72

rumen221

преди 12 години

ЛОШО!ГЕРБ, както и БСП не са от ДОБРИТЕ, а от ЛОШИТЕ!!!Проблема на Борисов е Либерализма на партията му, е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ и това прави ГЕРБ, както и комунизма, ЛОШИ за собствения си народ. Явно провалилата се философия на американския "свръхлиберализъм", който вкара света в поредната глобална криза, вече не си иска и от самите американци В съвременните индустриални общества се наложиха два пътя за развитие...:- Първия е десният - Американския или "Либерализма", в основата на който е заложена Анархията или Бездържавието. Дивата алчност, при която - По-силния (партийно или финансово) винаги е по-прав При Либерализма богатите стават по-богати, а бедните по-бедни Държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село / или комунистически лгер (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре на нивата и кой ще проси)От краха на комунизма и бушуващата днес поредна Американска финансова криза, вече знаем, че ЛИБЕРАЛИЗМА И КОМУНИЗМА са Път за никъде!!!- ГЕРБ СЛЕДВА ТОЗИ ПЪТ ПЪТЯ НА ЛОШИТЕ Защото днес 5% от населението притежава 97,5% от богатствата на народа ни!!!ЗАРАДИ ТОЗИ ВЪЛЧИ ЛИБЕРАЛИЗЪМ АМЕРИКАНЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПО УЛИЦИТЕ, А НИЕ СПИМ!- Втория път за развитие е левият - Европейския или Демокрацията Общество, което се управлява от или в името на мнозинството граждани. Това ще рече, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото поради това, че печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им- Днес дори в САЩ го направиха, като посегнаха на своята Светая светих, на Свещенната американска крава банковата си система- ТОВА Е ПЪТЯ НА ДОБРИТЕ, ЗА КОЙТО СКАЧАХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И КОЙТО ДНЕС В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОПОВЯДВА ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ!!!

71

Анонимен

преди 12 години

На предните общински избори "Десен Алианс" спечели 11 общински съветника.Сега Сините имат 8.Мартине,правиш ли си изводите?

70

....?

преди 12 години

Кой е следващият,който ще УВОЛНЯВА --Бойко?Събрали се мишките,.....!

69

Анонимен

преди 12 години

В интерес на истината дупките поизчезнаха. Поне в Редута е така.

68

НА БОКЛУКА ..!

преди 12 години

Костов,Малтинчо,Станишев.....!

67

Анонимен

преди 12 години

До 62:Не, кореняците сме около- около 7-8%. На три милиона ***, се падат около 200 хил.Новодошлите ***, със софийски регистрации избраха лелката от Самоков. Бабичките и старците направиха Кадиев втори. А кореняците гласуваха за Прошков, ама на фона на всичкото маймун, което се изсипа, сме малко.

66

НОВ ДЕВИЗ...!

преди 12 години

"АЗ УВОЛНЯВАМ ,...СТАНИШЕВ "!

65

Анонимен

преди 12 години

Danche,provikni se...Slava Bogu,slava nam,Sofia e nasha,az sam tam.

64

нн

преди 12 години

ами той бойко и го каза на персконференцията,ако не е герб,щяла е да си остане обикновенна директорка ...точно това е смущаващото-поведението на вожда,а иначе жената си е читава

63

Анонимен

преди 12 години

Жалко! Преди София беше синя, а сега си избра некадърна селска даскалица.

62

Анонимен

преди 12 години

Тоя недоклатеник Прошко е взел доста висок процент ... нямам търпение да го изритаме от Лозенец. Избора му за кмет беше чист син сантимент и груба грешка. Данчето се справя доста добре в София, доколкото не пречи да се случват някои наистина мащабни инфраструктурни проекти. Не се управлява лесно такъв голям град, той обикновено се сгромолясва под собствената си тежест. Мащабите са колосални, едно направиш - друго рухва. Само в София има 5-6хил. км пътна мрежа.

61

знам, знам...

преди 12 години

"Синя" София даде 11% процента за синия кандидат. Пак сеУаните са виновни.Не ми казвайте, че т.н. кореняци са 11% от имащите право на глас.

60

КАЗАХ ЛИ ВИ?

