82

Анонимен

преди 12 години

С какво лекарите са по различни от останалите хора? То 90% от българите са станали супер гнус. Само гледат да те прекарат. И таксита, и агенции за недвижими имоти, и адвокати, и учители, и бюрократи....

81

до 79

преди 12 години

Ти пък, я марш в лудницата! Къде намесваш политиката тука?

80

Анонимен

преди 12 години

А заплатите ще са нормални кога ?! Когато има пари в държавата ... в нея кога ще има пари ?Когато съда работи правилно...+РОМИ-те работят и плащат+НЗОК+НАП(за да се сведе до минимум сивия сектор) ..+още минимум 100 неща от този род...Изобщо нещата са толкова навързани, че направо не смея да си го представя...Мое мнение

79

Анонимен

преди 12 години

Като не им харесва заплащането - да си сменят работата! И не мрънкайте - изобщо не са им ниски РЗ! Стига с този мит!

78

Анонимен

преди 12 години

ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА..., ДОКАТО НЕ СЕ МАХНАТ ТЕЗИ МУТРИ, ТЪРТЕИ, МИЛИЦИОНЕРИ, КОМУНИСТИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ *** КАТО ЛЪЧО МОЗЪКА, ДЕБЕЛАТА ФИДОСОВА И СЛУГИНАЖА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ЦЕЦКА РАБФАГА....ДОЛУ БОКО МУТРАТА, ДОЛУ ЦЕЦО ШЛИФЕРА, СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ !

77

до 71

преди 12 години

Тия хора, за които говориш са много голяма рядкост. Мога да ти кажа, че съм минала през много лекари и всички само знаят едно - паричките. Като те погледнат и виждаш как в очите им падат пачки. Колкото и да ми ги защитавате тези лекари, мнозинството са безотговорни и алчни! Има и кадърни, които мизерстват и не спят... но са голяма рядкост.

76

до 68

преди 12 години

Въпросът ти ме подтиква да ти задам контра-въпрос: ти виждаш ли достоен генерал?

75

Анонимен

преди 12 години

Като им направят заплатите нормални,няма да ходят на 100 места да работят и няма да искат пари от пациентите. Това не го ли разбрахте???

74

Анонимен

преди 12 години

Няма виновни лекари!Има, само,"лекарски грешки"!Кофтито е, че понякога са фатални!

73

До 70

преди 12 години

Не ми се спори с теб, но .. ти нормален ли си ?!? Аз без да съм доктор за милиони на месец и аз ще се правя на истински + любезен ..Това е филм който в 99% е с щастлив край за всички страни ... докторска страна , пациентска страна ... апаратура за милиони ...И ЛИНЕЙКАТА ПРИСТИГА ПО-БЪРЗО ОТ ДОСТАВЧИКА НА ПИЦИ ... :)))

72

до 61

преди 12 години

Ти представяш ли си какво означава лекар да покрива 2 смени? Филмите не правят най-точния паралел. Американската здравна система е една от най-калпавите. Доказано е. Осигуровките не покриват всички здравни рискове, да не говорим, че въпреки твърденията тук, че лекарите и зъболекарите ни са калпави, повечето от живеещите извън България се връщат тук за сериозните процедури. Не е нормално да се поддаваме на убеждението, че лекарите ни са най-големите престъпници!

71

Анонимен

преди 12 години

В тази държава на никого не му стигат парите, нито на частници, нито на учители, нито на лекари и т.н.. Като Мечо Пух сме - колкото повече, толкова повече. Аз смятам, че както навсякъде, и при лекарите 90% са *** - алчни, сърдити и недоволни.Проблема е, че от тях зависи живота ни и гадното е, че те оставят да умреш от нещо елементарно в 21 век, защото не те гледат като човек, а като ходещ портфейл!

70

Анонимен

преди 12 години

До 60 В ред ли си ? Каква медицина в САЩ ,без застраховка .Няма да получиш и 1 % от това което ще получиш със застраховка .А и лекарите в България са на 600 лева заплата ,в спешното .Ако не е трябвало да работи на 2 места за да има какво да яде ,нямаше да се стигне до инцидента .А да не пиша ,че има лекари с по 3 работни места и с по 5 часа сън на ден .Познавам лекар от Спешна ,НЕ СЕ ПРИБИРАШЕ ПО 48 ЧАСА В КЪЩИ ЗА ДА ИЗКАРВА СТОТИНКИ .

69

до 63

преди 12 години

Сравнението на реалността с телевизионно шоу мисля е доста на място... дават ни да гледаме хиляди медицински сериали, където хората отдават живота си за чуждото здраве, а наще красавци лекарите какво правят? Какво??? Знаят само да си пушат цигарите и за пари да ламтят. И аз вземам 400лв на месец, но мога да си върша работата съвестно, нали? И то без да зависят животи от нея!

68

do 1

преди 12 години

Само вия от безсилие? Много се извинявам, но поведението Ви е ужасно безотговорно. В София няма само една болница, нито пък всички лекари са касапи и бездарници. След като дъщеря Ви е бременна и чувства адски болки, значи нещо не е наред и колкото по-бързо отидете в болница, толкова по-добре. Има моменти в които парите нямат значение. Здравето и животът са много по-ценни.Интернет не е мястото, в което да търсите помощ.

67

нона

преди 12 години

дали не ни трябва военна диктатура - при явно настъпил геноцид да не кажа безвластие

66

до до 60

преди 12 години

ше ставате милионери, като се научите да лекувате и станете известни, и хората идват от чужбина при вас, за да ви ползват световните-лекарски-знания, а не да доите българския народ с некадърността сипростаци

65

до до 60

преди 12 години

трябва явно някой да обясни на кретунгелите, че социалното и финансово израстване е пропорционално на _приносът_, който започва от работа, а не от "врътки"

64

до до 60

преди 12 години

това е щото си мислите, че капитализма всички стават милионери и никой не работи, няма такъв филм, явно трябва някой да ви обясни, че в капитализма стават милионери способните и знаещите, а другите допринасят с това, което могат, тука всеки втори с престъпно поведение иска да стане милионер, това не е капитализъм а беззаконие

63

Анонимен

преди 12 години

простотията се вихри, защото няма контрол, а с п/* като нашите министър-председател и министри няма да стане, съжалявам, ако някой се почувства обиден, но не ми влизат в категорията на мъже, когато не могат да се справят с такива неща, и те продължават ежедневно да избуяват отсякъде