9

до 7

преди 12 години

Да ама Луцифер има други планове когато Луцефер се яви от илюминатиите няма да остане и прашинка.

8

На дали

преди 12 години

Както са тръгнали определени хора алчни за пари и за власт.Ще запалите трета световна война.И ще се стигне до безмислено самоунищожение! Що не си гледате държавите и доброто на народите си????

7

Нов Световен Ред

преди 12 години

Рано или късно илюминати ще опитат да смачкат и Иран. Те искат целия контрол над света и няма как да оставят държава като Иран извън контрола.Всички държави трябва да бъдат покорени и контролирани. Някой от тях с купуване на правителствата им, други с обвързване чрез заеми към МВФ, Световна банка, валутен борд, а трети, при които първите два начина не минават - идват самолетите на НАТО да им внасят демокрация ...

6

Ранди

преди 12 години

Този на снимката ми изглежда нещо посдухан Иран не е Либия вре.

5

Нина до 4

преди 12 години

Това няма да се случи защото Бойко Борис на разположение. Виж как с лекота се лиши българия от подводния си флот и дори никой не го отрази поне емоционално това падение, защото Бойко борис е силен за 10000000 подводници. Та и сега-ще им пуснат злото куче и те иранците сами ще капитулират.

4

Анонимен

преди 12 години

Пентагонът и Израел нека имат късмет дори да си помислят да нападнат Иран. Ще бъдат сами срещу ВСИЧКИ.Не беше туй тяхното апетит, не беше чудо.Американците още не могат да прежалят жертвите си от Виетнам и Персийският залив. Сега ще бъде 100 пъти по-страшно.

3

Анонимен

преди 12 години

Ако пентагона не може да се оправе с персите пратете ГЕРБ те ще ги утищожат по мирен начин.

2

Анонимен

преди 12 години

То пентагона тъй оглася военните си тайни из пресата пак жълти новини.

1

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХАХА!!!! Признаха ли си????Това не е Либия или Ирак!! Ще еб***т майNата на *** както си искат!!