20

Анонимен

преди 12 години

20, най-голямото лицемерие на католическата църква е да направи от Папа Йоан Павел 2 светец, въпреки че той е основен виновник за пропагандирането сред вярващите да не ползват презервативи! Този човек е убил стотици милиони хора и сега за няколко уж направени "чудеса" ще го обявят за светец!

19

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на малоумната католическа църква, която забранява ползването на презервативи стотици милиони африканци са заразени от спин и ги очаква сигурна смърт!Такъв геноцид не е правил нито Хитлер, Сталин или който и да е било друг диктатор!

18

Реалист

преди 12 години

Имам чудесно семейство, карам луксозен автомобил, живея в двуетажна къща с басейн и барбекю, и ходя поне по два пъти на почивка в чужбина всяка година...Как науката и форумните "умници" ще обяснят факта, че подчинените ми във фирмата са по-умни от мен, не вярват в Господ, но същевременно работят за 500 лева и не се оплакват?!?! Аз пък вярвам в Господ и той явно ми се отплаща подобаващо...

17

.

преди 12 години

Помогни си сам,за да ти помогне и Господ....това ще кажа на тези,които казват,че вярващите чакат само Господ да им реши житейските проблеми...Истината приятели е една : на много малко хора им идва на ум да търсят Господ,да се молят и да вярват истински докато всичко в живота им е долу горе наред,сполети ли ги обаче нещастие,лош късмет,болест или друг проблем,който не може да бъде решен от съвременната наука и от всички "интелектуалци",тогава и най-големите скептици почват да вярват(повечето)....

16

Анонимен

преди 12 години

ум ора са тва амиканците....даже под нивото на нашите циганви

15

kir

преди 12 години

Това са болни мозъци. Религията е за слабо интелигентни и неинтересуващи се от наука хора. Най-старите оправдания на света за нещо което не разбират са "това е божията воля" и "това е дело на дявола"-глупости на търкалета.Това са хора отказващи да мислят.

14

Анонимен

преди 12 години

Вярата е патерица за лузерите! Така и те имат някаква надежда, че някой ще им реши житейските проблеми вместо тях!

13

do 4

преди 12 години

Zashtoto sa edna i syshta prostotia, kak mojete oshte da viarvate v bojestva????

12

Анонимен

преди 12 години

Това са си чисти убийци, а не вярващи! Да има елементарен медицински способ да спасят детото им и да го оставят да умре си е убийство!

11

Анонимен

преди 12 години

xaxaxaxa basi *** :)))) e sega veche znaete che bog niama :D

10

Анонимен

преди 12 години

Всяка вяра има своите фанатици и е много грешно да обобщаваме! Това, че някои мюсулмански фанатици се взривяват, не означава, че повечето мюсулмани са фанатици! Същото важи и за християните!

9

Анонимен

преди 12 години

Всички дълбоко вярващи са фанатици! Тези кото не са дълбоко вярващи а просто ходят на църква и от време на време не спазват божиите заповеди са лицемери...

8

Blake

преди 12 години

Тези че са *** - *** са. Имам подобни роднини - всяка втора дума в устата им е "бог"... Обаче не мога да разбера що за дискриминация е да има по-леки присъди за вярващите???

7

Анонимен

преди 12 години

Фанатиците няма значение какви са - религиозни или не. В случая горе се виждат религиозните, а от долу под статията се виждат нерелигиозните. И в двата случая става въпрос за едно и също нещо.

6

eва

преди 12 години

Eто до това води религиозния фанатизъм. В 21 век да има хора, които вярват в съществуването на богове е много, много тъжно

5

Schutzstaffel

преди 12 години

Благодарение на боко и герберастите, скоро целокупния Български народ ще се лекува по този начин.

4

.

преди 12 години

защо бъркате религията с някакви скапани секти???

3

дядо Вичо

преди 12 години

Религията е опиум!

2

mia_san_mia

преди 12 години

Религиозни ***

1

Тялото

преди 12 години

Религията е чума за разума.