96

Анонимен

преди 12 години

Парите от местните данъци и такси отиват в София, за да може Бойко ***, да прави на шопите метрото и да строи магистрали в Южна България. Дори данък смет отива в София при Дянков и едва половината се връща обратно към Варна. В същото време ГЕРБ подкрепи най-корумпирания кмет съществувал във Варна откак тоя град е построен преди 2 800 години!

95

това ли е европа

преди 12 години

Aми продължавайте да правите Молове,да си перете паричките с барчета и тем подобни забавления,един ден целия град ще пропадне,защото всичко е закрепено и скалъпено колкото да се отбие номера..За каква морска столица си говорим,защо го няма кмета да говори,защо още вчера сутринта не беше обявено бедсвено положение,а децата трябваше да ходят на даскало и градини,това е пумията хора,няма измъкване,на тези хора им е широко около връта,за тях бедсвия няма,за тях само кражбите са нещо ново....

94

Анонимен

преди 12 години

драскачи и *** плюещи по всичковместо всеки да направи и помогне с нещо

93

Анонимен

преди 12 години

Да живее Кирил Йорданов-кмет на Варна трети мандат.Да се мандосва още толкова за да разберете варненци ,че сте овце.

92

***

преди 12 години

егати работата, водата извира от шахти и сифони, .....фонтани

91

voenen

преди 12 години

tova e podgotvenosta na durjavata nemise misli kato doide istenskata zima Извънредно: Спря жп транспортът в Североизточна България, стотици населени места без ток

90

Илия

преди 12 години

До: mrazq_da_mrazqЗнаеш ли кое е най-отличителното качество на "безумно богатите" - те се безумно алчни и никога не им стига! Защо не беше в залата да гледаш Марешки през последните 4 години как се изявява като общински съветник и тогава да те питам дали пак ще чакаш да ти "управдае" очакванията.

89

Анонимен

преди 12 години

Варна най добрия град за живеене.

88

Анонимен

преди 12 години

Не знам, ама Варан беше толкова хубав град преди десетина години, а сега е дупка (изключвам донякъде Морската и главната

87

до 81

преди 12 години

Ти не си нормален. Явно ти е кеф да се гаврят с теб?

86

Анонимен

преди 12 години

ВЪВ ВАРНА СПРЕЛИ ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ ЗА ДНЕС,АЗ НЯМАМ ДУМИ,МИ ТО УТРЕ КАТО ХВАНАТ ИСТИНСКИТЕ БУРИ ТЕ ЦЯЛА ЗИМА СИГУР НЯМА ПИПНАТ СКАЛПЕЛ,НАИСТИНА ИМА ХОРА ЗА РАСТРЕЛ

85

Легендата

преди 12 години

Аз лично ще гласувам за Марешки. Обществеността достатъчно му завижда, така че и да опита да краде бързо-бързо ще го изхвърлят. Хорската завист е най-добрият ни гарант в този момент.

84

Анонимен

преди 12 години

Да ама догодина като опраскат малкото останали военни, да ходи цялото правителство да вади от *** и преспите закъсалите си поданици. Няма политика в тая държава то на жълтите павета няма бедстващи хора кому дреме на управляващия за бацилите в провинцията - да *** в преспите много важно. Докога ще продължава тоя геноцид в тая държава?

83

voenen

преди 12 години

stom ve4e poskana pomost prezidenta ste izdade ukaz za pomost za namesa na armiqta v pomost za bedstviq i avari te ste si svur6at rabotata

82

25

преди 12 години

*** Кирчо е тотално корумпиран. Дори булеварда към Златни пясъци е с дупки,слагат по 2 см. асфалт на всеки 2-3 месеца.Варна е ***, занемарена, сива.Гласувайте пак за този ***.

81

Н.

преди 12 години

До всички платени неплатени драскачи: Засрамете се ***!!!!!Хората мизерстват вие само глупости пишете. Бойко, Мойко, вуйчо Пешо, се тая.От 20 години сме на тоя хал, няма държава, няма система да се помага в такива ситуации.Не пишете така все едно досега всичко е било наред и вече не е. Важното е да се помога с каквото може, а не да се плюе само. Оная ***** Станишев да не би да реагираше за 2 минути, да му го .....Няма пари, работете повече, това е положението.

80

ало Сливен

преди 12 години

От Варна ти пращаме миноносецът Дръзки.Вдигнете малко нивото на водата да не заседне.Някой да им каже къде ви е общината за да се цели в нея за да няма цивилни жертви.

79

Анонимен

преди 12 години

Бре,като чета какво става във Варна съм направо благодарен,че в Бургас се разминахме леко-само паднали дървета и билбордове.

78

Анонимен

преди 12 години

Айде сега"ПОМОЩ ОТ ВОЕННИТЕ".Значи когато всичко е наред военни не трябват,а сега ПОМОЩ.Ми то не останаха военни от тази реформа бре.Да не говорим за техника.Да ама остана един военен министър-не ти е работа.

77

Анонимен

преди 12 години

В Сливен е ужасно, запушената канализация не може да побере водата, ремонта за милиони уж дето кмета Лечков вложи в мрежата изплуваха по асфалта. Падналите дървета и клони запушват улиците и става видно, че плащаме луди пари за гражданска защита и при първия по сериозен случай те не могат да се справят с обстановката. Преди малко видяхме,че военните изкарват техника и тръгват към Петолъчката, най-вероятно да отиват да спасяват бедстващите в балкана. Ако ги няма тях тая гражданска е жив зян!