62

Анонимен

преди 12 години

до 52, Човече, ти можеш ли да четеш??? Не е проблема в бюлетините..А в протоколите...

61

Анонимен

преди 12 години

"Не коментира и информацията, че двама депутати от ГЕРБ Станислав Иванов и Иван Божилов, са в залата, което е в нарушение на закона."Как ще го коментира!Да си рита трудовата книжка ли?

60

Анонимен

преди 12 години

Не моем да си изберем президент... Бахт ижалката държава, честно.. Тука законите на Мърфи важат с пълна сила ...

59

Димитрова

преди 12 години

Айде пак поредните неграмотници коментират .... Следващия път отидете вие да седите 20 часа в секционнат комисия, да обяснявате на всеки втори как се гласува, да ви плщят насреща кашлящи и кихащи хора, да ви оставят на 1 сандвич и една вода, да броите до 2 часа, пък тогава се обаждайте.

58

аз

преди 12 години

някои беше казал ,4е всеки народ си заслужава управлявашите

57

още по кофти е...

преди 12 години

ей, Кофти ти кьорав ли си та не виждаш ,че хората не реват като тебе с главни букви във форума...и ми приказваш за можене...***!

56

много прост

преди 12 години

Доганчо хубаво им го каза на обяд на ГЕРБ сложих ва на власт сега ще ва опъна на балотажа и ще направя Калфин.Боко тиквата ще гризе нокти пак а сельото Цветанов ще пее песен на Веско Маринов.Ха ха.

55

Анонимен

преди 12 години

Ама как валиден , при объркани не 10,не20,не даже и 30% ,а цели 80 % протоколи....София спиш ли???

54

Анонимен

преди 12 години

До 38- валиден и успешен, така каза Бащицата.

53

муспи

преди 12 години

Защо да се манипулират изборите? Евреите са предложили такива кандидати, както и партии, че за тях е без значение кой ще спечели. Те с радост отчитат че българите не забелязват единствения българин политик и единствената българска партия.

52

ЩОТО ....КОФТИ Е ...

преди 12 години

...ЗА ***, *** И НЕГРАМОТНИЯ "ЕТНОС"....ГОЛЕМО ЗАТРУДНЕНИЕ!ТРУДНО Е ЗАЩОТО:-ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ../А ,ТЕ НЕ МОГАТ/-ТРЯБВА ДА СЕ ПИШЕ/СЪЩО НЕ МОГАТ/-ДА СЕ ВЪРТИ ДАЛАВЕРА С БЮЛЕТИНАТА/СЪЩО НЕ МОЖЕ/--ПОДПЕЧАТВА СЕ ДВА ПЪТИ И СЕ ВРЪЩА ЦЯЛАТА!!!ТОЗИ ВИД ГЛАСУВАНЕ ---Е СМЪРТ...ЗА *** ,*** И НЕГРАМОТНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ПАРТИЯТА !ДАЖЕ И ..КУПЕНИЯ ВОТ ....НЕ Е СИГУРЕН...ХА,ХА,ХААА....ЕВАЛЛА , НА ИСКРА ФИДОСОВА......КОРАВ КАРТИ --НЕ ИГРАЕ../НИТО ПРАВИ ИЗБОРИ/

51

до 47

преди 12 години

ами не, не беше ясно от начало.... И мога да кажа,че младите хора в комисите не се хванаха "за хорото" заради оскъдните 50 лв, а заради идеята за ЧЕСТНИ ИЗБОРИ....Но българина винаги се е интересувал от парите....затова и кометарите тук са такива...Затова честит БОКО и нямате право да се оплаквате, щом сте си го избрали

50

аз

преди 12 години

такива купени избори до сега не е имало

49

Н-Т

преди 12 години

забравих да добавя. За бюлетините бяха осигурени 2 обюо чувала за смет- бял за президентските и черен за местните....а вие се възмущавате от торбичките ЛИДЛ:)

48

Анонимен

преди 12 години

ми те ако бяха по грамотни нямаше да са квартал на Самоков

47

Анонимен

преди 12 години

43За тази работа се плаща от нашите данъци. Вие какво, да не сте очаквали да получите медали? Предварително ясно е какво и как трябва да се свърши, предварително ясно е и за какви пари. На който не му отърва, да не се хваща на хорото!

46

Анонимен

преди 12 години

"Правилно броене" тип ЦЦ: за мене-за тебе-за мене;за мене-за тебе-за мене;и така до "победа".До кога ще търпим?

45

Н-Т

преди 12 години

което прави повече от 34 часа без сън и почивка....Имали желаещи за членове на комисия за балотажа в неделя?

44

до №37

преди 12 години

и откъде имаш тези данни ми е много интересно, то още не са обработени бюлетините, а ти вече знаеш къде колко и за кой са гласували, браво, добро съчинение, вчера участвах в СИК и много видях какво става.

43

Н-Т

преди 12 години

Все комантират хора, които никога не са били в комисия, нито са броили бюлетини до 1-2 часа през нощта.Знаете ли,че хората в комисите бяха на крак от 5 сутринта и изкараха целия изборен ден без да станат от чиновете. А след това заради удължения изборен ден броиха бюлетини до 1-2 , чакаха до 3 за ескорт до зала Универсиада...А там- нова изненада, задух, тълпи хора, без храна и вода... и да допълня хората влезли към 3 в Универиада предадоха документите в 15 часа....