169

БРАВО БАТ БОЙКО

преди 12 години

БОЙКО Е ВЕЛИК БЪЛГАРИН,ВСИ4КИ ГО ХАРЕСВАТ ЗАЩОТО Е МЪЖКАР И МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ,НЕ КАТО ОНЗИ СЪС О4ИЛЦАТА С МЕДЕНОТО ГЛАС4Е КОЙТО СЕ КЛАНЯ НА ***.

168

ор

преди 12 години

През соца нямаше българска музика, от рода на сегашната така наречена "чалга", защото всяка песен минаваше, през цензурата на ЦК на БКП и такива песни не се допускаха! Допускаха се песни само от типа музика и обработка на Ф.Кутев, М. Бокурещлиев, Коста Колев, но не например на Ибро Лолов Найденов.

167

Анонимен

преди 12 години

bravo boiko neka ti zavijdat

166

Анонимен

преди 12 години

Българите са *** по рождение.Това е 100%-ов ФАКТ.Точка

165

Анонимен

преди 12 години

През шестдесетте години на ХХ век, западните радиостанции бяха заглушавани, от комунистите, но в късните следобедни часове, и нощем, с съветските транзистори "Веф" и "Рига" се хващаше радио Люксембур и слушахме музика.

164

Анонимен

преди 12 години

Очаквам подрастващото поколение *** да бере ядове и да има тежка съдба.Умните ще учат езици и ще напуснат *** но те са малцинство.Мнозинството ...........дупе да му е яко.Фенове на ГРОБ....ами добре.Ще платите сметката *** такава.

163

Boroka

преди 12 години

BDSM-***

162

qwer

преди 12 години

Абе *** комундури-чукундури,защо слагате минуси на 137-ми пост бе,некой живял ли е по времето на българоубийците комунази,това което е изложил "някой" е самата истина,но тъпите ви баби или още по-тъпите ви майки и бащи пак са ви тикали в кратуните болшевишките лижи и стъкмистики,вие сте за избиване да ви го натикам в майчините ***,отивайте си в горите,че поне животните ще ви уважават докато ви разберат какви по-големи животни сте от тях.А сега с минусите през оная ми работа ще минете.

161

Колега

преди 12 години

Уважаеми колеги, недейте така. Може ли мутра без чалга певица, още повече мутро-милиционер без чалга певица де му пее на уше? Според мен не може. Така че всичко е нормално. Всичко друго е оправено - избори, икономика, здравеопазване, образование, пътища, доходи, пенсии и т.н. И като така, защо да не Му попеят на уше?

160

за 154

преди 12 години

Не бе изобщо не беше разпкопано през соца ахахахахахаха само дето София изглеждаше като след бомбардировки, та чак виц имаше за това. И режима на тока също го имаше, спомняш ли си го? 3 часа има, 1 час няма и други такива. Много сте късопаметни червените.

159

До № 154 Щирлиц

преди 12 години

Щирлиц, през соца, София беше като разораната целина! При дългогодишният строеж, на метрото, какъв строеж, то си бе дългогодишна кражба на материали и горива, ул."Найчо Цанов", сега бул"Т. Алексантров, бе непроходима! От "Жданов" до "Стамболийски бе кал до колена! И по "Ботевградскито шосе" и.. Защо лъжеш?

158

ааааа

преди 12 години

Все балкански ***!

157

Анонимен

преди 12 години

От тази новина сега всеки нормален средностатистически български комплексар веднага да се израдва!!!

156

korleone

преди 12 години

Сръбски младоженци,младоженеца към младоженката-либе мое ,требе да знаеш нещо за мен, преди да се запишем,играе ли Цървена звезда ,бие ли, три дни ме нема у дома,пее ли Лепа Брена един ден не ме тражи,а събера ли се с другари една седмица ме нема!Либе мое ,рекла му младоженката я у 22.30ч. се ***,а дали си у дома или не, ми дреме на оная ми ти работа !!!

155

X

преди 12 години

Да дойде да поживее с българска заплата и тогава ще и стане още по-ясно как ни издига тиквата.

154

Анонимен

преди 12 години

"Лепа Брена пее на уше Борисово"и ква стана тя сега? лепа брена дойде да изземва функциите на цветан цветанов?

153

ор

преди 12 години

Това, един сърбин, в случая сръбкиня, да похвали един българин, камо ли в ефир, е невъзможно, а в случая и многозначително! Зарадва ме! Създаде ми радостна, щастлива емоция! Благодаря на Лепа Брена и честито на Борисов!

152

щирлиц

преди 12 години

При соца поне не прескачахме траншеи по улиците.Западни филми се пускаха малко и то подбрани,щото да не изобилстват с"екшън"сцени ,кръв и пр.Предвид нивото на демократичната престъпност сигурно са били правилни тези"тоталитарни"мерки?Лепа някаква си е таман за Боко и разните господа-мутрета.(Това в отговор за ***.)

151

до 142

преди 12 години

Не знам дали са изгубили 1 млрд., пък и ти няма от къде да го знаеш и да го докажеш, но аз ще ти кажа и мога да ти докажа, че по време на управлението на ГЕРБ изгубих над 11 000 лв. за две години частна градина на детето (понеже места в държавните няма) и още 1000 за лекарства на близък, който не ги получи по клинична пътека независимо че му се ПОЛАГАХА! Това са ми към 12 000 лв. само като се замисля без да навлизам в още подробности. И то само от един българин благодарение на умниците ГЕРБ!

150

:)

преди 12 години

явно не са и платили достатъчно та да си научи рекламните реплики....