35

геро

преди 12 години

Мачкай Бойко Кумунистическата крадлива ***

34

draznitel

преди 12 години

газ пикаят другарите, та пушек се вдига

33

ЦЕНЗОРА

преди 12 години

БОКО МУТРАТА МАЙ НАЛИВА ЯКО ПАРИ В ТОЗИ САЙТ

32

Анонимен

преди 12 години

Истината: България е тежко обременена и болна. Има нужда от трапанация на централният мозък, или казано по хакерски-смяна на чипът. Лицата от снимката са виновни за мутациите и уродливостта на днешното ни общество, и трябва да бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЕРМИНИРАНИ.Матрицата е лош мат***риал, а не българите.Вие, господа сте ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ- ДО ЕДИН.

31

до 22

преди 12 години

"тая мафия така се е обвьрзала с сьдии адвокати че години няма да се осьди комунист мафиот и милионер ,,,,,,,,,"За коя мафия говориш? За боковата ли? Щото и той е комунист и още никоя важна фигура от престъпният свят не е осъдила.

30

дО 24

преди 12 години

Закон за Конституционният съд изм. ДВ. бр.23 от 17 Март 2006г.Чл. 14. (6) Решенията на съда са задължителни за всички държавни органи, юридически лица и граждани.ГЕРБ, поне един ваш политик има ли покритие между дипломата и реалните си знания, щото виждаме, че интелекта им е много мижав:)

29

до11 Яко цензура

преди 12 години

И мене ме баннаха вчера-писах,че *** Гербери най-много да пратят някоя мазна мутра за послнник.

28

Анонимен

преди 12 години

Тоя мишок Корнезов докога ще лае месеца? Преди няколко месеца искаше да прокарва закон за евтаназията. Мисля, че е време това вредно същество да напуска планетата, тъкмо ще види има ли Б-г или няма. Нали е комунист-безверник, може да остане изненадан...

27

Анонимен

преди 12 години

а бе, вие не разбрахте ли че съда е на Гоце и неговите другари от ДС и главния прокурор е Първанов кадър. Всичкото зло за българския народ идва от ДС, те създадоха и мутрите и приватизираха държавата. А ДС е създадена по образец на КГБ, затова наричат Русия ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО.

26

Любомирчо

преди 12 години

Корнезов е прав. Ами щом министрите не спазават решенията на КС аз спирам да плащам данъци. Защо да го правя. щом самите министри не спазавт законите защо пък аз

25

до 10

преди 12 години

Бай Кирооооо, бай Киро. КС е длъжен да спазва КОНСТИТУЦИЯТА. Разбираш ли? Прав е Корнезов. Той и Плевнелиев е длъжен, но дали въобще я е чел?

24

Долу ДС

преди 12 години

Този провинциалист Курнезов винаги много ***, след това млъква. Не е нужно да поучава Плевнелиев или външно министерство, там има достатъчно юристи и посланиците агенти на ДС ще бъдат изринати ако трябва и с 1600-нте снегорина за зимно почистване, колкото и да *** комунистите! Отделно беше обяснено ,че ще се промени законът и няма да има конфликт с решението на КС.

23

До 9

преди 12 години

Корнезов правилно се гъбарка с минстърчето:) Как така един МИНИСТЪР НА МВнР НЕ ЗНАЕ , ЧЕ РЕШЕНИЯТА НА КС СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВСИЧКИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ?! ЯСНА Е "КВАЛИФИКАЦИЯТА" НА ТОЗИ МИНИСТЪР:) А БЪДЕЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА Р. БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ПОЗНАВА ПЪК ВЪРХОВНИЯТ ЗАКОН НА Р. БЪЛГАРИЯ- КОНСТИТУЦИЯТА- Е ТЪПАНАРЩИНА И НАГЛОСТ, ЗАЩОТО НЕГОВИТЕ ПРАВОМОЩИЯ СА ЗАПИСАНИ ИМЕННО В НЕЯ- ЗНАЧИ,НЕ СИ ПОЗНАВА ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА:) ПРОСТИ ХОРА СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБ :)

22

bg

преди 12 години

тая мафия така се е обвьрзала с сьдии адвокати че години няма да се осьди комунист мафиот и милионер ,,,,,,,,,

21

Анонимен

преди 12 години

a b

20

Анонимен

преди 12 години

Някои хора имат много имена - Плевнелиев, Младенов..... Пък те всичките са едно лице - Борисов.

19

Анонимен

преди 12 години

ТИКВИТЕ задължително на вечерно училище!Поне да си оправят правописа!

18

Анонимен

преди 12 години

Ще им намерят цаката на посланниците. Ако трябва ще затворят консулствата за една година за да го освободят и после пак ще ги отворят.

17

Анонимен

преди 12 години

Харесвам УМНИ и НАЧЕТЕНИ хора!Браво Корнезов,обясни на тия ПРОСТАЦИ с точки и алинеи!

16

лекар

преди 12 години

КУРнезов, аз пък като ти гледам цвета на лицето ти давам още няколко месеца живот.