430

Анонимен

преди 12 години

Бойко ти незнаеш за кво си на власт пич , тва не е само да крадеш Баце Бойче

429

Млад учен

преди 12 години

Ние младите учени от БАН пожелаваме на нашият ``многоуважаван`` и ``любим вожд`` Б Б когато предаде властта да свърши като неговият кумир от Либия с отверка в аналното отверстие!

428

Бъни МУНЧОВ

преди 12 години

НА БОЙКО ЦЯЛАТА КОЛТУРА МУ СЕ НАМИРА МЕЖДУ ЦИЦИТЕ И ------У----Р-----А . ПУСНЕТЕ МУ ТОНИ СТОРАРО . МАСАЖИСТКАТА ДА МУ ПРАВИ МАСАЖ ТОВА МУ СТИГА . ПРРОСТ , МНОГО *** , ПАТАЛОГИЧНО *** БЕЗНАДЕЖНОПРОСТ ЧАЛГАР = ЧЛЕН НА ГЕРБ и подкрепящите ги . ОТ АРХЕОЛОГИЯ ПО-ИНТРЕСНО НЯМА ДА НАМЕРИТЕ С КОЕТО МОГАТ ДА СЕ ПРИВЛЕЧАТ ТУРИСТИ ДА ОТИДАТ ДО ОПРЕДЕЛЕНО НАСЕЛЕНО МЕСТО . ПО-ГОЛЯМА ГОРДОТ ОТ ТОВА ДА ИМАШ ИСТОРИЯ и КУЛТУРА КОЯТО ДРУГИТЕ НЯМАТ ИМА ЛИ ?

427

Злото джудже

преди 12 години

Простите червени пръчки какво ли няма да измислят - че били строени на пепел, че костенурките нямало как да пресичат, че паметницит ена културата трябва да се пазат и пр...Предлагам да свикат пак бригадири и да разкопават нощно време построеното през деня ... :))

426

До 411

преди 12 години

До изключително тъпият индивид ``Охранител``. Ще загубя пет минути от безценното си време да ти отговоря на малоумният въпрос. 1. Преди да се правят спасителни археологически разкопки, като тези по магистралите се организира обход за да се регистрира наличието на арх. материал на повърхността. 2. Ако се регистрира такъв се провеждат теренни проучвания разбирай разкопки на ръка. 3. До изчерпването на културният пласт не се допускат тежките машини на пътното. 4. *** СИ БЕЗКРАЙНО!

425

за 425

преди 12 години

по света може и да ги има ,но у нас - не....за 45 години соц и 22 кутро капитализъм по путински модел една няма

424

!

преди 12 години

Дянков,флик мой, какъв живот преди мен. Махайте всичко и нека се знае: света е създаден от мен!

423

аз

преди 12 години

Този човек вчера сравни здравето на децата с магистралите,днес историята на България,а утре...?

422

за 410

преди 12 години

Тя простотията може да се изразява и с по-малко думи ,но на теб ти е харесал вторият начин...

421

Анонимен

преди 12 години

Дали остана професионална сфера, която да не е била набеждавана за проблемите в България? Учители, лекари, адвокати, съдии, сега археолози...Малииииии!?

420

ИСТИНИТЕ

преди 12 години

Истините от живота: "Алчността и простотията цвят нямат."

419

ПухкавТопБобо

преди 12 години

...проблеми с археолози, които саботирали строежи на магистрали и други проекти...Премиере, никой не плаща да гледа магистрали.Има ги по цял свят. Във всякаква форма, дължина и вид. И качество.

418

Добро Утро Граждание

преди 12 години

Абе какви червени сънувате па вие бе.Алчността и простотията цвят нямат!Няма комунисти и "други" ,всички са еднакви в БГ.Никога няма да се оправи България! НИКОГА! НИКОГА! НИКОГА!

417

Анонимен

преди 12 години

К'во да ги праиш,като разбират само от компири?!

416

Коментар

преди 12 години

Използвам случая още един път да изразя проблема, който имаме както в участъка Белокопитово-Каспичан с Археологическия музей Шумен, така с АМ Струма ЛОТ 1, където два археологически музея в Кюстендил и Перник, саботират строителството на магистралата.За да стигнеш до туристическите обекти с историческо значение все пак трябва да ги има.Какви са приоритетите? Магистрали или исторически туризъм?Пътищата все пак водят до някъде, но в нашият случай до... пари.

415

Анонимен

преди 12 години

А така Бойко построи магистрали за да имат къде к..венските ти избиратели да бачкат.

414

трм

преди 12 години

с такава тиква как няма да знае :)))

413

Анонимен

преди 12 години

Всички правителства,без изключение,допуснаха културното наследство на България да бъде разграбено!Иманярството процъфтя,*** копаят по тракийските могили...Срам!Не само се разграбва,но се и руши.В сайтове за търг най-много археологически предмети има от България, като страна на произход на предметът е отбелязана България...Археологията е не само история,а и туризъм,от които други държави печелят,докато ние оставяме иманярите да рушат и ограбват национално богатство!

412

Def

преди 12 години

Комунисти, ЦУМ когато го построихте за 18 месеца и мавзолея на Г.Димитров за месец, правихте ли археологически разкопки? А сега ще чакаме някакви мърлячи с четчици да се мотат с години, те и еколозите са същата ***, само знаят да изнудват и рекетират.

411

Анонимен

преди 12 години

Прав е Бойко! Проверява се работата и се действа! Приказките са за кибиците.