54

qze

преди 12 години

хе-хе. хората объркали номерата щото не били еднакви за кмет и президент. Ама то май повече сте спечилили от тази грешка.

53

истина е

преди 12 години

Виновния е Фидосова.Тя прецака изборния закон.Просто с тези бюлетини и т.н не става.Възрастните хора са най-ощетени.Този изборен закон е за ***.

52

БАБА

преди 12 години

ПРАВ Е ЧОВЕКА,ТОЙ Е НЕИЗВЕСТЕН,ЗА ПРЪВ ПЪТ ИМЕТО МУ СЕ ЧУ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.ПЪК И СИНЬОТО ПРИ КОСТОВ И МАРТИН ДИМИТРОВ МНОГО ПОЧЕРВЕНЯ.И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН ЧЕ ТЕЗИ ДВАМАТА ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ. НЕ ГИ БИВА ЗА ЛИДЕРИ. ЕДИНИЯТ КРАЛ А ДРУГИЯТ СЕ ОСРАЛ.

51

Кво чака?

преди 12 години

Да си ходи ! За нищо не става. Костов е далавераджия, но поне е умен. А този...нямам думи.

50

Въпрос

преди 12 години

Къде се дянаха една камарила безидейни писачи срещу правителството. Изборите минаха и платените драскачи броят лептите си. Свещи да си купят стях

49

Анонимен

преди 12 години

Мартине, Мартине. Естествено е, че трябва да си ходиш, трябваше да го направиш отдавна. СДС има нужда от ясни посления, влиятелни лидери, позитивизъм и от ролята на градивна опозиция. Много тъпо това с вечното противопоставяне срещу ГЕРБ. На десния българин му липсва рационалната опозиция (всъщност кога ли е имало такава), без емоции, без тънки сметки, с подкрепа към добрите ходове и критика към лошите, тогава ще ви тежи думата, а сега дали истерията е от БСП, СДС, РЗС все тая.

48

Седесар

преди 12 години

Такива всеядни акули като Ив. Костов, Ст. Софиянски, М. Радев и Евг. Бакърджиев погубиха синята идея. Мартин Димитров няма вина за *** на СДС. Просто той е човекът който трябва да разпилее праха от урната върху главине на убийците.

47

Анонимен

преди 12 години

Мартинчо, първо отиди на отчет в едно посолство за да се отчетеш на тия които ти дават указания. Може още да им трябваш. Трябваш им да им отстояваш техните енергийни интереси на Балканите. Трябваш и на русите, защото като си толкова калпав срещу тях им изписваш вежди. Тъпият ви хулигански лозунг В КРАК С ВРЕМЕТО ви се сбъдна. Вие 23 години правихте политика като ни клатехте и обирахте и сочехте старо време 39 година. Айде обувай цървулите - тогавашна стилна обувка и МАРШ В ИСТОРИЯТА!

46

До Борис Тодоров

преди 12 години

А ти по какви критерии се смяташ за десен? Дали не е само желанието ти да избягаш от левия бряг?

45

d2

преди 12 години

С Бъки,Софиански и сие е така,мойто момче. И се опитаха да те спасят- и теб,и идеята за дясно пространство, но ти наистина си или много глупав,или нечистоплатен, или най-вероятно и двете

44

мечо пух

преди 12 години

Крайно време беше да си депозираш оставката и без това цялото синьо пространство е заето от партията на бат Бойко.

43

ФАШИСТ

преди 12 години

ЦЯЛАТА ПАСМИНА СЪС *** КОСТОФ ДА СЕ ИЗМЕТЕ ОТ СДС - ЕДИНСТВЕНАТА НАДЕЖДА НА ХОРАТА ЗА ПРОМЯНА !!!С ТЕЗИ *** И КРАДЦИ , ХОРАТА ИЗГУБИХА НАДЕЖДА !

42

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Плевнелиев - виждаш Трактора и Трактористите в затвора. Плевнелиев няма да съботира закона за Специализирания съд, до като Калфин ще пречи по всякакъв начин и не само за тоя закон, той ще пречи за всяко демократично действие на правителството. Човекът на агента Гоце другаря Калфин ще бъде прът в колелото на България, тръгнала най-после по пътя на демократичните промени, които истински започнаха с идването на ГЕРБ на власт!

41

Анонимен

преди 12 години

Мартине,дръпнахте кампанията на Прошко надолу с необмислените си "коалиции" с организации,дето никой не иска да ги чуе!Ни средства видяхте от това,ни гласове,за идеи пък изобщо да не говорим.

40

Да Малтинчо

преди 12 години

Ами то и Партията на Жените ви е коалиционен партньор в изброените райони, което автоматично и нея е прави трета сила, но ти си кавалер и ще я пуснеш преди вас

39

разум

преди 12 години

Марто ,Мартооо подхлъзнаха те Бакърджиевци, Диловци и СОфияновци...... балъче си и това си е ... сега си сърбай попарата за неадекватното поведение.

38

мислещ

преди 12 години

нека още да си стиска ръка с старите мутри от сдс и да се прегръща с бачо иван костов и да иска някой да гласува за сдс.

37

Ясен

преди 12 години

На кого още не му е ясно,че Кунева е креатура на БСП?!

36

boristodorov56

преди 12 години

И по какви критерии Герб е дясна партия?Вероятно защото е бивш член на БКП?Борчага?Креатура на Рисия?

35

Анонимен

преди 12 години

това да поддържаш цяла политическа партия (и то с претенции) за по-малко от 2% избирателен вот е егати пералнята