68

историк

преди 12 години

Всъщност в Турция еднороден турски етнос не съществува , факт ! Това е коктейл от всякакви националности приели исляма , така че има и славяни. Самите султани по кръв винаги са били чужденци раждани от майки чужденки . Същото важи и за везирите и въобще за висшата каста . Исляма по това си прилича с юдеизма , че религиозната принадлежност се отъждествява с етноса .

67

до 75

преди 12 години

А има ли смисъл да говорим за ДНК-то на българите??? Като знем всички, че са 99% турци.

66

практикус

преди 12 години

хайде,че *** се поизнервиха!предлагам да ги оставим да се чешат по въшлясълите глави над компровете ,а ние да се заемаме с кадъните,че скучаят!

65

АНДЖЕЛИНА

преди 12 години

ЗА 2 000 000 ГУЩЕРА САМИ ЩЕ СИ НОСИТЕ ВАЗЕЛИНА,ГЛАВНО ДО 79 НО МАЙ ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ,КОИТО МУ ЗАВИЖДАТ!!!ЕВАЛЛА НА БРАД ПИТ!!!

64

до 73

преди 12 години

Какви ти 450 лева бе човек? Те толкова получават началници те им, те най -много да получават по 300 лева. Те ако получават толкова няма да реват за пари. Не ги ли вижадш, че всички се оплакват. За пари биха продали и майките си пък да не говорим за държавата, тези същества наречени българомангали.

63

Анонимен

преди 12 години

ТУРЦИЯ Е НАЙ ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА

62

уточнение

преди 12 години

*** означава друговерецТурците са *** за нас, християните, както и ние сме *** за тях, мюсюлманите.турците са ***

61

Анонимен

преди 12 години

аз съм ТУРЧИН,И НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ***.КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЕДИН НАРОД

60

Анонимен

преди 12 години

Турци в България нама! Всички гравдани на България с български карти за самоличнос са българи.Разбира се има хора от различен етност и вероизповедание,но това не ги прави автоматично небългари. И едно съм сигурен ,още хан Кубрат го е казал и показал на синовете си.Когато сме по отделно сме слаби,когато сме заедно силни.Спомнете си снопа с пръчките. А това че има луди и от едната страна и от другата то е ясно,винаги ще ги има проблема е да не са повече от граммотните хора в държавата.

59

сърежисьор

преди 12 години

Предлагах на колегите,да предложим ролята на цар Киро - поне е от нашите,ама те не та не!А да си чукат главата сега с този пезевенкь!

58

айше

преди 12 години

турците и *** сме един народ - на всички избори гласуваме заедно, имаме една религия, често имената ни са същите....турците и *** сме един народ и нищо не може да ни раздели

57

the dude

преди 12 години

Брад Пит си е класа. Затова и го канят. Сега ще дойде на почивка в Турция за няколко дена, ще заснеме едно епизодче от няколко минути и ще прибере 2 милиона долара. А вие по-добре не го обсъждайте него, ами се позаинтересувайте дали този месец шефчето ви ще ви преведе цялата заплата от 450 лева...ха-ха-ха :)))

56

“Ентропия”

преди 12 години

Изложбата под името Ентропия по идея на чешкото председателство на ЕС е замислена като шеговит начин на представяне на всяка страна членка от неин автор под художествена форма от типа модерна инсталация. България е представена с конструкция, която трябва да изобразява турска тоалетна, според превода на френски и английски на табелката под творбата - имали са предвид турците в България. Чехът е бил "впечатлен" от турците и *** в БГ и така ги е видял, като лай.а в *** на Европа.

55

Tina

преди 12 години

58-и, вие пък се мислите за велики и в същото време непрекъснато искате да се доказвате пред "малките" народи.Това е един вид комплекс...

54

123

преди 12 години

Тия хора имат ли си на идея тоя султан колко много християни е изклал . Грозна гледка

53

Анонимен

преди 12 години

Българи ли? Кои са те?

52

Анонимен

преди 12 години

И друг път е играл роля на *** , така че ще се справи .

51

Карапичо

преди 12 години

ората ми плащат да работя, ама аз блъскам коментари в днес.бг айде да се захващаме!

50

Tina

преди 12 години

Защо сега се карате и спорите за глупости?Нормално е един лигльо да играе в *** сериали.Виж, Антъни Хопкинс е нещо друго...Това вече би било впечатляващо.

49

Анонимен

преди 12 години

Българоциганите са алчи и злобни ***.