70

юристката

преди 12 години

Може да им откжете да си отворите багажника и не могат да ви пипнат! Трябва да имат прокурорско постановление, ако нямат ДГД! Това е по закон, ама понеже не си знаете правата се води "доброволно", че сте си ги отворили.

69

chicago

преди 12 години

Дано някой Баничароман не започне да обира баничарници че ,ще разконцентрира силите на реда.Ще трябва да отварят нова картотека "Хляб и хлебни изделия".Още бюджет още администрация, комисия в парламента за надигаща се нова вълна престъпност.Иначе не е смешно.Една версия за палежите .МВР нарочно не лови никого за да изкрънка още пари от Дянков.Щото както казва Чърчил(кой каквото и да ви говори да знаете че става винаги дума за пари).Дано пък е сбъркал Чърчил.

68

Анонимен

преди 12 години

най-добре е да нямаш кола, ако нямаш нужда разбира се. Няма да плащап данъци, винетки, застраховки, ремонти... Така увисват всички които са в този бранш... а всички знаем какви са те: застрахователи, мутри, монтиори, търговци. Хора просто си оставете по една кола на семейство, защо се втурнахте всеки да се със собствена кола като западняците?

67

до 59

преди 12 години

в САЩ ще лежиш ако им дадеш повод, не просват всеки току така, разликата е че всичко се записва от камерата в колата им...а тук наистина могат да си правят каквото искат, сиреч ей тъй за кеф ще те приберат за 24 часа, само че ако не ги мързи....

66

До клоун 59

преди 12 години

Ей, ***, как точно твоите любимци от полЮцията борят престъпността, като тормозят редовите граждани?

65

Пич

преди 12 години

Абе я тихо бе, *** нещастни. Лесно било да се хванат, фасулска работа било. През целия си живот единственото което сте свършили е да се почешете за топките, че и това дори не е сигурно дали можете. Хората работят, правят проверки, има задържани, има заподозряни. Какво сега пак ревете? Ревете за времето на Станишев, където през 2 дни някой го застрелваха на жълтите плочки в центъра? А си спомнете в САЩ как един ги направи на луди и изтрепа една дузина хора със снайпер. Веднага ли го хванаха?

64

туту

преди 12 години

направо ми е тъжно за хората с нафтови печки, недай се боже и с парно...ще има да стоят на студено, след като арестуват за една туба нафта.......дай им повод, а това че основанията им се губят....нищо

63

do 51

преди 12 години

Ти нещо си сънувал, сдухали са те нещо :)

62

Анонимен

преди 12 години

63добавен от: до *** преди 5 минутиОт кога се счита за нормално да се спират коли на произволен принцип за проверка на багажниците? Ти имаш ли бегла представа, че можеш да откажеш да си отвориш багажника и могат да те хванат за дедовия.---------А ти имаш ли представа, че имат право да те задържат до 24 часа за проверка само ако им изглеждаш подозрителен?

61

до 59

преди 12 години

като те спрат за проверка, обикновенно се легитимират.

60

до пичката

преди 12 години

От кога се счита за нормално да се спират коли на произволен принцип за проверка на багажниците? Ти имаш ли бегла представа, че можеш да откажеш да си отвориш багажника и могат да те хванат за дедовия.

59

Име

преди 12 години

Ама че клоуни - не могат да хванат някакви плюнки, ама иначе преборили организираната престъпност. Хора, внимавайте да не ви открият запалка в якето при някое улично преджобване, че току-виж и вас ви задържали като заподозрени в съпричастност към някой палеж... :/

58

до 57

преди 12 години

Абе батко, те полицаите да не ми да са в друго измерение, все нещо им е криво и не са мотивирани. А другите хора какво да кажат, дървото за всички е едно в момента. Разбирам само куките да са с къси кинти и да им е тегаво, като всички други са супер, ама в момента на всички са ниски заплатите, а те са най-добре на фона на всичко и пак не са доволни, еми съжалявам и аз не съм мотивиран, но никой не ме пита :)

57

анкета

преди 12 години

Колко таратайки ще изгорят тази вечер?от 0 до 2 със знак +от 2 нагоре със знак -

56

Пич

преди 12 години

"Изпратих гаджето към 23.30 ч. снощи и се прибирам"И от това което си разказал, *** ***, какво точно е необичайното?! Полицаите са те спрели за проверка, проверили са ти автомобила, проверили са дали си криминално проявен и са те пуснали? Какво ревеш сега и подскачаш?! Егати и простия народ сте, честно! Когато полицията си върши работата ревете, когато не си я върши пак ревете. В САЩ ако те бяха спрели, освен всичко което си описал, щеше и да лежиш на земята по очи докато трае проверката

55

az

преди 12 години

ще събират горивата от багажниците за да имат да сипят в патрулките ....

54

Зурльо

преди 12 години

Ако на ченгетата им смъкнат осигурителния стаж с 5 г. и им дадат по 35 брутни заплати при пенсиониране, може би тогава ще започнат да си вършат съвестно работата, но при сегашните "тежки" условия на труд нашата родна полиция не е мотивирана да работи.

53

do 51

преди 12 години

Няма как, трябва да проверяват. Друг е въпроса, че средния полицай е най-често от село се държи като селска мутра.

52

до 51

преди 12 години

ама ако ти палнат на теб колата друга песен ще запееш, нали ?

51

Анонимен

преди 12 години

1 милиярд ни струват един пироман немогат да хванат ,смешна работа , да се съкратят с 2/3 и без това неструват да не ги храним поне.А преставяте ли си терористи добре въоражени и тренирани ,че те 30 човека ще поставят на колене цялата д-ва но с броика и биг брадър нестава.