38

35

преди 12 години

35, Да бачкат маймуните, не е лесно да се стане човек :) А ти се успокой, че ще получиш някой инфаркт и българските гласове за ГЕРБ няма да са 100, а само 99 :)

37

ДСБ

преди 12 години

А сините като бяха на власт кой ги избра? Не бяха ли пак ***? Или те гласуват само за всички останали партии, но не и за ДСБ? Иван Костов ако не е най-големия *** кой тогава?

36

Резерват

преди 12 години

България и сега Е резерват на посткомунизма в Европа :)

35

tarikatcki

преди 12 години

Абе тук наистина е пълно с ***. Значи Бойко ви е виновен за всичко. Защо вместо да драскате глупости, не излезете да свършите някоя работа, а? *** мързеливци.

34

Българин

преди 12 години

Сините,попитайте като се срещате с лидерите на ЕНП,по каква причина се допусна ГЕРБ де факто да управлява с подкрепата на една ксенофобска и антиевропейска партия,НЕ-ЧЛЕН на ЕНП,при положение че можеше да има желязно мнозинство от 131 гласа от партиите на ЕНП-ГЕРБ,СДС и ДСБ?Ето това се питат твърде много хора в България,обикновени дясномислещи граждани

33

Те това е

преди 12 години

Не само в Нова Загора,Добрич,Мездра........Борисов бе хулен,забравяте ли на стадиона в Разград как хиляди го гавреха и се принуди да напусне мача в 60-тата минута.........Бойко,Боче дай си оставката незабавно и се махай........презрян си,мразен и ненавиждан вече от всички......Народа те освирква по градове,села и стадиони.........Борисов,след месеци ще е късно и тогава вече не само ще бъдеш изритан,а и осъден.

32

!

преди 12 години

Иван Йорданов Костов 1 !Не е безгрешен,но е най-добрият Български държавник!

31

от добрич

преди 12 години

От Добрич преди 20-на дни...........НА ПЛОЩАДА ИМАШЕ 70- 80 ЧОВЕКА, ПОЛОВИНАТА ГРАЖДАНИ МУ СЕ ПРИСМИВАХА А ХОРАТА С ПЛАКАТИТЕ ГО ОСВИРКВАХА - ПРЕДИМНО МЛАДИ ХОРА БЯХА ПОВЕЧЕТО МОМИЧЕТА. КАТО ОТИДЕ НА ИГРИЩЕТО В ДОБРИЧ И КАЗА " ОТКРИВАМ ВИ ОБЕКТ ДА СПОРТУВАТЕ" ХОРАТА МУ ОТГОВОРИХА " ТОВА Е С НАШИТЕ ДАНЪЦИ Г-Н БОРИСОВ, ЗАЩО ВСЕ СИ ПРИПИСВАТЕ ЧЕ ВИЕ НИ ПОДАРЯВАТЕ" БОЙКО ИЗМЪРМОРИ НЕЩО НЕРАЗБИРАЕМО,ХОРАТА БЛИЗКО ДО НЕГО ТВЪРДЯТ ЧЕ Е БИЛА НЯКАКВА СМЪРТНА ЗАПЛАХА. ИСКАХТЕ ГЕРБ- НА ВИ ГЕРБ НАААААААААА

30

Анонимен

преди 12 години

*** Костов и *** Киро първия приятели и дружки.А синята власт Цар Киро не обслужваше ли?

29

До 24

преди 12 години

Ти пък откъде ги измисли тези данни?А при упварлението на Костов, за кеото говориш защо не споменеш стотиците хиляди останали без работа, следствие на престъпното закриване на всички заводи за специална продукция от тогавашния фин, мин. Муравей радев.

