464

Ученичка на 16

преди 12 години

Ама си имахме работа, а сега от 2 години немаме!!

463

До 489 от Българин

преди 12 години

*** мазен си ти! Че и на всичкото отгоре си платен коментатор! Ти трябва да се срамуваш, че използваш случая в Катуница за политическите си агитацийки! При Станишката по-добре ли беше? На 23-ти народа ще оцени партиите, тогава както писах по-долу ще те поздравя специално! Такива като теб дори и Господ да слезе да ни управлява пак няма да са доволни!

462

Анонимен

преди 12 години

490, жалко за теб, грамотен и интелигентен човек изглеждаш. На колко си години, помниш ли социализЪма? Ако да, не успяваш ли да видиш многото прилики между тогавашното управление и сегашното? Както каза един познат, ГЕРБ са си чисто и просто ултралявото крило на БКП. Но ако наистина си решил доброволно да гласуваш за тъмночервени комунисти, направи го. И бездруго на следващите парламентарни избори се очертава 'доброзорно' да бъдем задължени да гласуваме за тях....

461

Путев

преди 12 години

Другари, знам че на 23/10 ще трябва да се разделим, но все пак напънете се малко за Бой последен дет' са вика.........

460

Ученичка на 16

преди 12 години

Тези зъбки едва ли са правени с българска заплата, а още по-малко с българска пенсия! Само един е по-скъп от една пенсия!

459

ха

преди 12 години

Ало форумци,тихо,че админчито трие всичко що срещу тиквочу.

458

Анонимен

преди 12 години

Песента "О... колко си ***" е писана за Бойко Б !

457

Анонимен

преди 12 години

Тоя изобщо защо ходи насам-натам? За какво само се разхожда да харчи пари на данъкоплатците, а нищо не върши? Все едно гледам 'работата' на Станишката или Крадлив дедо, разлика никаква /като изключим допълнителните му излагации, когато си отваря устата/

456

до ония

преди 12 години

ква е тази мазна кратуна дет сте я сложили отпред, повече не пиша, само със сигорност ще гласувам......,

455

Българин

преди 12 години

Извинявайте, ама като ви чете човек писанията остава с впечатлението, че при Доган и Станишката сте живяли в разкош и сега видите ли дошъл Бойко и сте минали на изкуствено дишане. Хайде да не се залъгваме, ония крадяха като изтървани, поне тези ще оставят нещо след себе си! Разбира се вие си гласувайте за който сте решили! Нали това е демокрацията!

454

Анонимен

преди 12 години

483, мазен циганино, не срами думата 'българин'! Скрий се в дупката, от която си изпълзял! Как не те е срам да правиш четки и да лижеш задниците на онези, които показаха, че за тях купените гласове на *** /с кръвта на две български деца/ са по-важни от гласа на народа! Борисов и Цветанов се скриха като мишки, режеха лентички и куфееха на Веско Потното, докато в Катуница погребваха Ангел и Павел! И после се правеха на ударени и питаха "че за к'во протестират". Осъзнай се, съвест имаш ли?

453

Анонимен

преди 12 години

Тъпата Тиква само ни излага, ама ако гласуваме и за аватара му - мухльото Плевнелиев и за бъбривата куха Попова значи наистина сме си *** народ, които си заслужава още по-простите управници.

452

leonsio

преди 12 години

"България и Румъния със слаб футбол, но със стабилни икономики." Ако така поставяме нещата, в сравнение с икономиката ни футболът ни е галактически!!!

451

Българин

преди 12 години

Гале, какво работите би ли казала?

450

Галя

преди 12 години

Този *** вече безкрайно ми ходи по нервите. Всички, които гласуват за него или неговата партия са национални предатели и заслужават държавата в която живеят. Дреме ми на фара какви европейски директиви спазва. Родителите ми имат общо 427.67 лв пенсия - вишисти, моето семейство - също двама вишисти, взима общо под 1000 лв.

449

Out Of Space

преди 12 години

...и поясни, че сме изпълнили 100% изискванията за влизане в пространството...Ние ръководителите на България гордо заявяваме че сме попълнили изискванията за навлизане в земната орбита и много скоро ще имаме нещо общо с земната реалност. Чакаме сигнала на ЕС да ни поканят. Засега сме Out Of Space.

448

Българин

преди 12 години

Победа за ГЕРБ! След изборите специално ще поздравя всички платени коментаторчета дето се потиха над клавиатурите:) Считайте се за безработни след 10 дни :) Тогава ще разберете какво значи глад:) Слагайте ми минуси сега долни ***:)

447

Бай Тошо

преди 12 години

Първият български премиер, който държи тон в Брюксел.Евела Бойко!

446

до 477

преди 12 години

Василев комунист пробит такива като тоя ухилен главоч обраха парите на хората в началото на 90 години и сега продължават да го правят,баща ми беше шофоьор на автовлак 35 години имаше спестени пари с който можеше да купи 2 апартамента и за всички спестявания накрая му дадоха 3,50 смърт за вас бе *** мръсни

445

Волен Сидеров

преди 12 години

Зад Бойко *** зад мене Българите