104

до 104

преди 12 години

Добре,че си ти да ръсиш простотии та да ни развеселиш малко:)))))))))))))

103

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

В България кризата не се усети,нямаше намаляване на пенсии и заплати,правителството удържа бюджета и доходите,запази икономическата и финансова стабилност....Ние наистина сме щастлива нация че попаднахме и ни управлява грамотно и хуманно правителство.....

102

Анонимен

преди 12 години

Гледали сме го този филм.Аху, иху и после тихо. Синдикати и управляващи се споразумяват в полза на властта, а работниците дугат супата, докато се надърви фидето. Сиирджиите се накефят максимално, защото има какво да дъвчат, и те така, до края на света.

101

до Странджата

преди 12 години

Странджа 3 години само за Винету драскаш, Странджа ми народа знае за други по - интересни книги бре пич , седни почивай Бойко е тука не се тревожи -- ще му кажем че го подкрепяш спокен

100

смех

преди 12 години

Имитатора на СТРАНДЖАТА пак се появи.Капиш баце,не въвиш.Никой не е в състояние да бъде *** колкото истинският СТРАНДЖАТА:))))))

99

Анонимен

преди 12 години

комуноидните полудяха :))) Следователно, ГЕРБ са на прав път. ГЕРБ още два мандата.

98

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко,продължи реформите и ги завърши докрай.....Народа ти гласува доверие,досега го оправдаваш изцяло....Имаш мащабна и грандиозна народна подкрепа....Правителство,президент,кметове,общински съветници.....Бойко,изобщо не обръщай внимание на воплите и болката на ***...те реват,те се гърчат че им спря кранчето и доходите...95 процента от хората сме с теб и изборите го доказаха след като тури кръст и погреба комунистическите ***

97

До 99

преди 12 години

Изборът герберче е между овцата, картофа и филията с мас. Ако не вярваш питай бат ти Бойко!

96

Василев

преди 12 години

ГЕРБер,вече организирам коктейла.Ти Джак Даниелс ли ще пиеш или Чивас Регал?И с черния хайвер трюфели ли ще хапваш или морски дарове?Щото Дянкича ми се обади и каза никакви компромиси да има от всичко по много.Те хората щели да почакат за пенсии още една година.А безработицата можела да скочи с още 5-6% това не било проблем за българина.

95

Анонимен

преди 12 години

И да си назначим скрита ГЕРБЕРКА която никога не е крила че е от ГЕРБ за председател на народното събрание като Цецка Цачева !Искаме и ние да си пробутаме като ГЕРБЕРИТЕ чрез недействителни бюлетини Президент Милионер забогатял във ГЕРМАНИЯ докато спял в колата !!!

94

ГЕРБераст

преди 12 години

Стачки ли,работа ли,права ли,пари ли,хляб ли ????? КАТО НЯМА ХЛЯБ,АЩЕ АСФАЛТ ! Точка по въпроса.Гарантирано от ГЕРБ.пп Изборът е м/у моркова и тоягата.

93

ОРГАНИЗИРАТ СТАЧКА..

преди 12 години

....ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ ,ЧЕ СА СЪГЛАСНИ С УВОЛНЕНИЯТА И СЪКРАЩЕНИЯТА В БРАНША!ПРОФСЪЮЗИТЕ , СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ***---ТЕ ПРЕДАДОХА ВСИЧКИ СТАЧКИ ,ДО ДЕН ДНЕШЕН!ПРОФСЪЮЗИТЕ , ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ , ЧЕ АКО НЕ СЕ УВЕЛИЧИ ТРУДОВИЯ СТАЖ --НЯМА КОЙ ДА ЗАРАБОТВА ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИ!НАЦИЯТА Е ЗАСТАРЯВАЩА!ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ!ПЕНСИОНЕРИТЕ, СА ДАЛЕЧ ПО-ГОЛЯМ БРОЙ ОТ РАБОТЕЩИТЕ!ЕСТЕСТВЕНО , ПЪРВО ЩЕ СЪКРАТЯТ УЧАСТНИЦИТЕ В СТАЧКАТА--ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО!ВСИЧКО Е ....ПУНТА МАРА!

92

Анонимен

преди 12 години

26 годишен комунист искаме да купи Кремиковци - няма само ГЕРБ да купуват Губещи предприятия я .

91

КАШКАВАЛИТЕ

преди 12 години

Но най-много искаме ние герберасите да се наведем и да се хванем за палците,а отзад да бъде коалициония коалициония ни партньор Сокола и да ни уважи както ни се полага.Защото това ни се полага за дето оставяме собствения си народ да мизерува.

90

Анонимен

преди 12 години

Така викате ГЕРБЕРИТЕ : Има язовири - няма язовири !!!Има ВИК тръби - няма ВИК тръби !Продаваме за скраб да има за министрите заплати аааааааааааа

89

Анонимен

преди 12 години

Народа иска да изтрие данъците от картата на България и като изчезналите язовири да не плаща данъци за нещо което го няма - така прави Бойко Борисов така иска и народа

88

КАШЛАВАЛИТЕ

преди 12 години

Искаме да правим заменки. Искаме Темида Бийч. Искаме Батко и Братко. Искаме Масларова и много искаме Емел Етем. Най вече искаме голям член .. опс шлем.

87

КАШЛАВАЛИТЕ

преди 12 години

Искаме да строим Цанков Камък и да консултираме.

86

Анонимен

преди 12 години

И народа иска джип като на Бойко , вече прочете Винету и искаме и ние да живеееем Богато като сотаджията от Банкя !

85

Анонимен

преди 12 години

И БСП искат да вкусят от хайвера на ГЕРБЕРИТЕ дето го ядат докато народа *** праз и сланина