132

ннс

преди 12 години

големи драми..мани ..мани..рано или късно просто нещата си идват на мястото,а в създалата се сапунка най-достойно е поведението на Капка-мълчи си засега и не се излага

131

екс

преди 12 години

Волен е един човешки *** - да гаджето на сина си !?!*** гнусотийте тип "Цар Киро" !!!

130

Анонимен

преди 12 години

ДО 133 Всички знаят, че ББ спис ЦвЦв и С.Д. !

129

патешки дрисък

преди 12 години

Божееееее,Божееееее,колко тъпотия по таз земя Българска...за един малък зъл националистически *** и една всеотдайна,млада и пресметлива ***.....написахме ферман...А за това,че еничарите на някой *** везир искат да съборят приюта на отец Иван..............нито дума.Това е,хляб и зрелища ....разделяй и владей.....д'ба и Държавата и пресата ти

128

Анонимен

преди 12 години

Ми прав е 131. Ай ся цяла България да се занимава с *** на един клоун. Да го духа Волен, писна ми от него.

127

Анонимен

преди 12 години

Все пак добре, че Деница не е жена на Митко.

126

Анонимен

преди 12 години

Помните ли думите на Уорлик към Сидеров ? I will destroy you ! USA will destroy you ! Е точно това се случва в момента. Всеки ден говорим против АТАКА и тъй като няма за какво да се хванеме - айде за личния живот на човека. ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТ С КОЙ ИЛИ С КОЯ СПЯТ БОЙКО, МАРТИН ДИМИТРОВ и т.н ? Глупаците се хващат !!!

125

Анонимен

преди 12 години

има поговорка "дет си вадиш хляба , к...а си не пъхай " , ганьовска му работа :)))

124

Анонимен

преди 12 години

Абе кво ме грее Волен коя е тъпкал и коя на кой е правила св*рки? Държавата пропада, а тия ме занимават с личния си живот и 1 седмица медиите ще ми съставят сапунки... Пфуууууу

123

!?!?!

преди 12 години

Махленски истории...Волен/Болен, таковАл майката на Малък Митьо и заради това го издигнали до евродепутат...Ама сега Волен/Болен се пуснал на бившето гадже на Малък Митьо(два мандата депутатка). Той пък ,ММ, дето вече е женен за друга, е люто засегнат от пастрока си. И таз "фамилия" си размахва из публичното пространство мръсните *** и иска да ни убеди, че това са"политически позиции"и"политически принципи"!Между другото всичките са на наша издръжка-дУпЕтати, съветници!Що да не си ги мерят?

122

възмутен

преди 12 години

Жалко, много жалко ,че една националистическа партия с идеи споделяни от много хора се оглавява от такива лица-ХВАНИ ЕДИНИЯ ,ТА УДАРИ ДРУГИЯ...

121

Голяма работа !

преди 12 години

Волен е продажник и не ми е жал за него, но е прекалено непочтенно да му правят тези милиционерски номерца. Кой от родните политици не се е отдал на пиена, софри и к...ви? Няма такъв ! Е, защо не извадят кирливите ризки на Бойко, Станишев, Доган, Гоце и т.н. ? Защото са още силни и имат с какво да противодействат и шантажират, затова !

120

Анонимен

преди 12 години

явно волен ще изпусне юздите на атака. време е софи маринова да поеме щафетата в управлението на тази партия. може и веско маринов да се включи в президиума на цк.

119

Анонимен

преди 12 години

Защо Волен Сидеров се скри от медиите ???

118

Анонимен

преди 12 години

Напротив dfg,трябва да има повече такива публикации,дано и на последния ***-шаран дет крякаше на митингите на тия да му просветне в главата нещичко!

117

Анонимен

преди 12 години

Турският сериал АТАКА

116

dfg

преди 12 години

Това вестник ли е или клюкарско списание? Какво ни интереува нас кога и как Волен се е виждал с едната, кога ги била засякла другата и всякакви подобни глупости! Вместо да дискутирате в детайли личния и интимен живот на българските политици, би могло да се концентрирате върху събитията в Европа и света, защото публикациите там са ви много постни. Моля ви, информирайте българина за нещо смислено, за нещо сериозно!

115

тъпчо

преди 12 години

Ако не бяха толкова жалки, щяха да бъдат смешни......

114

Абе, аланкоолу..

преди 12 години

Уж националист, па то стана турски сериал!

113

Веска

преди 12 години

до 114 - В библията пише"Никога не прави непоискано добро".