14

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ТОВА Е НАЙ-ЯКАТА БАНДА ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ ДЕТО СТЕ СЛОЖИЛИ НА СНИМКАТА.

13

агент Сава

преди 12 години

Да бе Съсел, така е, обаче на мен пък това не ми пречеше, да ти се ИЗТРОПВАМ всеки ден в устичката...

12

Съселът

преди 12 години

"Без ден работа в съдебната система как ще тропне по масата"Бе то и аз нямах и един работен стаж, и по масата не тропах, ама това не ми попречи 4 години да управлявам цяла държава. Другарката Манолова като се изказа, услужливо забрави тези факти за мен.

11

NRC

преди 12 години

Пак за плъзнали боковистите и цъкат минуси ахахахахаххаУМРЕТЕ ОТ ГЛАД, ПОНАСЯЙТЕ ОЧЕВИДНИТЕ ГАВРИ С ВАС, НО НЕ ПРЕДАВАЙТЕ ВОЖДА !

10

Любомирчо

преди 12 години

До 5 Когато става въпрос за управление възраста е порок. Има едно нещо което се казва опит. Той се трупа и няма как да бъде предаден теоретично. Това са така наречените грешки които без да направиш няма как да научиш. затова човек се изкачва постепено по стълбичката на ерархията за да може грешките които прави да не се отразят пагубно на твърде много хора.Колкото до революциите защото там са великите българи да там младоста е по-скоро качество

9

до 5

преди 12 години

В съдебната система има съдии с по 30 години стаж... Това не е като да си инженер или компютърен специалнист.. при правото освен познания ти трябва и житейски опит, връчки и да познаваш как работи системата.. а това момиченце, ако мислиш,че е най-подходящо.. ще ме извиняваш "велики българино" .. с кой я сравняваш с Левски и с Ботев ли .. имало велики българи на тази възраст .. естествено,че има но тук става въпрос за можене и за знаене

8

Blake

преди 12 години

"Без ден работа в съдебната система как ще тропне по масата"???Ми то един такъв без ден трудов стаж (никакъв!!!) цяла държава управлява, пък кво остава за едно министерство?

7

rument

преди 12 години

Не знам тия от БСП и ДПС как не са отнесли и столовете от парламента,то май само те останаха неоткраднати от тройната коалиция

6

Ичо

преди 12 години

Дано да има истинска диплома поне..че аман от Калинки...

5

до 3

преди 12 години

Ако погледнеш историята ще видиш, че огромната част от "великите" българи са горе-долу на тази възраст. Възрастта не е порок.

4

Анонимен

преди 12 години

Успех! И дано спрат безумните изказвания на Цветанов.

3

НРЦ

преди 12 години

Поредния нелеп министър ... на 36 години

2

КУ-КУ ГЕРБ

преди 12 години

*** цирка! Още по-смешно става с факта, че педалът Яне подкрепя с мекия си... кадровото назначение. И говори за операция без упойка. Яне, Яне - да те оперира лекар, назначен от Борисов без нито един ден да е държял скалпела!

1

rument

преди 12 години

Тия ревът за всичко,и за това че се *** докато управляваха,и за това че продължават да се *** с пълна сила.