42

...

преди 12 години

Най-голямата грешка на правителството ще е ако не вземе на сериозно този случай. Ни ме се мисли пък ако не го осъдят или му изплатят някакви пари, не ми вземат данъците и не му съборят имотите. Подкрепата ще падне главоломно. Наглеца трябва да си го получи и това ще стане, независимо дали чрез държавата или саморазправа. На хората им писна да се толерират всякакви долни индивиди. Много скоро чашата ще прелее.

41

Анонимен

преди 12 години

Ще трябва маи рокерите пак да ходят до Катуница.

40

Анонимен

преди 12 години

*** си е помислил че е хванал господ за шлифера.Време е да се отрезви.Идва видов ден.

39

Анонимен

преди 12 години

И какво като е на инсулин? Какво като има N инфаркта? Когато тровеше половин България пак беше на инсулин. Ай сиктир бе, на инсулин бил. И оня в буса ли е с пет инфаркта и е на инсулин? Тоя адвокат що не отиде в Катуница да държи тая реч като е толкова отворен?

38

Българин

преди 12 години

Киро *** е блестящ пример за това, как с престъпна дейност в България можеш да забогатееш безпрепятствено и ненаказуемо. Като Киро *** в България има много, но само той се самозабрави дотолкова, че с наглите си и арогантни действия позволи държавната власт да го подведе под отговорност.

37

Анонимен

преди 12 години

Не забравяйте - обективната истина е тази, която се доказва в съда :)

36

Helzo до 30

преди 12 години

А ти връзка с главния имаш ли, или просто реши че е добре да се поебаваш с хората?Кво наследяване кво печелене. Тоя *** е откраднал дори и чорапите, които носи. Добро нещо от него никой не е видял, а ще видят само когато той и цялата му фамилия бъдат погребани ( може и живи)

35

Анонимен

преди 12 години

ЗА КАКЪВ ЦАР ГОВОРИМ ТУКА, ЖУРНАЛЯТАААА ???!?

34

сливенския затвор

преди 12 години

Пратете ни го този цар,ще го посрещнем по царски

33

Див Петел

преди 12 години

Киролюба сега ще излезе с един платен репортаж в защита на имотите на *** и ще си усвои едни парички да си ги сложи под възглавницата че да спи спокойно, без угризения.

32

Анонимен

преди 12 години

От къде накъде ще му ги плащат?Да не би да ги е построил със законни средства?Крайно време е държавата да си свърши работата защото хората няма да забравят Катуница.А управляващите да не се самозабравят,защото идват нови избори-парламентарни.И ако сега им се размина,след две години шамара може да е много силен.Залъгалки от типа на 5% увеличение на заплатим и пенсии предим изборите няма да минат.

31

Див Петел

преди 12 години

Да му ги платят със стотинки и да ги пръснат на пода в банята на затвора да си ги събирак.пеленцето мръсно

30

Анонимен

преди 12 години

не може да сте хора , като оплювате божие създание" бог ни е създал , бог ще ни прибере"само се чудя откъде толкова злоба в тези българи. Не съм българка , не съм *** .... и въпреки това всеки има право на живот, всеки има право да работи и да строи..кажете ми като е спечелил или наследил тези пари Цар киро не е ли направил нещо хубаво че го опожарявате...тогава си живейте в мизерните апартаментчета заедно със кучетата и котките си.Злоба и завист е това нищо повече.И той не е убил момчето

29

Анонимен

преди 12 години

Дайте на местните хора имотите като компенсация че са го търпяли толкова време.

28

ew

преди 12 години

Адвокат на дявола...

27

Helzo

преди 12 години

"но в крайна сметка живеем в правова държава ако семейство Рашкови решат да си живеят там, няма какво да ги спре" - Сигурен ли си адвокатче ***? Както е с 4 байпаса и 3 инфаркта, така ще му ги утроим. Къщите ще ги изгорим а вас ще използваме за подпалки. Целия ви род и цялата ви *** *** ще видите какво е народен гняв.

26

Анонимен

преди 12 години

Пратете го в сливенския пансион,там другите *** ше го излекуват от всичките му проблеми.

25

събрат

преди 12 години

Кви имоти, бе брато ?Нали нищо не е законно - айде бягай и се спасявай...без данъците....

24

Анонимен

преди 12 години

Ако всеки *** е цар,ние сме държавата с най-много царе в света.

23

Анонимен

преди 12 години

На инсулин и три инфаркта....а нещо диабет не му ли открихте ? Или има време и за него...при усложняване на ситуацията... Ах колко лосо...много лосо...да посъцустваме на цовека и да не го товарим с проблеми като ...... съдебно възмездие