67

Анонимен

преди 12 години

А ти, дебела ***, си виновен за скока на цените на всички основни стоки. Твоите измислици за стандарт "Стара планина" са тайно лобиране за определени фирми. В резултат на това всички цени се вдигнаха и сега пак ядем ***, но 3 пъти по-скъпи.

66

мен

преди 12 години

Въпрос номер 1: Защо не е в затвора като е виновен?Въпрос номер 2: Защо да ти ги даде, за да ги дадеш на твоята татковина израел без парици ли?*** герберски *** пожелавам ви да станете пример за наказание на развилняло се фашистко мафиотско правителство и присъдата на оня украинска *** Тимошенко да изглежда като детска игра. ще дойде и вашата коледа ***!

65

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

64

Анонимен

преди 12 години

За заменките са виновни много хора, които вие от МЗХ две години не ги пипате!Вземи горите, бе господин министре, цялата власт е в твоята партия, затова сте избрани!Като сочиш с пръст този и онзи работа не се върши!Има съд, прокуратура и полиция, вземи свърши нещо, а не се пъчи предизборно!На тая гола кука никой вече не кълве!

63

hagen

преди 12 години

До 60 АНОНИМЕНПрестанете с тия анонимни постове да пишете глупости и лъжи.Цяла Б-я знае кога са правени заменките и кои са виновниците.Прокуратурата е сезирана отдавна но при приет закон от триглавата мафия какво може да направи.Всички заменки са законово правни.А това че ББ е правил заменки си е долна лъжа която може да измисли само един червен подлизуко.

62

Анонимен

преди 12 години

Интересно какво е комунист - ако си имал партийна книжка към БКП комунист ли си.Или не. Защото ако си - комунистите са Бойко Борисов, Цачева и половината им парламентарна група...Тъй, че ако викате комунисти - уточнете, защото повечето членове на БСП дори не са имали такава партийна книжка, а се водят социалисти. А пък Мутрата е имала - и нек си требе да си прекалено ***, за да не се объркаш в позивите...

61

Анонимен

преди 12 години

А бе ако комунистите бяхте стока щяхте да сте си на власт. На хората им омръзна от вас.

60

Ламбо

преди 12 години

Опаа ами сега какво ще излъжеш куха Калфо като президент сигурно ще замениш България ,Калфин калфин не разбра ли че те иската понеже си тъпо парче и ще те накиснат за един милион далавери ,гласувайте масово братя Българи да изберем президент още на първия вот да не даваме шанс на Доган да ни шантажира ако има балотаж с неговите турски и ромски гласове да не даваме на турция да се бърка повече в нашата държавна политика да се събудим всички да се обединим около България

59

Анонимен

преди 12 години

Нее, партията на Мутрите изобщо не работи с компромати....Ако всичко това е вярно и имат доказателства за извършено престъпление и нанесена щета на държавата - ЗАЩО не сезират прокуратурата.Пак се говорят НЕПРОВЕРИМИ неща, което на името на правото се нарича КЛЕВЕТА.Май бързо забравихме колко заменки, ЗА КОИТО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, са подписани от Бойко и колко СЕГАШНИ ЧЛЕНОВЕ на ГЕРБ са взели така земи.Не на мутрите - който и да е, но не мутри - мястото им е в затвора.

58

Анонимен

преди 12 години

единствено Цветанов в МВР работи неуморно две години и доста бандите търкат наровете, а сега не се занимава с предизборни акции. Другите като Миро вчера хванаха 30 камиона крадени дърва и след изборите още две години ще хванат 3. Правете си хора изводите на кой може да се разчита и на кой че ще вдигне само пушилка.

57

темиз

преди 12 години

на герберите сигурно и дядо мраз им е виновен.абе кви са тия герб все някой им виновен.:)хахаха.

56

Анонимен

преди 12 години

Много е спорно къде има повече комунисти. Според мен във всички основни партии комунистите преобладават. Даже на ДСБ лидерът е комунист-преподавател по марксизъм, т.е. светило на комунистическата идеология, запознат на научно ниво в по-големи детайли от Тошо и Станишев взети заедно.

55

Анонимен

преди 12 години

"Комунистите не могат да преживеят това друг да прави далавери. Само те имат право на това.Почервеняват от ЯД. Личи си по коментарите."Явно обаче на теб ти харесва, че друг прави делаверите! Почервеняваш от КЕФ, че те крадат анти-комунисти, а не ония непрокопсаници комунистите! :)))

54

qq

преди 12 години

Тей, сега заради комунистите и техните първи приятели, турците, пак ще плащаме милиарди глоби, червена *** крадлива.

53

Анонимен

преди 12 години

Депутатите крадат и преписват горите на свои роднини и на този който им плаща. А после глобата се плаща от държавата т.е. нас данъкоплатците.

52

Анонимен

преди 12 години

След като Калфин е виновен защо не му е повдигнато обвинение? Значи Миро му е съучастник или някой не си върши работата.

51

ето я истината 2

преди 12 години

В допълнение ЕК ни съди и иска пари за неправилно заменените имоти и от предишното и по-предишното правителство. ЕК си търси парите от Мин.на земеделието и храните. Искът е към министерството, а не към държавата. Нормално е ЕК да си иска парите от МЗХ, няма как да търси Батков, Гергов и сие. Има закон, според което МЗХ досега трябваше да си е взела парите за променения статут на земята т.е разликата между статута на имота и променения статут. Ако е заменил земя не за земя, а за горско стопанство или голф игрища, да плаща. Нищо нередно няма ЕК иска парите от МЗХ, а МЗХ по закон си ги изисква от собствениците. Само че как да си ги искат преди избори от хората, които ги хранят две години и ги държат на власт? Затова кой ооо Калфин е виновен. Аре малко да мислим, а?

50

ракета

преди 12 години

Аиде , пак друг им виновен на ГЕРБ ,че те са некъдърни.Както винаги *На крива ракета, космоса и крив*.

49

!!!!!

преди 12 години

Калфин е виновен за заменките на дъвото,Найденов виновен за заменките на месото и т.т. и т.н. !!!

48

Анонимен

преди 12 години

А за общонационолната кампания по незаконна сеч на гори която се протектира от директори на лесничейства и по-висши от тях от дърводобивните фирми, които плащат 1 а секат 10 кой е виновен. Вчера предизборно задържахте 30 камиона само в София. Но тия камиони са карали две години необезпокоявани всеки ден. Докога за жълти стотинки в бюджета ще се съсипва българската гора. Няма почти сечище без неморкирани отсечени най-хубави дървета покрай маркираните криви. Двуличие и безочие.