9

Ужас

преди 12 години

Не съм особен фен на Епъл. Друго ми прави впечатление на тази снимчица. Зад този пич явно са цените на показаните модели с абонамент към операторите в САЩ. Какво ви прави впечатлени? 3GS го дават без пари с договор! 4-ката е 99$!!!!!! Новия е 200 до 400$!!!! Хайде сега отворете страниците на нашите уродливи оператори и им вижте невероятните промоции и условия за да си вземете Айфон! Плюя на нашите оператори! Ама явно има доста балъци да им дават 1000+ лева и да се кефят...жалка история...

8

до 4

преди 12 години

Като говориш така смело, не е зле да извадиш малко статистика. Дай да видим сравнения, социологически проучвания на това колко са доволни потребитлите от телефона, който са си купили и т.н. Само плямпане без факти говори за интелекта на автора.

7

Мишо

преди 12 години

Това е война, която Apple горчиво ще съжалява, че започна ! В iPhone половината чипове са производство на Самсунг.

6

Maraba

преди 12 години

Га няма шайба...и телефонистка...не ми го хвали!

5

V.Z.

преди 12 години

Еми Епъл сами си го сложиха. Дела срещу НТС срещу Самсунг... няма как те да не отвърнат.

4

Анонимен

преди 12 години

Империята отвръща на удара :)И какво им е велико на тези Ифони не можах да разбера. Андроид е много по-функционален, а с нивите хардуерни компоненти и много по-производителен. Ако ти трябва за гъзарийка-вземи си Ифон, ако ти трябва смартфон-вземи такъв с андроид, без значение ХТЦ или Самсунг.

3

Катър

преди 12 години

Войната на селянията започна... Патенти, технологии тъпотии. Все едно да патентовам жанра криминален роман и който и да напише такъв да му искам пари.

2

Анонимен

преди 12 години

боли *** фара

1

Бобий

преди 12 години

Телефоните на апъл са най- великите открития на 21 век.