28

Браво Бойко

преди 12 години

БРАВО БОЙКО- БРАВО "БЪЛГАРСКИ" ЮНАКО. МОЖЕШ ДА БИЕШ БЪЛГАРИ МИРНО П РОТЕСТИРАЩИ,НО ПАЗИШ *** ИМОТИ СЪС СПЕЦИАЛНИ ЧАСТИ И ЖАНДАРМЕРИЯ.....НО КРАЯТ ТИ Е СЪВСЕМ БЛИЗКО И ТОГАВА ЩЕ СИ ПЛАТИШ ЗА ВСИЧКИ СТОРЕНИ ЗЛИНИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД..........Това определено няма да го чуете по казионните медии,телевизии и вестници. В Нова Загора десетки протестираха в дъжда срещу мафиота Борисов/има и снимки в някои сайтове от саморазправата с хората/. Бяха бити и няколко жени.......ТОВА Е НОВИЯ МОРАЛЕто го комунизма в управлението на Бойко!Скандална история около откриването на обновения площад на Нова Загора. Протестиращи от Инициативен комитет Свобода, както и кандидатката за кмет на ЕНП Станка Танчева, имаха близка среща с ченгетата, поради развяваните от тях плакати в присъствието на Бойко Борисов.Редови полицаи веднага се намесили и насилствено им отнели лозунгите, на които пише Дразним ви, защото вече подписахте, Прерязвате законите и други подобни цветущи писания.Определено текстовете върху плакатите не се понравиха на премиера който ги изгледа злобно , заради което и протестиращите си имаха гости.Явно и сега се действа като по време на комунизма, когато дръзналите да критикуват властта, на момента бяха вразумявани от милицията с помощни средства.Поведението на ченгетата е оправдано с изказването, че това не е митинг и пръчките, на които са били плакатите, са оръжие, при което протестиращите попитали защо тогава не са взели и чадърите от останалите те не са ли също оръжие?И те могат да бъдат оръжие, естествено, но ударите от написаното върху хартията, се оказва много по-болезнено за премиера Бойко Борисов, ето защо са предприети и действия.

27

До 25

преди 12 години

Брех, от къде тази омраза???!!!Че защо така не писахте за Костов, Сергей, Р.Петков, Р.Овч, Бакърджиев, Доган, Етем, Софиянски, а за ББ???Или те не заслужават затвор, защото са хрисими овчици, честни и почтени.

26

ФЕН

преди 12 години

КАКВА ТРЕВА ПУШИ БЕ 25

25

Emigrant

преди 12 години

Като сте го подхванали този престъпник-Б.Борисов,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !

24

Българин

преди 12 години

Когато управляваха БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОКРАТИ у нас 1997-2001 г нямаше подобни проблеми,*** си работеха спокойно и нямаше етническа вражда!Заплатите скачаха с 10% два пъти в годината,имаше 13-та и частична 14-та заплата и за българи,и за ***,и за арменци,и за турци!Това време не беше чак толкова отдавна във времето,че да бъде забравено.Въпреки постоянните медийни промивки на мозъците на хората.И да ме заринете с минуси,това е ИСТИНАТА!

23

Анонимен

преди 12 години

Сините са ***.Много предизборно за ГЕРБ- да създават етническо напреженив по тяхна власт преди избори.Ама СДС се напълни с ***.Ако Катуница е от полза за някой- то това са всички останали партии с около 3-4%. на предните избори.

22

Истината

преди 12 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

21

Пергишо

преди 12 години

А какво е използването на случая Катуница, за да натопиш политически конкурент пред ЕС преди избори? Не е ли точно употреба, с цел политическа облага, на една трагедия? Аз бих използвал следния текст за декларацията: "Под прикритие, че се борят с политически нередности в страната, като същевременно покровителстват *** престъпност, ОДС се стремят да докопат поне 2% вот на изборите

20

Иван

преди 12 години

България в ценови шок,икономическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 2 години 1.74 лв. сега 2.44 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !

19

F.D.Roosevel

преди 12 години

Катуница беше предизборен ход на ДПС и БСП. Сините явно чакат подкрепа от ДПС и се опитват да им прикрият следите им. А това по отношение на обедняването на народа- ГЕРБ направиха някои грешки, но най-големите и най-фрапиращите бяха от страна на Тройната Коалиция. Защо когато в България влязоха милиарди евра по времето на тяхното управление тези пари не бяха оползотворени както трябва, защо над 75% от сумите бяха окрадени от ДПС и БСП. Защо накрая оставиха само виртуален излишък.Кажи бе Станишев