8

уу!!

преди 12 години

За банките си прав, но кой има интерес от сценария??? Имаше едно време един министър на вътрешните работи, който се веселеше когато се случи трагедия в България, мисля че Начев се казваше. Сега видяхме сегашния министър Цветанов да се весели във Варна, когато Катуница гореше. Поне Начев си подаде оставката...................а сегашния продължава все още да се весели всеки ден.......................потресаващо нали???????????? хора!!!

7

4

преди 12 години

Аз вече ти простих. И наистина смятам, че си много по - българин от Бойко. Прости ми и ти, но аз избрах да гласувам за Каракачанов,въпреки, че по - големия експерт си ти, но той има повече политическа смелост. А в днешните времена на страх, гражданите се нуждаят най - вече от смелост, гражданска смелост.

6

do 2

преди 12 години

A FILOLOjKATA-MINICTAR NA PRAVOCADIETO I KANDITAT ZA VIZE PREZIDENT NA GERB KAKAV LITERATYREN RAZBOR 6TE NAPRAVI NA REZICYRATA?

5

AHMET

преди 12 години

DO 3 АБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ....КАКВО Е ВИНОВЕН ЦВЕТАНОВ..ИЛИ ПОЛИЦИЯТА чЕ РОМА Е ПРЕГАЗИЛ чОВЕКА МОЖЕЛИ ЦВЕТАНОВ ДА БЪДЕ НА ВСЯКЪДЕ....

4

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм с теб, Алексей, но мисля, че пак не казваш всичко, което дължиш на българското общество. Съгласен съм по констатацията, че случаят е режисиран, но не казваш от кого. Съгласен съм, че отложеното членство в Шенген е съставна на мотива, но мотива е много по широк и е предимно политически. Моето мнение в случая е, че репресирани са българските граждани, репресирани са от държавата си и зад това стоят сложен комплекс от личностни и политически мотиви. Гордиевия възел, за мен е в МС.

3

Тотю Марков внук

преди 12 години

ДА!До кого ще търпим номерата на ГЕРБ?!Някой зададе ли си въпроса - Защо бездействаше полицията в Катуница?По нарежданеу на Цветанов. Спомнети си нескопосаното изказване на Гл. секретар на МВР -".. било тактика на полицията, да няма жертви..." Напротив - ето казахте че бездействала, сега почва да действа твърдо - вече го видяхме над 300 арестувани, нападки, въздействие.С една дума узаконяване на действията на полицията в предизборния период в полза на тесно партийни интереси в полза на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 12 години

Този човек е умен и има знания за разлика от много самоизтъкващи се и се чудят как да го премахнат от хоризонта на президентската борба!

1

AHMET

преди 12 години

ЕСТЕСТВЕНО чЕ Е РЕЖИСИРАН ОТ ТЕБ И ТВОИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ..