68

dynamo

преди 12 години

Спокойно - нашата полиция ни пази, снимали са филм просто е, престъпност няма!

67

спонсор на МВР

преди 12 години

Били са Румен Порожанов защото още не е спонсор на МВР! Не си е платил!

66

До 131

преди 12 години

Виж сега първо не че съм комунист, но аз вярвам, не на ушите си, а на разума си, който определено плиткоумният ти мозък освен COPY/PASTE не знае какво друго да измисли.Ясно е като бял ден, че ГЕРБ изтребва интелектуалният потенциал на нацията и ако ти си новото наследство няма какво да разчитам на маите юниите или юлиите, защото до септемвриите доста народ ще се е изнесъл!

65

Комунист

преди 12 години

до 124Абе пиле, едно време само балъците чакаха повече от една година за кола. Тогава, обаче, за разлика от сега хората имаха възможност да спестяват и си купуваха чисто нова кола от магазина с кеш пара. Сега 95% от хората не могат дори да си помислят за чисто нова, средно голяма кола от среден клас защото 60 000 - 70 000 лв. са недостижимо голяма съма в условията на демокрация.

64

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново! Крадците от ГЕРБ ги бият и съдят навсякъде! Ей Боевски къде е с амфетките!:)

63

заради някой апарта

преди 12 години

За това Цецо Апартаменто си има охрана, да не го бие някой от неговите конкуренти, заради някой апартамент!

62

Анонимен

преди 12 години

125Хихихихихихи! Много ли слушаш речите на Тошко и Боцко:) Дообре Жоре!:))) А иначе ти си недоносче и мама не ти е обяснила

61

До 120

преди 12 години

Ти за моята мисловна дейност не се грижи, защото такива като теб на 6 - 7 Септември станаха Комунисти, после на 10-ти Ноември станаха СеДеСари, после еНДеСеВари после БеСеПари после ДеПеСари после Атакисти и сега ГЕРБисти и окрадохте народа. Народа е време да ви го сложи и да видите дали добре се живее в Средновековието където ни пратихте! Иначе мисловната ми дейсност е чисто саркастично реалистична, но предполагам и двете думи за теб са чуждик!

60

Анонимен

преди 12 години

Никой нищо не знае, а всички спамят като луди...Псевдо партиини пристрастия и кухи фрази. Ако някой има да каже нещо по същество, да го напише.

59

До 110

преди 12 години

Ти си по-извратен и от комунистите,а мисловната ти дейност е някъде в средновековието.

58

Анонимен

преди 12 години

Горкия забраил е да се отчете разделил на едно

57

Анонимен

преди 12 години

Е може да е ощипал някоя булка по ***...и затова бият понякога :)))

56

Майтап майтап.......

преди 12 години

Айде още един Боевски:)))))Тук само артисти които искат да си харчат парите от мерцедесите без един трудов ден...гледам народа яко ги бъзика...а скоро ще им маха зелките по площадите пак с такива анекдоти и усмивки за тях...тия още ни имат за *** ама незнаят какво им се пече на дупето на сички политици досега...ама Боко ще обере пешкира че нищо ненаправи за нас народа като справедливост и доходи....ай лека.

55

разчистват си сметки

преди 12 години

Червените тиквени гербави болшевики си разчистват сметките помежду си!

54

Анонимен

преди 12 години

108Бе не съм 107, ама питай Цецка! Тя ще те светне колко е взимал партиЙния секретар! И *** си изпий млякото, че по правописа ти личи, че си бил в мъдете на баща ти по времето на комунизма, когато и да е било това:)))))

53

Дружно напред

преди 12 години

Бйите се като горили,20 години след Тошо не сте мръднали на йота вървите по пътя на пълната лудост

52

Калин

преди 12 години

някви незадоволени комсомолски .. ***, пак са го поръчали:)

51

Анонимен

преди 12 години

При такава кариера и такова благосъстояние което е декларирал нищо чудно народната любов да е породила първият проблясък в тази мрачна държава! НЯкой ден париите ще се събъдят ще отворят очи и ще видят, че само разстрел и бой вършат работа за такива изедници продажни.Не съм комунист, но за ГейБеристите може и мунус да получа! Нормалният човек първо ще анализира фактите, ама на ГЕРБ-ер как да му обясниш че анализира не е свързано със задните му части където са им главите!

50

Анонимен

преди 12 години

Скоро някой и съдбата на Чаушеско може да го сполети! Насилието не е хубаво нещо, но понякога е неизбежно!

49

Анонимен

преди 12 години

Ами ако не и вдигнал много мизата, сега щеше да е жив и здрав предполагам, но то......гербер! Лакомо !