140

Azz

преди 12 години

да кажем дружно: сбогом на прехода и неговите герои! вече са в историята, въпреки опита да сложат прът в колелата й!

139

и смешно и тъжно

преди 12 години

мила родна картинка от близката и настояща история.... агент Гоце, подставеното лице на ДС Тренчев и поредното недоразумение някой си... отиват на бунището на историята, но ще се борят със зъби и нокти до последно !

138

и защо

преди 12 години

синдикатилистите трябва да му казват дали да слага вето или не, той не може ли да смята?

137

вето ама не

преди 12 години

И да иска агент Гоце не може да наложи истинско вето, а само да върне закона за преразглеждане. На практика едно безмислено упражнение, тъй като у нас ветото е суспендивно /отлагателно/. Просто си играе на голямо момченце.

136

Анонимен

преди 12 години

Това доносника Гоце ли е или бъдещият кравар Гоци ???

135

Зарко

преди 12 години

Двама *** профлидери решиха да поведът хората от зърнения бранш точно по време на великия пост преди Коледа. Осъзнали големия фал сега се молят на президента да ги извади от трапа в който сами се натресаха. Разбира се Гоце това и чака за да пооправи западналия си имидж преди раздялата с президенството. Много му пука на него за зърнарите и пенсионерите. Ще си получава по 30 000 лв на година до живот, а бедните да го ду_ат.

134

ф-1

преди 12 години

До безрезервно подкрепящите герб:Или много ви плащат,или сте много глупави.Така гласувахте и за царя едно време.

133

млад социалист

преди 12 години

хора, не бойте се, устискайте още година и половина-две, през 2013 като дойдем на власт ще върнем пак пенсионннат възраст и даже ще пенсинираме несправедливо ощетените сега със задна дата.

132

Анонимен

преди 12 години

ТРИМАТА КОМУНИСТИ ? ТРИМАТА ОТ ЗАПАСА ? ТРИМАТА ОТ КГБ,ДС ? ТРИМАТА *** ? ТРИМАТА АГЕНТИ И КУЧЕТО ? ИЗБЕРЕТЕ САМИ ...

131

ew

преди 12 години

Гоце - руска подлого, до последно ще саботираш държавата.

130

Анонимен

преди 12 години

Тренчев определено не е ***. ама и той се продаде за пари:(

129

Анонимен

преди 12 години

Всичко е напусто...Когато новият президент поеме поста ще вдигне ветото.....В тази държава живеем като в абсурден трагикомичен филм,въртим се в кръг,наливаме от пусто в празно,псуваме под мустак.....и караме по инерцията.

128

анализатор

преди 12 години

Истината е много простичка. Както винаги селският хитрец - агент Гоце знае, че номера му няма да мине, защото Европа ни притиска да ги приемем тези промени и така или иначе те ще се случат. Още повече, че след месец само Плевнелиев ще отмени ветото. Ама всичко това се прави за пред простите ***, за да си кажат: "Леле, колко е добър Гоце, как мисли за народа" и така трупа точки, че като се върне начело на БСП, да му имат червените електорални тъпири повече доверие

127

Бая ви Ганя

преди 12 години

Хвани единия - удари другия

126

работохолик

преди 12 години

Брех мама му стара, колко се разработи тоя Гоце баш последната година от мандата си. 9 години само медали раздава, последната - вето след вето :)))

125

...

преди 12 години

Каква мила сбирка на агенти и офицери на ДС!! Просто да се разплачеш.....

124

Анонимен

преди 12 години

Браво Първанка

123

явертъ

преди 12 години

Доста хора реват че Бойко правил пътища. Може и в момента това да не е най-доброто за което да се дават пари,а може и да е, но искам да напомня че при бсп се окрадоха толкова пари предназначени за пътища, че сега почти нямаше да има какво да се прави ако бяха използвани тогава. Ако това не е така нека някой напише при бсп и пдс нямаше големи кражби и корупция.

122

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Доносника Гоце да се готви да се връща в с. Сирищник!

121

Анонимен

преди 12 години

ние сме към отличниците и искме бонуси.това зачви борисов.колко е нахален само...а че сме отличници да икономиката ни е сасипана