321

Анонимен

преди 12 години

Osigurqvaneto ste prodyljava I v Otvydnoto.Pensiq ste poluchavame edva sled Otvydnoto.Eventualno...

320

Българин

преди 12 години

Този *** *** от село Банкя копнее за похвали. Боко заслужава шут в дебелия *** защото е слаб управленец. Бивши *** и бивши мутри няма.

319

мраковски

преди 12 години

Еи това не мога да си го представя - цял живот ти удържат от държавата пари понеже един ден ще се пенсионираш. На всеки различно и според удръжките ще и големината на пенсията. Не вярвам - Държавата да дава пенсия на този дето не е давал пари. значи всички са били осигурени. Тогава къде са парите?!Удържат ти пари между 35-40 години и средно се получава пенсия между 7 - 10 години.Не му вярвам на пожарникаря. Учудвам се как заинтересованите медии го защитават въпреки че е в техен ущърб. Гъзобрък

318

0

преди 12 години

Борисов да се радва докато може че идват избори ....:)))))

317

Анонимен

преди 12 години

Нещастници! Хората едва доживяват до 60 години, вие искате да направите пенсионната възраст 65. И от оня свят ли искате да ви внасят осигуровки, за да строите шосета - магистрали и детски катерушки? Срам ме е че България има такъв премиер!

316

Анонимен

преди 12 години

На тоя все другите са му криви !

315

Truth_Hurts

преди 12 години

Той народът хуууубаво ще те "похвали" на следващите избори, че чак свят ще ти се завие....

314

Историк

преди 12 години

Кажи му тиква и повече не го обиждай.

313

клозет

преди 12 години

С ветото сиришкият селянин Първанов *** още едно голямо и *** *** в *** на двора на семейната къща в Сиришник-така скъп от детските му спомени, когато е *** и си е бърсал *** с Работническо дело.

312

стряска се на сън

преди 12 години

Пожарникарят всяка нощ сънува Станишев и се стряска на сън.

311

Анонимен

преди 12 години

Умре *** дето го хвалеше и сал един Първанов му остана..

310

Анонимен

преди 12 години

Заслужава Тиквата едно сериозно погалване по кратуната с бейзболна бухалка!

309

Анонимен

преди 12 години

Не мисля, че трябва да се сърдим на ***, просто за да се поддържа целия този лесно купуващ се и евтин се електорат трябва да поддържа да оцелее, да живее дивашки и от инстинкт за оцеляване да ражда поне по 10 деца. А и смъртността в гетата е висока от лошия начин на живот, а електората трябва да се множи в положителна посока, все пак идват нови избори.

308

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера как очаквате да заживеете добре в държава със съсипана икономика и ширяща се във всички сфери на живота корупция.

307

до 304

преди 12 години

То хубаво, ама по принцип пенсионерите трябва да се хранят с парите, които са им удържани, когато са работили. Да, ама тези пари бяха откраднати и никой не ги потърси.Сега събират пари от вас, за да има за пенсионерите. След време вие като се пенсионирате, на *** ли ще разчитате да работят и да ви осигуряват парите пенсии?

306

Анонимен

преди 12 години

Докато човечеството преживява невиждан досега демографски бум,нашата българска нация преживява невиждан досега демографски колапс

305

Анонимен

преди 12 години

*** плащат 0% от данъците в държаватаЦиганите получават над 80 % от социалните помощи в държаватаЦиганите получават над 85 % от детските в държаватаЗатова от всеки 100 родени деца, 70 са циганчетаОт 30-те нециганчета над половината емигрират, до 18-та си годинаОще малко и нас няма да ни има ...

304

до 300

преди 12 години

Всички сме употребени по някакъв начин и за определена цел- *** за едно, българите за друго. Доказателство за това е, че повече от 20г ни водят за носа както им изнася и все уж са прави и уж правят най-доброто, все някой не им дал възможност и все тея преди тях са виновни (е в Англия напр. гледат реформите да се усетят още по време на управлението, за да гласуват хората пак за тях, но тук е друго)

303

Анонимен

преди 12 години

ПОСТОЯННО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ТРУДОВИТЕ ЗАПЛАТИ и ПЕНСИИ,ПОСТОЯННО НАМАЛЯВАНЕ НА НЕ-ТРУДОВИТЕ СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯКолкото по-рано се тръгне по този ЕДИНСТВЕН СПАСИТЕЛЕН ПЪТтолкова по-голям шанс имаме нато нация, да надживеем и тези поробители

302

до 301

преди 12 години

нямам нищо против да храня пенсионерите, един вид нашите родители. Справедливо е, и те са ни хранили/отгледали. Но защо да храним ***?!? Защо ?!? Мразят ни, крадът ни, а и ги храним! То стана реално, а не кото поука "Храни куче да те хапе и лае!"