415

Репете

преди 12 години

Който гласува за Светльо Витков значи гласува за БСП и Доган ага защото на такива като него уж независими, кампанията им правят с червени пари, целта е дърпане на гласове от ГЕРБ и евентуален балотаж. Не случайно в този червен сайт ежедневно десетки пъти агитират за него, а сега пък обширни интервюта, това доказва правотата на твърденията ми. Между другото този човек в едно участие в ТВ предаване каза ясно и отговорно Яжте ми *** и явно това задълбочено изказване много се е харесало на някои партийни функционери и сега хоп кандидат президент, но с какви пари, като знаем че е гол като пушка така, че мислете и не се връзвайте на червената пропаганда!

414

Just Woman

преди 12 години

Искам РОШКО за президент и ПРОШКО за кмет, :Р така Рошко ще наказва, а Прошко ще прощава...трябва да има балансП.С И да не забравите номер 20 ;)

413

КАРАКАЧАНОВ

преди 12 години

Наблюдавам политическия процес в България през последните 20 години. Такива избори в България не е имало. Избори, на които изпълнителната власт използва целия капацитет на властта - полиция, данъчни власти, всякаква администрация, за да притиска опонентите си. Подобно нещо се е случвало в България през 1946 година, когато комунистите с бой и с арести спечелиха изборите срещу опозицията и наложиха диктатурата в България окончателно. На това ми мирише, на това ми прилича. Казвам го като историк. Защото друг подобен аналог през последните 20 години няма. Винаги е имало опити на управляващите да манипулират, винаги е имало опити да купуват гласове. Притискат се *** босове, раздават се социални помощи и пари... Тези опити за манипулация ще се обърнат срещу самите управляващи, защото хората в България не са овце. Има преса, има електронни медии, има интернет... Насилието ще породи насилие, но ще породи протестен вот. И аз мисля, че управляващите ще си получат това, което заслужават - ще бъдат наказани от избирателите.

412

Анонимен

преди 12 години

Търсете в гугъл:"Фейсбук - Ако не революция, то поне обединение!"Това е истината...

411

Анонимен

преди 12 години

Един ден Гербераст ще бъде много по обидна дума от комунист или агент на ДС. Членовете на тази тоталитарна партия - полицейско-мутренски вариант. Ще бъдат лустрирани ще им се забрани да заемат държавни постове. да работят в държавната администрация

410

ЗА СВЕТЛЬО

преди 12 години

Светльо Витков поне ще е най - чаровния президент :). Предпочитам него да гледам на Нова година, може и някоя коледна песен да изпее...

409

Анонимен

преди 12 години

Светльо- ел президенте и среден пръст за тлъстите крадливи политици

408

Патилан

преди 12 години

Аз мисля,че както управляващите ни от 67г. насам,така и народа,има нужда от "свежест,а именно,за тези отгоре(без изключение),отрезвителна свежест,състояща се в разумния вот на народа,който са си заслужили,а за народа,нещо ново,начало на нещо хубаво,и най-вече вяра в себе си,вяра в това,че можем да решаваме съдбата си както е отредено,а не както някои искат,да повярваме,че който и да изберем,ще е наясно какво ще последва ако пак сме излъгани...

407

АЗ

преди 12 години

Забелязвам , че повечето симпазизанти на ГЕРБ ще ги подкрепят защото те били единствената алтернатива , нямало просто друга партия казват някой та затова ГЕРБ.Ако тази партия има за фенове хора с подобни виждания говори, че те лесно могат да бъдат разединени и разбити на прах ... това се прави с независими кандидати, които обират и не до там сигорните симпатизанти и на принципа на разделяй и владей на стола сяда този с отгледания вот БСП - там се гласува по подразбиране. Витков Президент!!!!

406

Кво Вадиш

преди 12 години

До 415 Ще те изненадам ли ако кажа че работя много по-сериозно от теб със сигурност. Ама няма как да не си почеша езика и да не подразня политическите евангелисти - било то ГЕРБЕРи БСПисти СДСари Царедворци Догановисти или каквито и да са там. Поне аз като ям не ми пресяда защото не лъжа и манипулирам хората и не взимам пари за това че съм проводник на нечии планове да дооберат и без това обеднения народ. Лижи си *** дето те храни - ич не ми дреме за тебе и за мнението ти.

405

Увяхнал Гербер

преди 12 години

СГАЗИ ГЕРБЕР - СПАСИ РОДИНАТА

404

Хубава Музика

преди 12 години

Най хубавата музика за моите уши е когато Герберските комунисти вият на умряло...Рай за душата

403

Истината!

