89

-–––––––––––––––––––

преди 12 години

Заставам твърдо зад думите си, че държавата е по-силна от престъпния свят, обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов."ТВОЯТА ДУМА Е ВЯРНА И СТРУВА КОЛКОТО НА ДЯДО МИ СКЪСАНИТЕ *** НА СЕЛО! И ТОВА СЕ ВИЖДА ВСЕКИ ДЕН ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, *** НЕЩАСТЕН !

88

божидар димитров

преди 12 години

тоз не беше ли папконосец в народната милиция едно време

87

Анонимен

преди 12 години

Те това е да си гъвкав лъжец не само за апартаментите, не само за доходите си, но и гъвкав когато му задава Ризова конкретен въпрос снощи, той да отговаря по свой си начин нямащ нищо общо с въпроса. Тоя задмина и тиквата по наглост. Цветанчето го пита едно, тоя *** тръгва да говори съвсем друго-онова което му изнася нямащо нищо общо със зададения му въпрос.***!

86

Анонимен

преди 12 години

Съгласна съм с Вас, г-н министър, ама хайде най-после държавата да започне да действа като наистина по-силна от престъпниците и да ги озапти!

85

Гражданин България

преди 12 години

Друго си е да си завършил за учител по физкултура.Просто кипиш от знания и и свириш със свирката на децата и ги пазиш да не се качват на козата, като я прескачат...Този става за Патриарх на България с ума си и знанията.Бойко с пожарно си училище е куха лейка.Те това е - само мозък ни управлява начело на държавата.

84

Анонимен

преди 12 години

г-н Цветанов, макар, че гласувах за Вас - престъпниците работят там където Вие всеки петък отговаряте на въпроси. Особено от ляво и дясно и леко по-средата.

83

селянин

преди 12 години

Държавата винаги може да се справи с престъпния свят,но с простаци министри никога.

82

ДС/НСС/ДАНС

преди 12 години

Докога ще ни натрапват простата мутра на този съдран *** непоръбен?! Той дори си няма идея какви ще ги дъвче след падането на герберите - илитерати от власт! Ами пожарникаря? Има много да обяснява как се случи така, че великия банкер и заслужил сервитьор Славчо Христов след падането на Мавъра прехвърли акциите на СИБАНК не на кой да е, а на най-умната, най-кадърната, най-най-най и т.н. Цветелинка Бориславова?! И къде беше пожарникаря тогава? И имаше ли някой "виновен" за забогатяването му?

81

европеец

преди 12 години

г-н цветанов, защо не приемете промени в НПК, с които да забраните на адвокатите да работят. Но не ви стиска нали. Защото се правите на европейци, а сте с болшевишко съзнание... Ако има по умни от ченгетата адвокати, ще им забраним да работят, вместо да научим дознателите и прокурорите си...В Европейската Конвенция за правата на човека има изричен текст, че е нарушение на правата на човек, ако висш държавен служител изкаже мнение по незавършен процес по отношение на вината му... ОСТАВКА е малко.

80

Анонимен

преди 12 години

Че то в България има ли някаква разлика между държава и мафия?

79

Анонимен

преди 12 години

писна ми от тоя ***

78

винету

преди 12 години

САМО ТАКА СИ МИСЛИШ ОТ СТРАХ ,министре .НАСРЕЩА НЕМА НИЩО ,САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

77

Анонимен

преди 12 години

Българския хелзински комитет, и въобще всяка организация свързана с Хелзинки, Хага и Стразбург са еврейски троянски коне, които саботират борбата с организираната престъпност, разрастващите се *** своеволия и отслабват демокрациите и икономиките на всяка Европейска страна, но те за това и са създадени с привидно благородна цел. Виждаме каква е ролята им и за диктатът на условия и "демокрация" в цял свят. Тия структури не работят за справедливостта, а за нечии интереси.

76

ФАКТ

преди 12 години

Айдеее, червените пак се ***.

75

киро

преди 12 години

тоя червен червея ЦЕЦО убо ми говори за държава-да има ,но е ***!такива червени *** като тебе по 70 апартамента и кой знае къде сметки да ми приказват за държава е просто смешно!и стига с тая ПОЛИЦИЯ!!!ако на полиция викаш 70 на сто от престъпниците дето охраняват наркобарони и протитутки или рекетьорите от кат-20 ходи се гръмни ***! Шенген ще го видиш само като сънуваш как си *** червени *** ГЕРБаджия смешен

74

ku4eto

преди 12 години

///Държавата е по-силна от престъпния свят!///,,,,,,,,натикала е народът в миша дупка и никой не смее да шукне

73

terry

преди 12 години

Боко, Цеко, Трайчо, Мони, Цеца, Плевела, най-червеното правителство от времето на БКП, дрога, оръжие, проституция, крупни кражби, изнудване, контрабанда, еврофондове, всичко от което може да се изкара много и да са придобие. Продават, раздават държавата така както им е угодно и както са обещали на най-различни техни заслужили членове. А най отгоре, но на конци седи комунистическата кукла Боко и вика дръжте комунистите. За да се оправим трябва да минем през Румънската революция!!!

72

бесен

преди 12 години

Държавата е по-силна от престъпния свят-бих добавил-КОГАТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ГО БОРИ....ПФУУУУУ

71

антикомунист

преди 12 години

Дааа г-н Цветанов. Кажете го на маргините, *** и таки.

70

ICO

преди 12 години

това е все едно да кажеш, че врата е по-силен от шията