99

ХАК1

преди 12 години

ПРИЯТЕЛЧЕТА ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА АНКЕТАТА!ПРЕДИ МАЛКО /НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАК/ ГЛАСУВАХ ОКОЛО 40 ПЪТИ ЗА ЕДИН ОТ КАНДИДАТИТЕ - ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО /СЪЩО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ/ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТОВА СА 40 ГЛАСА,А СИСТЕМАТА НЕ МРЪДНА И С ПРОЦЕНТ!!??ИМА ЛИ СМИСЪЛ КАТО ТЕЗИ ОТ ДНЕС СИ НАГАЖДАТ НЕЩАТА ЕСТЕСТВЕННО,ЧЕ ЗА....ОСТАВАМ НА ВАС ДА СЕ ДОСЕТИТЕ.....

98

Анонимен

преди 12 години

Седарастите са последни след Каракачанов , Семов , Сидеров.

97

Анонимен

преди 12 години

То не много здравословно човек да живее в заблуда ,Емануиле.

96

partizanina

преди 12 години

А ТАКАААА !ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ИЗТРИЙТЕ И БЛОКИРАЙТЕ НОРМАЛНИТЕ.ОСТАВЕТЕ САМО КОМЕНТАРИТЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА МАФИЯТА КАТО ТОЗИ МАРИО-36.

95

макаров

преди 12 години

до марио-36що не вземеш да се гръмнеш и да отървеш пишещите тук от присъствието си....между другото на клавиатурата в ляво има бутон "caps lock" - натисни го

94

sss

преди 12 години

Тоя по ми прилича на м-р Биин от колкото на вице

93

.i.

преди 12 години

ЕЙ, Я ДА СИ ОПИЧАТЕ АКЪЛА, ЧЕ ДА НЕ ВИ ЗАБУХАМ !КУНЕВА - ЗАТВОРИЛА БЕЗПРИЧИННО 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ, ОБСЛУЖВА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И ЗА ТОВА Я НАПРАВИХА ЕВРОКОМИСАРКАЛФИН - ВНЕСЪЛ ИСКАНИЯ ЗА ПРЕСТЪПНИ ЗАМЕНКИ НА БСП, ЗА НАГРАДА ГО ИЗДИГАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТОПИЧАЙ СИ АКЪЛА, БЪЛГАРИНО !!! БСП, СДС, ДПС - ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ОТ ДЪРЖАВАТА !!!!!

92

Реалист

преди 12 години

Бай е по- голям престъпник дори от Боко и е много по- коварен и лицемерен от него защото *** излъга интелигентните хора в България, а пожарникарят излъга простаците ,но всички сме българи и всички страдаме от действията на тези мизантропи и антибългари, които съсипаха България.

91

истината

преди 12 години

ГЕРБ с абсолютно мнозинство, ако вотът е днесТова сочат данните на Центъра за анализи и маркетинг, представени днес от директора му Юлий Павлов. Според изследването, проведено от 30 септември до 9 октомври за ГЕРБ биха гласували 33% от анкетираните, за левицата- 17,4 на сто, за ДПС - 6,3%, за Атака - 3,7%, за СДС - 2,5%, за РЗС - 1%, а за ДСБ - 0,8 на сто. Около 60 на сто от анкетираните с десни убеждения биха подкрепили ГЕРБ, според данните.Водещите социологически агенции показват рядко единодушие и дават значителна преднина на президентските избори за кандидатите на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

90

получил телеграма

преди 12 години

Интерсът се покачва от 2,4% на 2,8%. Невероятен скок !!!

89

123

преди 12 години

отивам в МОЛа до нас да се подстригвам - там пее на живо ДесиславаБСПту правят непънинг значиевала Деси, тенсю бСПпак за ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ ГЛАСУВАМ

88

Анонимен

преди 12 години

България има нужда от НОВА и ДЯСНА партия.Вие сте бошлаф,особено след като се разцепихте.Това е положението.Нова партия с нови,необременени хора - особено не ГЕРБ,които не знам защо ни ги пробутват за десни...

87

бивш седесар

преди 12 години

Да, нямаме търпение СДС отново да ни лъже и краде !!!

86

случайно прочетох

преди 12 години

Да бе, възродил се е.Ще гласувам за Светльо!22 години гласувах за СДС и какво направихте?Убихте синята идея!

85

Спонги

преди 12 години

Ако не бяха манипулирали предварителния вот, Ал. Малинов щеше да е с реални шансове за някое от по-първите места. Сега Румен Христов разчита на връзките си с ДПС. Тази е причината СДС да се коалира с тези псевдодемократи. На ченгенцата които пишат, че Костов е убил синята идея ще припомня, че само ДСБ се изчисти от доносниците на ДС и няма креатури на бившата комунистическа върхушка, като Николай Младенов например, който е сега Министър на ВР. Костов първи каза, че доган е проклятие за България.

84

Пешо

преди 12 години

Мистър Бин!

83

Михнева

преди 12 години

"Познавам Алексей Петров от 1984 година, още когато се ожени за Мариана. Сергей Станишев го пробута в ДАНС, а Иван Костов го пробута в "Кремиковци", за да го приватизира чрез Валентин Захариев. "Кремиковци" е една много тъмна Индия: там са замесени фирми на Марияна Цонева, жената на Димитър Цонев, на Жени Живкова... "

82

Анонимен

преди 12 години

Нали този взе трактора в службите. Голям мискинин излезе, а има наглостта да се показва

81

Анонимен

преди 12 години

Тези явно са се заразили от вируса на величие от Сидеров!В кой свят живеят тези политически трупове,начело с Костов?

80

мен

преди 12 години

ако не бяха сложили на мазната ти мутра някой можеше и да ти повярва. всичките сте *** и докато не ви избесим и не започнем на чисто нищо няма да се промени.