19

Анонимен

преди 12 години

Малко нелепо е да се занимава цял министър-председетел с такива незначителни случки като в Катуница.Той има далеч по важни работи за вършене с ножицата.

18

Анонимен

преди 12 години

МОЛЯ ВИ за ПОМОЩ!ЕДНА МЛАДА МАЙКА С БЕБЕ НА НЯКОЛКО ДНИ СЕ НУЖДАЕ ОТ КРЪВ - НУЛЕВА ОТРИЦАТЕЛНА ("0-") ДРУГА КРЪВНА ГРУПА НЕ ВЪРШИ РАБОТА!!!КРЪВОДАРИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОТ СОФИЯ!!!КРЪВТА СЕ ДАРЯВА В ЦЕНТРАЛНА КРЪВНА БАНКА, КОЯТО СЕ НАМИРА ЗАД ХОТЕЛ ПРИНЦЕС - ТРЯБВА ДА СЕ КАЖАТ ТРИТЕ МИ ИМЕНА - ДЕЯНА ВЛАДИМИРОВА ГЕОРГИЕВА И ЧЕ СЕ НАМИРА В НЕВРОЛОГИЯТА В АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА!!!ЗА ВРЪЗКА МОЛЯ ЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888434616Копирайте това съобщение, за да го видят повече хора

17

Патриот

преди 12 години

Абе каква Катуница, какви пет лева, каза Той, там проблем няма, не разбрахте ли?! Хората не се интересуват от сигурността си, а само да се здрависат с Плевнята.

16

Пловдив

преди 12 години

Бъдещето на България е черно,след 10 год.,тук ще е подходящо да се снимат екшън филми с латиноамерикански сюжети.Често малкото останали съвестни граждани,редовно ще попадът между улични престрелки на *** и др.,банди.Ще има много жертви,отрязани глави насред София,Пловдив и Варна,така както е в Мексико.Не бялото население ще расте със бясна скорост,тъй като след 2014 год.,ще има масово преселение на белите към Европа със техните данъци.НДК ще се разбива за желязо а България ще е Циганистан.

15

Анонимен

преди 12 години

"Борисов оправда липсата на Цветанов в Катуница" - а ние ще оправдаем липсата на "Х" в избирателните бюлетини с/у кандидатите на ПП "Пътища и мостове до Луната и обратно - ГЕРБ".

14

Чудак

преди 12 години

Вътрешното министерство и неговите служители не са ли деполитизирани?! Защо Цецко е шеф на националния предизборен щаб на ГЕРБ?!

13

уточнение

преди 12 години

Евророма няма нищо общо с цар Киро

12

Анонимен

преди 12 години

ЗНАЧИ ЦВЕТАНОВ ВСЕ ПАК Е МИНИСТЪР НА ГЕРБ, А НЕ НА БЪЛГАРИЯ!

11

Вътрешен ред

преди 12 години

Основно задължение на вътрешния министър не е ли да се грижи за реда и сигурността на гражданите, а не да е шеф на предизборен щаб н аполитическа партия. Кое е по-политизирано?

10

NOENT

преди 12 години

Левият депутат Милена Христова, която е и единственият представител на Евророма от квотата на **БСП**!!!!!!!?

9

Mary

преди 12 години

Да каже кой би помогнал тогава!

8

Homer

преди 12 години

Еничари долни...

7

Анонимен

преди 12 години

Кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев се изцепи по Нова телевизия, че в България ПОЧТИ НИКОЙ не се интересувал от темата на деня Катуница: Почти никой в България не се интересува от тази тема Катуница. Вчера бях на среща в Бургас, хората искат само да стиснат ръката на кандидата.

6

Анонимен

преди 12 години

Напротив ***! МВР шефът щеше да си свърши работата , това му е работата. Ако беше станала гражданска война , пак ли щеше да се оправдаеш с политизиране на случая ? Цветанов е изключително некадърен *** и ако не го смениш , не само тъпата ти партия ще загине , ами може и да ви пречукат хората като им писне оконателно от неадекватното ви държание.

5

Анонимен

преди 12 години

Чак сега ли успяхте да го измислите това? За сетен път се убеждавам че това правителство е бавно развиващо се!

4

Анонимен

преди 12 години

Естествено че ще я политизира.... Само че според устава служители на МВР и МО нямат право да политически изяви. Цветанов май е служител на МВР, като такъв извършва тежко уставно нарушение като е шеф на предизборен щаб!

3

София

преди 12 години

Шестака да не е слънце да ''огрее'' навсякъде.Нагли до безумие.Вън гробари,грабители на България!

2

Анонимен

преди 12 години

E нима някой е очаквал да не го оправдае.

1

......

преди 12 години

Боко лентичката......