преди 12 години

ГЕРБ! ПОБЕДА! ГЕРБ!КАЗАХ ЛИ ВИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, МРЪСНИ КОМУНИСТЧЕТА, ЧЕ ЩЕ ВИ СМАЖЕМ НА ИЗБОРИТЕ, КАЗАХ ЛИ ВИ? А ВИЕ ВИКАТЕ МЪН-МЪН, НАРОДЪТ НЕДОВОЛЕН МЪН-МЪН! МОЖЕ ДА Е НЕДОВОЛЕН, АМА ОТ ВАШЕТО НЕМАРЛИВО И ГРАБИТЕЛСКО УПРАВЛЕНИЕ БЕШЕ БЕСЕН!ГЕРБ, ПОБЕДА, ГЕРБ!!!

59

Теменужка

преди 12 години

Смотани са от ГЕРБ. Три дни им трябваха да натаманят резултатите. Цяла България разбра далаверата.

58

до 57

преди 12 години

Много знаеш ти, как живеят хората, мамино детенце! Аз имам кола и жилище ама не съм *** като тебе. Знам каква мизерия е в момента.

57

rumen221

преди 12 години

ЗА ГЛАСУВАНЕ ПО ДАНЪЧЕН АДРЕС!- Подигравката да имаме 7,0 милиона избиратели, при 7,2 милиона население е ПОЗОР, както и най-честните и независимите държавни служители прокурорите, при избори да БЕЗДЕЙСТВАТ!!!- Изборите трябва да се провеждат по ДАНЪЧЕН АДРЕС, който е и социално осигурителен (или по учебен адрес), което е и изискването за уседналост и което отразява ЛИЧНИЯ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС, на всеки гражданин Защото:- Всички сме свързани с БЮДЖЕТА И ОСИГУРИТЕЛНИТЕ системи ДАВАМЕ ИЛИ ВЗЕМАМЕ, а управниците, които избираме, имат САМО ЕДНА ФУНКЦИЯ:- ДА СЪБЕРАТ ПАРИТЕ НИ, ЧРЕЗ ДАНЪЦИ И ДА ГИ ПОХАРЧАТ!!!Протоколите от изборите и следващите ги четири бюджета, са петте части на ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР ЗА УПРАВЛЕНИЕ на България, който сключваме, ЧРЕЗ ИЗБОРИ, с партийте Участници/Страна в този договор, освен партийте, са ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ, независимо дали реално плащат данъци или са временно без работа Така се изълнява Конституционното изискване за ЕДИНСТВО НА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ на българските граждани!!!СЛЕДОВАТЕЛНО:1. Чрез закона за избори, Председатели на Общинските, Областните и Централната комисии, ТРЯБВА да се назначават дейстращи районни, Областни, а за ЦИК - Главния Прокурор!2. Избирателните списъци да се изготвят от НАП(а не от МВР), по ДАНЪЧЕН АДРЕС! Подоходните данъци се плащат в България, когато човек е живял 6 месеца и 1 ден в България, следователно - Шест(6) месеца ТРЯБВА да е и изискването за уседналост (сега има хора с по две лични карти и два задгранични паспорта, но плащат данъци само на едно място и то не винаги е в България)- Ало-о-о, ДЕПУТАТИТЕ, КАКВО ЧАКАТЕ??? ВИДЯ СЕ, ЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА, ИЗМАМА И ОТКРОВЕНО ШАРЛАТАНСТВО!!!

56

c0ldblooded

преди 12 години

Пак за 26тия тъпан. Щото не ти е ясно да те светна - в 21ви век притежанието на лично МПС не е лукс а необходимост! Това че ти си или захлупено парче и не можеш да си позволиш такова като хората или се мислиш за богопомазан а.к.а. "пазИ се да минЕм" и не те кефи да виждаш колите на другите, си е лично твой комплексарски проблем!

55

Йово

преди 12 години

Това не бяха избори а абсолютна "БАЙГАНЬОВЩИНА" или по точно ала Борисов. Депутати на ГЕРБ например помагат на бременни с пренасяне на бюлетини (Само че бременни жени не се виждаха никъде).

54

Анонимен

преди 12 години

Софиянци , наФандъчиха ли ви го?Да ви е честито!

53

Анонимен

преди 12 години

Това на снимката прилича на онова от властелина на пръстените, само малко по рядка и сива коса, инъче в лице го докарва на 100%