18

Хм

преди 12 години

В Младост-2 вътрешните улици разбира се за поредна година не са пипнати... и ДА - може да влезе снегорин по тях.. и НЕ - няма желание у никой общинар това да стане...ноооо пък бас държа, че пред народното събрание вече всичко е излизано - нищо, че заради спокойното нани-нани на дупетатите градски транспорт от там не минава...

17

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Хора,какво се възмущавате,влезте в положение на Бойко де............парите за нафта на снегорините са изпратени по предназначение- за нови апартаменти на Цецко,за нови хотели на Фидосова и за купуване на депутати от други партии за да може да имаме мнозинство.......затова никой не почиства улиците на страната........

16

Анонимен

преди 12 години

ОТНОВО ПРИКАЗКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ДЕЙСТВИЯТА. ПЪТЯТ СОФИЯ - БАНКЯ Е ПОЧИСТЕН СЛЕДОВАТЕЛНО ВСИЧКО Е ПОЧИСТЕНО.

15

Vladu

преди 12 години

А Тротоарите за пешаходците кога ?

14

Tse

преди 12 години

София не е България и трябва да се знае и че и в Пловдив, Варна, Бургас и други големи градове новоизбраните кметове се ***!!! Жалките опити със стара и негодна техника паркирана тук там из градовете да замажете очите на хората вече са мнооого остарели - управляващите преди вас сини жълти и червени я ползваха тая тактика!!! До кога ще сме държава от третия свят господа управляващи!!!!

13

Валката

преди 12 години

Аз нямах никакви проблеми с придвижването до работното ми място. Единственият проблем бяха тъпите заспали патки в колите..... ПУСКАЙТЕ МИГАЧИ!!!!

12

ash

преди 12 години

Аз съм доволен от пътищата. Вие не знам какво искате ,да няма сняг по пътищата ли?90% от задръстванията стават заради "клуба на любителите на летни гуми" или "мн хубави зимни "- на 4 сезона, ама с грайфер в комбинация с невероятните им шофьорски умения.

11

Анонимен

преди 12 години

Mn si prav v Plovdiv e super zle no to beshe qsno vaposa e sledniq da vzemat kintite i da e 4ovek na GERB

10

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко Борисов :ПЪТИЩАТА СА СУХИ В СТРАНАТА. СПОКОЙНО НАРОДЕ. СПРАВИХМЕ СЕ БЛЕСТЯЩО БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕН,КМЕТА НА СОФИЯ ФЪНДЪКОВА,НА ПЛОВДИВ ТОТЕВ И НА В.ТЪРНОВО ПАНОВ. ВСЕ КМЕТОВЕ ОТ ГЕРБ И ЗАТОВА В ТЕЗИ ГРАДОВЕ ВСЕ ЕДНО КАРАТЕ ПО АУТОБАН ПРЕЗ АВГУСТ.ДА ЖИВЕЕ МОЯТА ПАРТИЯ ГЕРБ ЧИЙТО ЛИДЕР ПОЖИЗНЕН СЪМ.

9

член на БСП

преди 12 години

Абсолютно некадърно почистване. Какво толкова са направили? Само са махнали снега и са поръсили сол и пясък. А трябваше да сложат под всяка улица подово отопление, че като го включат хем снега да е стопен на 100%, хем на нас - ОТРУДЕНИТЕ граждани да ни е топло. Ама така е, гласувахте за ГЕРБ, сега им сърбайте попарата, само с почистени улици, НО НЕ и с разтопен навсякъде сняг. А ако беше сега Вожда и Учителя Серж на власт, да е поръчал вече на "Батко и Братко" за 100 милиона да прекарат подово

8

Доктора

преди 12 години

Аз съм доволен при мен всичко е идеално изчистено. Пиша 6 на кметицата.

7

БРАВО

преди 12 години

Последните две години улиците са перфектни, когато завали сняг. Всичко за някакви минути просто е почистено. А преди си спомням сняг по половин метър, Вълка си купуваше Бугатита за по един милион евро, а улиците бяха нещо страшно. Но така е когато управляват социалисти. Сега когато управлява дясна партия, разликата е очевидна.

6

Анонимен

преди 12 години

От своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова отбеляза, че снеговалежът продължава.Какъв коментар може да има човек след това изречение?! Ей, журналисти, що така бе?Или злепоставяте учителката или себе си?

5

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАМ МОЙ ОБИЧНИ ИДОЛ БОЙКО МОЕТО ГРЕЕЩО СЛЪНЦЕ. МОЛЯ ВЗЕМИ МЕРКИ НАЙ - НАКРАЯ . ХОРАТА НИ БИЯТ ПО СПИРКИ,ТРОТОАРИ,УЛИЦИ СЛЕД КАТО СЕ ОПИТВАМЕ ДА ТЕ ЗАЩИТИМ. БИЯТ НИ БОЙКО ДОРИ СЕГА КОГАТО СМЕ НА ВЛАСТ,А СИ ПРЕДСТАВЯМ КАКВО ЩЕ НИ ПРАВЯТ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА КОГАТО НИ ИЗМЕТАТ. ВЗЕМИ БОЙКО МОЙ РИЦАРЮ МЕРКИ СРЕЩУ МАСОВИТЕ ПОБОИ НАД НАС В СТРАНАТА.

4

до 2

преди 12 години

Прекалено си елементарен и *** за СТРАНДЖАТА. Оставаш си само един лош и жалък имитатор :))

3

герб браво

преди 12 години

България в снежна блокада ,с толкова непочистени улици никога не е била,няма дори снегорини да почистват. По улици и тротоари,шофъори и пешеходци благославят рода на Бойко. Дори станах свидетел на 1 случай- привърженик на Герб се противопостави на кълнящите Боко граждани на 1 автобусна спирка и бе търкалян 2 минути в снега от разгневените хора.

2

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Какво мрънкате бе ? Страната е почистена до асфалт,дори пътищата са сухи,няма никъде мокро......Не е като при Емел Етем,сега няма задръствания,движението регулирано,дори се говори че Бат Бойко/Батман/ хваща снежинките още във въздуха....Сега разбрахте ли защо караме по съвсем сухи пътни настилки ? Пак благодарение на кого- на Боко бащицата разбира се......

1

оставка

преди 12 години

Госпожо кмет, смятате ли, че снегът трябва да спре да вали, за да почне чистенето? Ама бива профанизъм, но герберизмът го бие!