299

qq

преди 12 години

Изнасилени фиромци, албанците ви разпарят експерименталните комунистически *** от чукане всеки ден хаха, недоразумение скапано.

298

беройката

преди 12 години

Искам да ви кажа и особено на теб Благоевград, че Македония винаги ще си бъде България.За вас(тези които се борите, че не сте българи а макета) ще ви кажа само едно - "о..НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН". А относно глупостите за България, че била фашистка ще кажа само, че незнам колко книжки са прочели тия дето са я писали ама БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ИЗБИЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕЙ. тАКА ЧЕ ЧЕТЕТЕ БЕ ***!!!!

297

д-р Хаус

преди 12 години

До: номер 335 (Благоевград)Забрави да споменеш Луната, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон.А да, на Венера може също да има македонци, но няма как да ги видим поради гъстите облаци там.

296

Благоевград

преди 12 години

Навсякъде по света където живеят Македонци ври и кипи. Македонците в Австралия, в Канада, в Америка в Западна и Источна Европа, Македонците в Егейският дел на Македония, в Пустец и Мала Преспа в Албания, Гораните в Косово.. навсякъде вдигат своя Македонски глас. Само, че в България дума не се продумва за това. България мълчи! И крие истината за случващото се в момента навсякъде по Света. За Македонските Демонстрации, за високо издигнатият Македонски глас отразен във всички световни медии.

295

БДЖ

преди 12 години

Македония Вечна!!!!! Враговете на Македония да Го ДуХАТ!!!!Българските лумперчета по стаите и Тихо да не ве чувам!!!!!

294

д-р Хаус

преди 12 години

До: номер 324 (Благоевград)"Пиринска Македониа е дел од географскиот регион Македониа и се простира во угозападниот дел на Република Бугариа, главно на териториата на Благоевградска област и е со површина од околу 7000 km2."Цитат от Уикипедия на македонски език. Не съм си го измислил аз. Освен ако не си като ония фалшивите рускини, които се изказват в защита на СССР винаги когато се пишат критични статии за Русия, би трябвало да се съгласиш че не съм си го измислил аз!

293

,,

преди 12 години

До 329 Стига си джавкало бясно сръбско куче , да не те застигне куршум от манлихера ! Македония е БЪЛГАРСКА !

292

д-р Хаус

преди 12 години

До: номер 324 (Благоевград)Направо си представям как австрийците предявяват претенции към областта Пасау в Германия че била тяхна. Представям си и как ще реагират германците на такива твърдения. Ще си го преместят - от единия в другия крачол.Не мога да кажа друго освен "наздраве" и да пия една бира по случай смешните териториални претенции.Австрия е само 83 хиляди квадратни километра - по-малка е от България, а пък една Швейцария е наполовина на Австрия! Къде сме ние?

291

Благоевград

преди 12 години

Напишете "Виножито"в Гоогле и ще видите за какво става въпрос. Напишете в Гоогле село Овчарани и пак ще видите за какво става въпрос. За Македонци в Егейският дел на Македония! Не за българи! Ако бяха българи досега българските медии щяха да гърмят за тях, но те са МАКЕДОНЦИ !

290

Благоевград

преди 12 години

И до ден днешен България не признава Македонците в Пиринския дел на Македония и Македонската емиграция в самата България. И до ден днешен Гърция не признава Македонците в Егейският дел на Македония. България е Гърция като членки на ЕС взаимно се поддържат в непризнаването на Македонците. Защо България не говори за Егейският дел на Македония ? Защо не каже за Македоците в Егей и тяхната Организация "ВиноЖито" Има я в ИнтернетНапишете и ще видите. Както и Македонските песни в Овчарани Воден Кукуш.

289

...

преди 12 години

Приятелче всички знаем че си от хОМОвците и че ходиш в белград да лижеш сръбски *** , колкото и простотии да изпишеш световната история е една не е важно какво казва Атина , Москва или който и да било . Македония е , и ВИНАГИ ще бъде българска ! България е била и ще пребъде ! А за предателите ВМРО предписва бърз разстрел !

288

Варна

преди 12 години

до Благоевград - Македонци винаги е имало и ще има и не те са непризнати, а Историята която си измислят за себе си! А що се отнася за правата, спомни си байрака който без проблеми си окичил на покрива!

287

до Благоевград

преди 12 години

***, ние ви признахме първи за нещастие. Ако продължавате да джакате *** ще видите ЕС през крив макарон. В Петрич как за 26 години живот 1 македонец не съм видял? Има една сладкарница дето готвачите пътуват от македония и опашки пред МВР за паспорти с това се изчерпва Македонското в Пирин

286

Благоевград

преди 12 години

На Гърция не я мъчи толко името колко Егейот и на България не я мъчи толко народноста на Македонците колко Пиринот защото със самото признаване от страна на Гърция и на България на Македонците веднага на дневен ред ще искочи и териториалният въпрос - за Егей и за Пирин

285

..

преди 12 години

МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА ! НИЩО ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАВЕНО !

284

Благоевград

преди 12 години

Гърция и България не признават Македонците не заради друго а заради Егей и заради Пирин

283

ии

преди 12 години

Македония беше , е и винаги ще бъде българска ! Това е ясно на всеки образован човек , всеки друг коментар е излишен .

282

Благоевград

преди 12 години

В цял свят има само две държави които не признават Македонците. България и Гърция. Във всички останали държави по света Македонците са признати и имат пълта свобода и човешки права. Например, Македонците живеещи и работещи в Западна Европа, както и в далечна Австралия, Канада и Америка, имат свой културен, обществен и политически живот, имат изградени там свои Македонски Черкви, Македонски Училища, Македонски вестници, Македонски Радио-Телевизионни Центрове, Македонски футболни отбори и т.н.

281

Buhal

преди 12 години

До "Благоевград"....Абе наборе тебе да не са те изтървали като малък по стълбите??? Или си падъл лошо от люлката? Я да вземеш да си пиеш редовно хапчетата, че пак са почнали да ти залепят релетата.

280

някой

преди 12 години

До: номер 314 (Dvon)Фашизъм не е имало в Германия. Фашизъм е имало в Италия.Епитета "фашисти" е лепнат от комунистите - защото ще изпъкне наяве изключително подозрителната прилика между социализма и националсоциализма!