191

анонимен

преди 12 години

Да, това шоу е за пари,но тези формати дават шанс на всички талантливи, хора за разлика от ''концлагера'' в който живяхме 45 години, въпреки че и тогава артистите и певците бяха супер професионалисти.Тогава да пробиеш само някой да те забележи беше несбъдната мечта.Сега тези извиращи таланти от тази обрулена и изтормозена държва е необяснимо и чудо в съответствие с броя на населението ни.Господ ни е взел едно ,но е дал много талант, тези хора имат бъдеще не ги мислете .Бог да прости Велко!!!!

190

Мими

преди 12 години

Вие не можете да осъзнаете, че цялата държава се ръководи с този манталитет , с който няколко човека избират "най-добрия" певец от едно шоу. Не знам вие как сте, но аз с цялото си същество усещам какво изпитват хората, които решават да емигрират от тук.Аз се срамувам , че съм българка!

189

Анонимен

преди 12 години

ЧЕСТИТО РАФИ!!!!!БРАВО

188

първия

преди 12 години

и последния ще е. каква е тая работа бе то в в БГ има повече подобни предаваня отколкото в Германия ??? само певци само таланти, това е показателно колко малко переспективи има пред младото поколение.!!

187

бургаски вечери

преди 12 години

Най-добре представеното музикално шоу в България досега.Финалистите бяха уникални,Сани пя акапел размазващо.Честита победа на Рафи,само напред и нагоре...

186

Жо

преди 12 години

ЕДНО Е, когато се провежда обективен конкурс с професионално жури, съставено от хора с музикален слух, съвсем друго е, когато победителя се определя от емоциите на масовото мнение. Гласът на Александра е с няколко класи над този, на останалите участници и това ще се разбере в следващите години. Музикалните продуценти не лансират незавършени певци.

185

аватар

преди 12 години

Моето мнение е следното,че харизмата на рафи е интересна и впечатлителна,това спор няма,но за таланта си има още много да се желае,и все пак да му е честита наградата.Въобще избраниците за призовите места небяха най добрите,журито е под всякаква критика,като се вземе пред вид и тяхната история,просто лъснаха и резултатите.Това шоу е под всякаква критика,и в основата стои не професионалното журиране.

184

анонимен

преди 12 години

Та ....незнам какво да кажа...Александра има УНИКАЛЕН женски тембър ,съчетан с брилянтна техника и магия.Естествено че беше най-добрата.Вие не я заслужавате...бягай Сани където ти е мястото, там ще те оценят..Левски ще се обърне в гроба, Господи колко злоба и завист.Богомил е ЯВЛЕНИЕ (абсолютно завършен певец) за неговите 15 години,приятно и възпитано момче, има страхотно бъдеще също. Рафи,да арменец е но пее страшно ,Азис е *** и половин Българя му лиже г...а вече 10 години.Айде Честито!!

183

Анонимен

преди 12 години

Слави и Евгени Димитров веднага на консултация при Васко, относно това, как може да се изпълняват прекрасни песни, без да са ни омръзнали на всички от слушане! А такъв чаровник като Рафи, досега не е имало в нито едно предаване.:)

182

анонимен

преди 12 години

Аз много често влизам в този сайт поради простата причина,че тук се ''вихрят'' страсти по коментарите и човек само време да има...не му трябва да чете новини или да ходи по съдилища.,тук е - ''Глас народен-глас божи" .Бях в чужбина ,когато се разиграха драмите покрай Киро *** и се наситих на мъдрости и бисери тук.Аз съм поп певец със сериозна школовка и съм на ти с материята Пеене.Днес отново виждам 157 коментара за Х фактор...и повярвайте ми потресен съм от ЗАВИСТ и НЕГРАМОТНОСТ......

181

NIKOLOV

преди 12 години

Леле е това си е Българина дай му да завижда и плюе и му гледай сеира.Хората които са гласували са "овце" така ли ?Ами те тия хора са напълно наясно че това не е безплатно.Значи смисъла че помагаш и на дете което се нуждае от животоспасяваща операция пак си овца . Според мен няма значение за какво начинание помагаш на човек , че нали сме хора бе трябва да си помагаме .

180

ток

преди 12 години

добре че спряха тока за малко .. но защо не дръпнаха шалтера за цялото шоу , да се видят колко са смешни . Токов удар не е имало , просто някой си играе с кабелите .. всичко е нагласено .

179

ХА ХА ХА

преди 12 години

Да си спомняте някой от предишните победители в подобни псевдошоу-та да е станал певец?Целият шум е за едни пари , дето преди Коледа ще напълнят джобовете на едни добре познати наглеци!

178

Анонимен

преди 12 години

Много неприятно *** е тоя рафи...дразнещ, един такъв

177

Мими

преди 12 години

От началото до край , най-добрия участник, с най-силно присъствие и най-заслужаващ първото място беше Александра. Рафи беше от онези участници, които журито ги правят симпатични на публиката с непрекъснатите си преувеличени аплаузи и точно въздействие върху публиката. Рафи няма присъствие на сцената и на мен лично ми е незабележим вярно пеещ младеж. Докато по подобни конкурси не започнат да печелят наистина заслужаващите деца, световно известна музика няма да имате!

176

do 187

преди 12 години

То ако височината определяше таланта...Ами незрящите изпълнители, или по-пълните...как пълнят зали и печелят музикални награди!!! Само тук музиката се гледа - цивилизованите я СЛУШАТ! Успех на тези талантливи млади хора, а злобарите да се огледат в огледалото, да извисят глас, пък ако им стиска, пак да коментират. А Марин учи оперно пеене в женевската консерватория.

175

хасан

преди 12 години

Аз не казвам, че момчето е турчин, казвам, че името Рафи е турско. И се чете Раафи

174

реалист

преди 12 години

Едни тарикати пак напълниха гушите от смс-ите на глупаците.Тоя Рафи е певец колкото и останалите наивни смешници.Много талант, много нещо ...

173

Сливен

преди 12 години

Честито на Рафи! Изпълва сцената за разлика от болшинството самовлюбени и самопровъзгласили се за звезди родни певци.

172

Анонимен

преди 12 години

К'во са палите бе ? Според вас старите пушки ще пуснатРафинцето да им вземе хляба ли ? :)) , че то за тях едвам се намират участия бе оЛ . Поредното шоу да изкарат малко парички телевизиите а тука са дърлят овцете , боже , боже