34

онбашията

преди 12 години

ако убият моето дете, убиеца ще е късметлия ако го осъдят

33

Анонимен

преди 12 години

Справедливата съдийка е Румяна Ченалова! Не я забравяйте!

32

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** няма съвест.Заслужава *** от гадна мъчителна болест, а всички навързани по веригата и облажии се от крадените парички на татко му да ги отчетат деетократно пред онзи горе.

31

До 13

преди 12 години

Днес същата съдийка не е уважила гражданските искове на почернените родители от "Индиго"! А собствениците на незаконната "Индиго" сега са собственици на "Какаобийч"! Дреме им!

30

Анонимен

преди 12 години

Съдии и прокурори трябва да се избират пряко и да се формулират прафила, кога избирателитеим могат да искат прегласуване, т.е. да си знаят, че не са доживотни.Сега ги назначават с връзки, пари и бъдещо обвързване.

29

Анонимен

преди 12 години

ЩО ЗА МЪЖ Е ТОЗИ ИЗРУСЕН ПЕДЕРУНГЕН ,ИНЕГОВОТО НАКАЗАНИЕ ЩЕ ДОЙДЕ ,НЯМА СТОРЕНО ЗЛО НЕНАКАЗАНО

28

дУ---22

преди 12 години

Какви са термините в Съд. система?"Условно","Няма достатъчно доказателства ",а ефективната присъда е ---"Споразумение"----точка!

27

Анонимен

преди 12 години

СЪДЪ МОЖЕ ДАГО ОПРАВДА ,МАКАР И ВИНОВЕ НО ОНЗИ ОТ ГОРЕ ЗАБАВЯ НО НЕЗАБРАВЯ , ТЕЗИ ХОРА ЩЕСЕ ПЪРЖАТ В АДА

26

Анонимен

преди 12 години

Пропуснали са да напишат, че кръвта по дрехите на катила съвпада с кръвта на убитите! Пропуснали са да напишат, че кръвта по ножа съвпада с кръвта на жертвите! (Нищо чудно вече ножа да е подменен!)! Пропуснали са да напишат, че си е признал пред шофьора на таксито "Аз май убих едни" (ако шофьора вече не е получил амнезия по финансови причини)! Пропуснали са двусмислените начални показания на неговите дружки (сигурно вече и те са с амнезия)! Нагло и скълъпено!

25

Ники

преди 12 години

Ножаров *** си ти нещастнико.Една от жертвите е студент СУ(ти да знаеш по-престижен университет в България).Деградант такъв комплексиран,спорта трябва да е приоритет за младите.А тоя ми е чудно как го прецени като дребен????

24

до 22

преди 12 години

Не виждаш ли ,че Съд. система е против --ББ !Справка---за 20 г.,какво направи съд. система ?

23

ФЪФ–––Бг

преди 12 години

Тиха нощ, свята нощ,ЗАСПАЛ НАРОД---20 г.Луната спи ,народът също!

22

Анонимен

преди 12 години

Нямам думи. Какъв е тоя съд, какви са тия присъди. И Боко Тиквата сега като има цялата власт да спре да реже лентички и да свърши някаква работа. ***.

21

народа верно --спи

преди 12 години

От 1989г .,....дрога, дрога........... ,народа така го преспаха ,че вие от немощ,...нищо не зависи от него ----стадото на ПРЕХОДА !А през това време ---крадене ,крадене ,.....Европа ни била виновна ,че сме корумпирани най-много, от другите държави!

20

nemo

преди 12 години

Въпроси без отговор.1.Защо си сменя цвета на косата и се крие от полицията,това не е поведение на невинен човек.2.Защо ходи по дискотеки въоръжен с нож.За какъв човек ви говори това?3.Ако не е извършителя да посочи виновния да не ни прави на ***.Аможе би неможе защото тои е извършителя.За съдииката не ми се говори някои ден ще си намери маистора.

19

Анонимен

преди 12 години

Каквото не може да се купи с пари , се купува с много пари!

18

Анонимен

преди 12 години

eee

17

ВСИЧКО Е ПАРИ

преди 12 години

Изтече информация че съда е осъдил правилно , но МВР е било купено и е подменило доказателствата .

16

Анонимен

преди 12 години

Баси подигравката тоя вместо да лежи едни 20 години ще обикаля по улиците ,че то ако утре някои наръга садииката и хвърли ножа пак няма как да излезе виновен.Абе навремето по един косъм осъждаха сега ако не те снима бтв на площада не минава за доказателство. Предлагам да се закрие съда и да почнем да раздаваме правосъдието сами.

15

НАРОДА СПИ

преди 12 години

ЛИНЧ ЗА ГОЦЕ И ДРУГАРИТЕ В ПЕРНИК!!! ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА Е ГНИЛА С ЧЕРВЕНИ ***!!!