124

полу македонец

преди 12 години

Абе какво се връзвате на драскачите от " Утрински вестник" ? Собственика на вестника е сърбин , какво искате да пише . А на сърбоманите макета ще им кажа да прочетат книгата на французина приятел на Сърбия Анри Пози "Войната се връща" и тогава да продължават да лижат сръбски *** . Айде ,че ми се повръща вече от тези вардарски *** дето останаха там.

123

хех:) до едмон

преди 12 години

нямам и желание да ида до там, но ще ти кажа какво можеш да провериш без да идеш-БВП в македония 9000$ в бг 12000$

122

Lan

преди 12 години

На македонците тази статия им е необходима! Сигурна съм, че не е основана на реално проучване, т.е. от вестника не са попитали и по телефона даже и 1000 от тези граждани. НО статията, статията вече си е част от пропагандата, защото останалите македонци това чета и това приемат за истина, политиката им не допуска да има ей така необяснени 45000 българи сред тях!

121

с една ръка в гащите

преди 12 години

ако това стане се изнасям от БГ и без това нищо не става

120

до тракиец

преди 12 години

Какви Даки бе драги , румънците са чисти българи , чети история ! До 1860г. официалният на власта ,народа и църквата писмен и говорим език е българският ! Тогава за "крал" Високата порта слага грък Фанариот , който сменя езика и налага някакво наречие и измислени латинизми като официален език и въвеждат името Румъния на иначе изконно българските Молдова, Влашко и Трансилвания. Как си обяснявате , че нашите хъшове са се подвизавали там без езикови проблеми ?

119

mk"

преди 12 години

Do 111 na jaz ja vo gaz

118

Анонимен

преди 12 години

Do 114 Pomni che kato Makedonia vleze V Albanskiot Sajuz i togava na Bugarite nema da im puka che si si izhvarlil bg pasporta

117

гурбетчия

преди 12 години

Аболютно вярно , не че се чувстват българи , а за свободното пътуване е цялата работа ! Аз имах един колега гагаузин от Молдова ,Димитри се казва,говори официално румънски , знае турски и руски . 2 думи български не знае! Каза ми ,че чрез посредници е подал документи по горе описаният начин и срещу някаква сума получил бг. гражданство ! Не му повярвах , но като ми показа личната си карта ,се убедих ,че в Бг. печелят страшно много пари с това продаване на бг. гражданство !Абе вие жените си продав

116

Боjидар Димитровски

преди 12 години

В Созопол найдена мощите на наш македонски бог Исус Христовски, умрел преди 2000г от македонсии календар

115

едмон рустан

преди 12 години

егати простотията. АБЕ ДРАСКАЧИ, КОЛКО Е ДОХОДЪТ НА РАБОТЕЩ, КОЛКО Е И НАЙ МАЛКАТА И СРЕДНА ПЕНСИЯ БЕ СЛАГАЧИ? ЩО ЛЪЖИТИ БЕЗ ДА ПРОВЕРИТЕ. КАКВА БЕДНОТИЯ БЕ ***-НИЕ СМЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЯ НАЙ ЗЛЕ ОТ ВСИЧКИ.ДОРИ И АФРИКА Е НАПРЕД.И ИСКАТ ПАСПОРТИ НЕ ОТ ГЛАД ,А ДА МОГАТ ПО СВОБОДНО ДА ХОДЯТ УЖ ПО СВЕТА. АМА БЪРКАТ- С ТАЗИ *** НАПАС ПО СВЕТА ОТ ТУК И РУМЪНИЯ НИКЪДЕ НЕ НИ ИСКАТ.ЧЕ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.

114

ТРАКИЕЦ

преди 12 години

ДО 112:КАКВИ ТИ ГРАНИЦИ БЕ?НЯМА ДА ИМА ГРАНИЦИ ОТНОВО ЩЕ ЖИВЕЕМ ТРАКИ,ИЛИРИ(АЛБАНЦИ И ДАКИ(РУМЪНЦИ) ЗАЕДНО БЕЗ ГРАНИЦИ ЗАЩОТО СМЕ КРЪВНИ БРАТЯ И НЕ Е НУЖНО ГРАНИЦИТЕ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ!!

113

Бранко

преди 12 години

Помнете, че когато Македония влезе в Европейския съюз, "сите македонци, кои са се пишували ***, ке го исфрлят бугарскиот паспорт".

112

qwer

преди 12 години

Абе македонци вие сте едни *** мекерета и не само това ами сте и изключително ***.

111

Пловдив

преди 12 години

България ви призна,ние не искаме територията на Македония.А просто да се спрете със антибългарските прояви.Вие сте част от българския народ,но имате собствена страна.Всички,който се чувстват българи са добре дошли у нас,а осталите албанци,сърби и *** си стойте там.Ние не искаме граница с Албания.Но като гледам как се развивате,пак ще трябва да ви помагаме.

110

Яз до 110

преди 12 години

Мислев дека македонскиот е диалект на бугарскиот азик? Зашто ако не е, како што велиш ти значи и народите не се различни. Токму тоа повторуваат македонистите.

109

до 105

преди 12 години

Поне да беше научил езика ни,явно не милееш много за потеклото си

108

до 101

преди 12 години

Пиши на български тогава.Всички сте българи докато вземете паспорта,и после българите пак са татари

107

Анонимен

преди 12 години

Makedoniq na makedoncite,nali parvi q priznahte za sueverna darjava

106

ХА ХА ХА

преди 12 години

македонците повеждат на турция в борбата за най-простото племе на земята

105

гражданин

преди 12 години

ами за да плащат на здравната каса хахаха,тези едва ли знаят на какво са се насадили хахаха....