60

Анонимен

преди 12 години

А КОГА ЩЕ ИМА ВИНОВНИ ГЕРБОВИ ТИКВИ ЗА ЛЪЖИТЕ,КРАЖБИТЕ И СЛУГИНАЖА КЪМ САЩ.ИЛИ ГЛАВАТАРЯ НА БАНДАТА МУТРАТА БОКО И ГЕРБОВИТЕ РАЗБОИНИЦИ СА НЕДОСЕГАЕМИ И ТЯХ ЗАКОНИ НЕ ГО ХВАЩАТ.

59

йо до 48

преди 12 години

Цветелин Кънчев влезе в затвора докато беше депутат и е *** !плюс това доста *** има по затворите заради кражби и други престъпления, така че тезата ти не издържа.Нещата стават тук, но може да станат и по бързо ако няма такава съпротива от българското население.И докато не разберете че Държавата това сме ние, и лъжейки държавата лъжем самите нас, нема да стане. амин

58

Анонимен

преди 12 години

Тези гербаджийски *** сигурно не знаят,че глада е по-силен от тока!Когато човек е безработен и ако го приемат на работа при условие с гол *** да убие таралеж човек и това ще направи! Та колко му е да се съгласи да започне работа при не особено изгодни условия!а за работодателя не 15000 лв глоба,а100000 ще му са малко!5-6 такива тарикат работодатели да хванат другите вече не едно,а 10 на ум ще имат!

57

pissed off

преди 12 години

Еми нормална промяна в закона...нали всичко се прави така, че на обикновените хора да им става все по-трудно и по-трудно

56

Spiro

преди 12 години

Изключително много ме радва невероятната логика на целокупния български народ. Логиката е следната - Аз ще давам подкуп като ме спре полицая, Аз ще взимам пари под масата, Аз няма да плащам данъци, Аз ще плюя по улицата и ще си изхвърлям фаса през прозореца, Аз ще пия и ще чупя каквото ми падне на улицата, Аз ще псувам ченгетата, АЗ съм свободен гражданин а не зомби като американците! И после - "Егати и скапаната държава, тук няма ред и закон, навсякъде е мръсно по улицата!"

55

АНОНИМЕН

преди 12 години

Хорааааааа,пускайте кепенците!Затваряйте фирмите и магазините!Това е единственият начин да се отървем от крадливите управници!Не виждате ли че гушите им са пълни и търсят пари!Пари търсят!На всеки работодател "висят"по 2 *** пенсионера,2-*** безработни и 2-*** социално слаби,най малко!Да не говорим за номенклатурчици!Търсят пари за тях!Иначе са обречени да "изгубят кокала"!Синдикатите са техни подставени лица!Няма стачки!Пускайте кепенците!

54

до 30

преди 12 години

Глобите трябва да са диференцирани според обората на обекта , не може на една будка с оборот от150лв. на ден да му сложиш 1500лв. глоба , това ще я затвори веднага и още един на борсата по труда . А за тези 50 000лв. глоба може, ама за Лукойл или Метро . Много е лесно работещите да пищят за осигуровки , но трябва да знаят , че изборът при малкия бизнес в момента е м/у плащане по закон или затваряне на обекта , който има такъв бизнес знае за какво иде реч.

53

Анонимен

преди 12 години

Светланче ама я си кажи честно мислишли изобщо че 80 процента от населението ще стигнат до пенсия изобщо.И дали тези хора работещи на такива договори не им е ясно че пенсия няма да видят в една от най пропадналите държави в ЕС.И с какво ще им е от полза на хората глобата която ще им вземат, да не би да ги нахрани или ще бъде внесена по някаква сметка която ще имат примерно право да ползват след 1 година.Светланче за доброто на целия народ, вземи си събери *** и вън от парламента.

52

Анонимен

преди 12 години

50 Бре, бре бре! Мита за лошия българин!:))) Ако не действа мита за комунистическото възпитание, използвай мита за лошия българин:) *** народ ей! хайде вкарайте сега и работниците по затворите! Супер! Вместо безработен ще го храни и поиш:)))

51

ПРОТЕСТ

преди 12 години

Подкрепям стачката на работниците от БДЖ и е време за предсрочни избори за Парламент , Президент и Местна Власт .

50

йо до 33

преди 12 години

така е има много трайно безработни. Но това значи ли че трябва да крадът и убиват за "некой лев" ?и двете са престъпления и нямш оправдание да ги вършиш. Така че закона е добър, и не плащането на данъци трябва да спре или поне да се намали рязко, че ни стана нещо като национален спорт!

49

нервна

преди 12 години

На пазара на труда мисля как да се вредя,Дянков нежно ми шепти: Ще работиш без пари.Работа, че две и три, тъй ще си намериш ти.Няма да се пенсионираш, ще работиш без да спираш.С много труд за без пари, конкурентен ти ще си.За почивка не мисли, работи и работи.Само с работа безкрай ще фалираме Китай.Ако вземеш, че умреш, ще отидеш то се знай във финансовия рай.Ех, че радост ме обзе, ясно като две и две,там във райските селения няма никви задължения.Тока, парното, водата ще оставя на земята.За какво са ти пари? Бачкай, бачкай и ***

48

До 34

преди 12 години

Когато българина види, че депутат влезе в затвора заради далавери, или че *** влезе заради това, че не плаща сметки и краде...тогава този закон ще е до някъде логичен. При положение, че главата ра рибата мирише, правиетлството иска да реже опашката, която е най-бедна на месо.

47

Анонимен

преди 12 години

Ха да познаем колко сигнали ще има сега за некоректен работодател:))) Голям кръгла класическа 0, каквато са и герберите

46

Badi

преди 12 години

Predlojenite globi sa malki tova prestaplnie trqbva da se nakazva s zatvor dokoga tarikati s firmi4ki 6te osigorqvat rabotnicite si na min zaplati a posle za6to ne se gidali pensite i min zaplata v stranata to4no tezi psevdo firmi zadu6avat ikonomikata i ubivat ikonomi4eskiq raztej. Rabotnicite i te za boi i e**ne za tva 4e dopuskat da gi osigorqvat na po malko pari ot kolko polu4avat i 4e se sagalsqvat bez dogovor da rabotqt izvanredno v mn slu4ai i bez dopalnitelno zapla6tane (overtime).

45

Spiro

преди 12 години

Скоро тази държава ще влезне в правилния път, въпреки яростната съпротива на дивите племена, които населяват тези географски ширини.

44

999

преди 12 години

"...държавата ще бъде абсолютно непримирима към всички, които са в сивата икономика."Ами сивата икономика от кого е създадена, ако не от държавата бе, *** /Тотьо Младенов/. Егати наглостта!!!

43

кнсб

преди 12 години

Сега всички ще започнат да назначават пенсионери , тъй като все пак взимат пенсия и няма да буди съмнение, че се водят на по 4 часа , на него не му пука за размера на осигуровките ,а и пенсионера има голям опит и е добър работник , ако е здрав .

42

Анонимен

преди 12 години

39Хайде стига спами бе! Пети път вече постваш едно и също! Мерки!? Срещу кого мерки!? Срещу наровнопоставената страна! те така ГЕРБ бутнаха и 27-квадратовата барака с багери, а вилите по язовирите останаха, както и незаконните писти в Банско!

41

Това е положението

преди 12 години

Последните 2 години всеки с доход под 1 000 000 на година е виновен за нещо. Невинни са само олигарсите от сорта на Мишо Бирата, които явно се отчитат където трябва.