преди 12 години

Бездушен, без политически профил и послания, Калфин е политически хибрид между Станишев и Първанов, което показва, че БСП се интересува от изборния резултат само за запазването на вътрешнопартийното статукво. Калфин е най-удобният за олигарсите продължител на инертното и безплодно за българския народ управление на уж социалния президент" агента Гоце. А пък Данаилов е човека на другата група около Станишев. Тази двойка е компромисен вариант на двете враждуващи групи в БСП! Но след отчайващото им участие на дебатите, в светливата на червените прожектори се появи другата червена двойка, замаскирана като безпартийна и тем подобни комунистически дъвки. Целта на тези смешници е да отклонят колкото се може повече гласове от протестния вот на лековерни наивници, които поемат за истина всичко което им се подаде като информация! Българи помнете, че на тия избори се гласува за затвърждаване на започналата вече истинска промяна т.е. за ГЕРБ или за връщане на комунистическия гнет в ролята на безродните партии БСП, ДПС, СДС, НДСВ!

402

до Кво Вадиш

преди 12 години

Хахахахаха.Приемай фактите такива каквито са ГЕРБ ще спечели и президентските ибори и със сигурност ще изкара още един мандат правителството,а ти вместо да стоиш и да пишеш простотий,ходи си намери работа някъде.Хахахахаххахах

401

до wiktor

преди 12 години

Виктор не е нормален човек от народа.Нормалните хора от народа не седят по цял ден да пишат небивалици по форумите а работят.Нормалните хора не са чалгари и подкрепящи мутри *** като ***!!!Виктор е *** безработен от някои обезлюден провансалски град,мислещ си че е много умен но всъшност е ужасен ***.Другият евариант е Виктор да е *** на ГЕРБ и платен драскач(по оптимистично)Заключение: Виктор е пълен ***,или не си е пил хаповете или е прекалил с траквилантите

400

Кво Вадиш

преди 12 години

Другото което започвам да си мисля е че Светьо е стреснал всички - плюят го че е комунист, че е с Доган или че дърпа гласовете на РЗС и АТАКА за да има за ГЕРБ. Това води на мисълта че просто са се усетили че може и да им изстине местенцето защото Светльо няма да вика евала на никой и ще си им казва нещата така както са а не така както са му казали.

399

Кво Вадиш

преди 12 години

Мале как ме кефят ГЕРБЕРСКИТЕ провокатори. Бил такъв бил онакъв. Страх ли ви е че ще останете без стинки като ритнеме Боко Тиквата и Плевераста? Споко - пак ще се намери някой закъсал за ПР миризливец който да ви плаща.

398

до 409

преди 12 години

Ти ще ревнеш след малко май..хахаха...споко,хората виждат когато "царят е гол"......

397

ДС архиви!

преди 12 години

Най-крадливия от всички крадливи комунисти след Агент Гоце е Костов - дясната ръка на Луканов, неговото досие отдавна е изтеглено в Москва. Този измислен демократ успя да заблуди много честни хора и даже стана премиер, а фактически беше Троянския кон в демократичните сили, успя напълно да ги обезличи, каквато задача имаше от КГБ и ДС, успя като премиер да осъществи една грабителска безкасова приватизация, да продаде без пари Балкан, Нефтохим, БТК, да прилапа комисионните, и накрая да стане с над 600 милиона по-богат. Този наглец успя да лиши българите от 100 М ИЛИАРДА държавни активи, които бяха на всички българи, а отидоха в ръцете на шепа хора, които станаха баснословно богати. Червените олигарси сега дават луди пари на най-различни провокатори за да бламират Борисов, защото той ги изгони от властта и сега те няма какво да крадат! А комунист ако не краде, дали от мандри, дали от банки, дали от европейски пари, той не може да вирее и загива! За това *** толкова мразят Борисов и ежедневно си въртят разваления червен грамофон колко лош бил Борисов. Да, наистина е лош, ама за крадците на държавата ни, а за народа той е добър и наистина се явява като нейн спасител от комунистическия гнет!

396

До 406

преди 12 години

Няма как да спра след като пропагандните ви коментари продължават да хвалят поредното мюре на БСП - сега е Хиподила, утре Крокодила и т.н. няма спиране на всевъзможни измислени "герои", които имат за цел да отнемат гласове от ГЕРБ и смешната двойка Калфин-Ламбовеца да успее да се добере до балотажа. Това е целта на БСП и Доган ага с тия уж независими!