97

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

96

e

преди 12 години

еми и бербатов го извадете щото той не играе !?за тримача може ли да го направите футболист на скамейката??????сложете верно ГАЦО БАЦОВ и перуката да му даде купата за МОКЕТ и порно-първенство и съюз

95

Англия изумена

преди 12 години

Англия изумена от победата на БойкоИзбирането на Бойко Борисов за Футболист 1 на България от феновете бе отразено с учудване от онглийските медии. Manchester Evening News със силна изненада съобщи за интернет класацията.Димитър Бербатов е едва на второ място в класацията за Футболист на годината в България задминат от премиер министъра на страната! пише MEN. Изданието обаче смята, че Борисов вече е спечелил самата награда с 44% от гласовете, а за голмайстора на Висшата лига от миналия сезон са дали вот само 24%. В действителност, същинската анкета тепърва предстои, а феновете само определиха номинациите.MEN цитира и самия Борисов, който обяснява, че това е наказателен вот, а вестникът споменава, че премиерът от време на време играе за третодивизионния Витоша Бистрица. Изданието добавя, че българските фенове са бойкотирали вота, след слабия сезон в страната, както на национално ниво, така и за клубните тимове.BBC също писа: Българският премиер министър спечели Играч на годината, но иска анулиране на наградата. Изданието добавя, че е изпреварен футболистът на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, а накрая се споменава дори за Васил Лукаев, от аматьорския Шипка Драгор, който е трети в класацията.The Telegraph съобщава същото, като добавя, че миналата година играчи от аматьорската лига, от Нотингам, са играли срещу отбора на Бойко Борисов.Всички в Англия обаче остават с впечатлението, че това са крайните резултати от класацията.

94

Анонимен

преди 12 години

Личи си, че това е сайт на позитано 20. От заглавието си личи само. Днес.бг, сменете заглавието, Бойко сам се отказал от нея, а не са го изритали!

93

Анонимен

преди 12 години

до 90 Абе пич, ходи проповядвай в някой овчарник!

92

соПола Доган

преди 12 години

Chikatilo, не споменавай името Господне напразно!!! "*** кво ми се оплаквате тука бе сополи"

91

пръдливо джудже

преди 12 години

ами футбола ни е пародия ,затова и класацията е пародия....единствения пропуск е че редом до бат Бойко и момчето от Шипка Драгор,в тройката трябваше да бъде и Гацо Бацов :)

90

Аз

преди 12 години

Сменете името на сайта . Трябва да е или "Станишев.бг" или "Позитано20.бг" !

89

38

преди 12 години

Продължение:Една противоконституционна партия дпс *бава цялата държава,въпреки че вероятно е противозаконна и със сигурност защитава интереса на малцинствата. Българите са дотолкова затънали в омразата си,че не могат да се справят с едно дпс, какво остава за силните диктатори на деня-сащ и ес, а преди съветския съюз.

88

Chikatilo

преди 12 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ФОРУМЦИ , ЧЕ СЪМ ОТ ШАЙКТА ГЕРБ, НО ВСЕ ПАК АЗ СЪМ КОМУНИСТ , МИЛИЦИОНЕР, НЯМА КЪДЕ ДА БЪДА НА ДРУГО МЯСТО , ОСВЕН ТОВА МИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПИША ХВАЛЕБСТВИЯ КЪМ ГЕРБ И ГЛАВНИЯ *** НА РЕПУБЛИКАТА - БОКО ТИКВАТА ! ОЩЕ ЕДИН ПЪТ СЕ ИЗВИНЯВАМ, НО ТОВА МИ Е РАБОТАТА ДА ЛИЖА BODYS !

87

Сашо Диков

преди 12 години

Сашо Диков: *** съветник пусна вчерашната декларация на БорисовНяма страшно в това, че Бойко Борисов е станал футболист на България, той може да стане и Мис България, каза Сащо Диков, спортен журналист в предаването на БТВ Тази сутрин.Журналистът се пита кой *** съветник е пуснал вчерашната декларация на Борисов, че се отказва от наградата, според него всичко това мирише на мухъл. Най-*** в цялата история е, че се прави предложение за нулева година в българския футбол, обясни още Диков.Категоричен е, че най-тъпите допитвания са тези в интернет. Недопустимо е, според Диков, в момент, когато Меркел и Саркози се опитват да спасят Европа, ние да се занимаваме с една класация.

86

фен2

преди 12 години

Аз съм за Васил Лукаев! Той е истинския победител. Нито на Борисов, нито на Бербатов мястото им е в тая класация. Особено Бербатов, който не е направил абсолютно нищо за българския футбол през годината.

85

Фото

преди 12 години

Боцко в типична поза за България в ЕС.

84

Chikatilo

преди 12 години

*** кво ми се оплаквате тука бе сополи >?

83

до педофила

преди 12 години

педо, ти си като развален грамофон бе! вземи малко аргументи покрай абсолютно излишната храна. Според мен ти нямаш право на глас, понеже освен всичко си ***, ограничен, а освен това си и арогантен. 3 в едно ...

82

Chikatilo

преди 12 години

АХАХАХАХААХ, АЗ СЪМ КОМУНИСТ, АЗ НЯМАМ ГЛАС, АЗ СЪМ ГЕРБЕРИСТ И ОТИВАМ В БЕЛЕНЕ, АХАХАХАХАХА

81

38

преди 12 години

Разбира се,минусите бяха очаквани.За какво точно говоря??То се потвърждава всеки ден..Национален спорт на българите е омразата.Делят се на селяни и граждани,и въобще на каквото може да се сети човек,само и само да се делят и мразят.Доринационалистическата им партия е псевдотакава и гони лични интереси.40год.комунизъм и останалите форми на сатанизма са заслепили достатъчно българите да не виждат,че колкото повече се мразят-толкова по-уязвими са за враговете си.

80

Chikatilo

преди 12 години

79...*** не мисли така.........СИНЕ :) хохохохоооохохохохох

79

!

преди 12 години

АChikatilo е *** на годината

78

Chikatilo

преди 12 години

74....аххахахах яко съм ти под кожичката май на тебе а :) ахахахаххахахаТи си комунист нямаш право на глас...такива като тебе в Белене ! :)