8

Анонимен

преди 12 години

Точно с камиони пренасяха совалките.

7

^3DAttack

преди 12 години

До 5 Мръхльо от село с Какво мислиш се пренася совалките които пенсинираха с камиони ли .. Боинг върши същата работа с товаренето на совалката .. проблема не е само дали може да я носи ..а в това на каква височина може да е вдигне тази капсула .. колко е разходите за полета и да го направи икономически изгодно а в това Ан 225 неможе да върши и къде Украинци къде Руснаци.. :) нещо много си умеси :) ама то на село е така :)

6

^3DAttack

преди 12 години

Бих ти дал няколко + ама може да се гласува само веднъж..Много си прав..

5

$

преди 12 години

Че украинците имат такъв самолет от 23 години. Ан-225. С шест двигателя и полезен товар 250 тона.Дори и совалка може да пренася.Американците отиват там, откъдето руснаците се връщат.

4

Хм

преди 12 години

Че ще успеят - спор няма!На мене друго ми прави впечатление - забелязвате ли, как магнатите, които сами са си направили парите са склонни да ги дават, било за научен принос (гугъл, пейпал, микрософт), било за благотворителност (микрософт), било просто за добро на хората (гугъл)..И забелязвате ли, как *** арабески, на които петрокинтите са им дошли от небето, как единственото за което харчат е да си купят златен ***, златен ролс, *** строежи в дубай, поддържане на тероризма...

3

Фен от Село

преди 12 години

Не знам на какво ще се радват децата ...но едно е сигурно космоса ще е само за комерсиални цели затова ще чакаме да видим какво ще решат да направят китайците може да заселят луната и да дават бонуси за семейства с повече от 5 деца.

2

Хехе

преди 12 години

Няма лошо идеята. Няма лошо и да наливат пари в нея. Лошото е че самолета ще падне , помнете ми думата.

1

Анонимен

преди 12 години

Да истрелят Доган и Първан в около земна орбита. Еднопосочно.