли така плебей?