229

Бай Петър

преди 12 години

Пенсията ми е 220 лева.Немога да я гледам и да и се радвам защото ми свършва точно за 10 минути за разходи.Добре, че са кокошките иначе голям глад.Вече от глад мисленно искам да стане 3-световна война и да се свършва.Не се издържа.

228

Анонимен

преди 12 години

Дръж се момче, и оживей заради себе си, семейството си и напук на злобата и страха на тези, които те помляха. Бори се докрай !

227

Нострадамус

преди 12 години

Бойко Борисов иска да докара страната до пълна анархия, мизерия и безнаказаност като такива случаи стават ежедневие.После на бял кон да дойде като едноличен диктатор и да каже -Нали това искахте?И закрие всички институции като управлява еднолично.Плана БГ е такъв.

226

lainomet

преди 12 години

Дека е полицията да нахлуе у секо даскало и да претрепе сите школници що са над 12 годин. Кът им натроши ашиците кви мирни и добрички че станат

225

Komisar

преди 12 години

Трудов лагер. 5 Години.

224

Анонимен

преди 12 години

239Като си *** и неграмотен що ти трябва да се излагаш?!Сигурно си и на години.Гледай си пенсийката.Храни си на село кокошките и не ръси простотии!

223

Демократ

преди 12 години

Мръсен комунист.Вие сте проказа за света комунисти гадни.Как може да искаш това изчадие адово?Ние сега живеем добре само и единствено заради демокрацията която с много борба си върнахме.Аз преди 1990 година бях активен в профкомитета за музика и естрада.Не бях зле но след 1990 година отпуших злобата си срещу комунистите и сега вече имам 2 хотела и няколко имота от 1000 деката до Пловдив.В София имам 3 апартамента и съм от ГЕРБ партията която е европейска и казва ясно ,че да си богат в БГ не е *** дума.Никога повече гадни комунисти няма да помиришете власт.Защото в имотите и парите е нашия живот.Ако искате хващайте балкана.

222

lainomet

преди 12 години

241 язе съм по софянец от вазе бре мършииииии

221

lainomet

преди 12 години

Що няма родители тея деца брей ???2 Да земат гегите и да разлупат тиквенико на побойнико

220

Анонимен

преди 12 години

Къде сте, родители ? Не виждате ли какви *** отглеждате ?

219

До Тишо 226

преди 12 години

Та ти кога стана софиянец???това ,че си роден в София от майка *** и баща селянин, не те прави софиянец.е, тия ме дразнят най-много.Родил се в София и вече се мисли за нещо.кога стана калйджия ,кога му почерне ***!

218

Молба до бай Тошо

преди 12 години

Бай Тошо бре моля те стани от гроба и вкарай тази морално и материално изостанала държава във пътя ,като почнеш от политическата *** и завършиш до най малкият престъпник. Къде останаха нощите когато спахме със отключени врати, спокойното разхождане по улиците , това че утре няма да остана без работа и семейството ми няма да си легнем гладни . Моля те бай Тошо стани от гроба и напълни Белене и Ловеч от ново със мършите на нашата мила РОДИНА БЪЛГАРИЯ

217

Бай Петър

преди 12 години

И по лошо ще става помнете ми думите.Всичко вече е изтървано целенасочено от политиците ни.Така по лесно владеят затъпявищите маси.

216

fairplay

преди 12 години

Егати! Това не е нормално! Допреди 10-на години(да не говорим за по-ранни години) едно такова спречкване завършваше със синина или най-много разкървавен нос, нямаше я злобата. От време оно, както се казва, е имало и ще има дрязги между младите- нормално, влизаш в пубертета, кипи ти кръвта. Но притеснителното е, че в последните години потенциалните издънки по-скоро целят да осакатят или убият другия, а не просто да си наложиш мнението с по-крайни мерки или да победиш в боя...тъжно е!

215

Анонимен

преди 12 години

Чалгария какво очаквате. На почите е силата не интелекта.Пример:МВР -1 МИЛИАРД И НЕЩОБАН - 70 милиона

214

БГ Правораздаване

преди 12 години

Както се пееше в песента Дано дано дано...е съжаляваме.Ние сме правова демократична страна и се вижда без въоръжено око, че Валентин с неговата компания са невинни.Все пак бащата на Валентин е в екипа на Дянков и нали немислите ,че може да бъде подведен под някаква отговосрност.Това просто не е сериозно, а ние сме сериозна институция която се занимава с крaдци на желязо, кокошки и дърва от гората.Ще бъдем безмилостни към всички бедни жалки хора без пари само защото 22 години са лапали мухите да работят и пак да работят вместо да имат като нас.Съжаляваме Брюксел иска бройка осъдени и нали немислите ,че тези малки сега започващи своя живот на юристи ,журналисти, полицаи, банкери са виновни?!

213

Анонимен

преди 12 години

226Като събереш смелост да кажеш от кое село си *** смотан,заповядай.Вземи си вазелин!ЩЕ ТИ ТРЯБВА!

212

Хюго Шмайсер

преди 12 години

абе 226 ***..среща ,та среща..какво имате да делите?? егати БГ клоаката!! да се уреди среща,да се организират катоп нормална нация и вкупом -на площада..те не!! те са велики! с такива общонародни дела и неща не ги занимавай! тях ги интересува да се сбият като *** нейде..за какво-и те не знаят! ето защо е това в БГ и ей ги..кандидати-мнООго!!авери имал...гледал филми!ама като е така и имаш авери има пък един инструмент плюеш желязо -много бонбонки в секунда-и не признава какви авери сте !!

211

svetoslav

преди 12 години

всички са виновни тея са континент на мвр такива екземпляри ги има във всеки по голям град закона на джунглата и чувството за безнаказаност са гадни дано оздравее и се оправи момчето

210

до 226

преди 12 години

Тише, само да не ти доразделят *** на две та едната чст да я наритат за Своге, а другата за Силистра.