54

H.Poirot

преди 12 години

Абе то свестни *** има, Аз познавам едно такова момче! Ама то са го сбъркали от горе - трябвало е да се роди българин! Не си заслужава етноса.

53

BUDKO

преди 12 години

Няма свестни ***.Това не са хора,а дивашко племе,което е спряло развитие преди стотици години.

52

Анонимен

преди 12 години

Vchera *** sa napadnali semeistvo v Sofia, koeto se e opitalo da predotvrati krajba. Za sajalenie sofianci ne sa kato Plovdivchani!

51

Анонимен

преди 12 години

Бойко дойде на власт на вълната на ОМРАЗАТА. Цялото му "управление" беше изпълнено с НАСАЖДАНЕ на ОМРАЗА.Министрите да се мразят.Българите да мразят турците.Бедните да мразят богарите.Днешните да мразят вчерашните.Младите да мразят старите и обратното.Но сега идва време да се "Плати сметката".И главният ПЛАЩАЧ ще е Бойко.

50

Анонимен

преди 12 години

Предложение за решаване мирно и тихо *** проблем. В момента се строи нов завод за изгаряне на отпадъците. Огънят ще загрява вода, а водата ще движи турбини и ще има голяма полза от *** население, тъй като вече няма да крадат само ток, а ще го произвеждат. Отпадъците от горенето ще са под формата на обогатена почва и с тях ще торим нивите и градините, т.е. *** вече няма да обират само труда на българите, а и ще участват активно и в зеленчукопроизводството.

49

до възмУтен

преди 12 години

прЕкрито?!?

48

ne

преди 12 години

те и сега нищо няма да им направят, няма осъден в България за заплаха, смешно е....

47

?

преди 12 години

Това ли е *** дето с братЧедити викало на българчетата "***"?Той не е ли от същите, дето са си спретвали изнасилвания на български момичета за забавление?Не е ли от тези,дето са карали с превишена скорост подарените от дядо си автомобили?От тези,дето са решили,че са богопомазани?...Защо ги пази до преди дни полицията?

46

дистрибутор

преди 12 години

Това с разследването на доказани престъпници е като"Шменти капели"на Въргала най-новия филм,ние искаме бързи процедури отнемане на имуществото и ефективни присъди,иначе ще има протести до дупка....

45

Анонимен

преди 12 години

Абе какви са тия българи бе? Тия родители на загиналия младеж какви хора са? Толкова ли не могат да си намерят от някъде оръжие и да започнат избиване на *** на ред. Загубиха сина си , какво повече да губят?

44

Аз

преди 12 години

Две седмици не искате да направите нищо на десетина мръсни ***, защото ви плащат.И се стремите да докажете на българите че не знаят какво е черно и какво е бяло! Брях!!! Големи идеалисти сте. Павлик Морозов ще ви завиди!!!

43

Марчев

преди 12 години

До 30/ Колега, то театрото вече започна с това, че на Рашков повдигнаха обвиения за заплаха за убийство, а не за поръчителство! Смешни органи в смешна държава!

42

Анонимен

преди 12 години

Според Прокуратурата има достатъчно данни...ей тва ми е любимо, а дали наистина са достатъчно? И за мен има достатъчно данни да кажа,че Рашкови са престъпници... Ама защо ли питам , все пак на една национална телевизия мотото и е: Истината е въпрос на гледна точка.

41

Анонимен

преди 12 години

абе кои са им продажните адвокати... май са българия с голяма лапачка.... и големи връзки в бесепе и олигарси!

40

Анонимен

преди 12 години

от малкия *** като порасне знаете ли какво ще стане дърт мазен ***

39

d

преди 12 години

а принцеса миролюба?

38

copy/paste

преди 12 години

ИЗЛЕЗТЕ СОФИЯНЦИ, ТАКА КАКТО ИЗЛЯЗОХА БЪЛГАРИТЕ В ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС. ВИЕ СТЕ НАЙ-МНОГОБРОЙНИ, А ПРОТЕСТА ВИ НАЙ-МАЛЪК.ИЗЛЕЗТЕ, ПОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ БУДНИ БЪЛГАРИ И НЕ ИСКАТЕ ВЕЧЕ ДА СТЕ РОБИ В РОБСКАТА ДЪРЖАВАИЗЛЕЗТЕ И НИЕ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ.

37

!

преди 12 години

Значи, ако речеш да започнеш честен бизнес, същите тези данъчни, общинари и т.н. ще те бият през ръцете, докато не се откажеш; в същия момент под носа им живее един, който не знае що е работа, ама живее в палат, кара прескъпи коли, плаши, унижава и убива хора и се ползва от уважение на поредната правяща партия. Ами- нямам думи, защото няма как да имам надежда в институциите; остава Господ, който си знае работата!

36

123

преди 12 години

СТИГА СТЕ ВИКАЛИ НА ТИЯ *** ЦАРЕ И ПРИЦОВЕ И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО !!!!

35

Анонимен

преди 12 години

Според прокуратурата до момента има достатъчно данни...На съда пак няма да му стигнат.