653

ЯКО ОТ ФОРУМА

преди 12 години

ГЕРБ щели да "купуват" изборите!Как не ви е срам бе, гадни комуноагитатори!Та нали точно вашата калфа по време на последните избори направи така, че масово българите в Западна Европа и Америка да не могат да гласуват, защото чакаха по 8 ч. пред урните за да им дойде ред и много се отказаха! В същото време в Турция калфата се беше погрижил да има доволно количество урни, а и автобуси да циркулират напред-назад! Нима забравяте, другари, или разчитате на "късата" памет на хората...

652

ЯКО ОТ ФОРУМА

преди 12 години

Как се хващате на комунистически провокации!!! Личи си защо сме на този хал! Смело си гласувайте за комунисто-евреина Калфин- щом ви харесва да ви *** цял живот еврео-болшевиките!!!Явно сте свикнали да го поемате!

651

ЯКО ОТ ФОРУМА

преди 12 години

И Е ПРАВ ГОСПОДИН ПЛЕВНЕЛИЕВ!САМО ПРОДАЖНИТЕ ИЛИ ГЛУПАВИ *** СЕ ХВАЩАТ НА СЪШИТИТЕ С БЕЛИ КОНЦИ КУМУНИЗКИ ИНТРИГИ И ПОДМОЛНИ ХФАТКИ! ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ СЕ ТРУДЯТ ЗА ДА СИ ПРЕХРАНВАТ СЕМЕЙСТВАТА И СТОЯТ НАСТРАНА ОТ МЕСТА КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНАТ ***!!!ЗА ЩАСТИЕ РАЗУМНОСТТА НА БЪЛГАРИНА, КАКТО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМА НА Г-ДАТА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ОБЪРКАХА СМЕТКИТЕ НА АГЕНТА ГОЦЕ И НЕГОВИЯТ *** СЕРГЕЙ!

650

ЯКО ОТ ФОРУМА

преди 12 години

Плевнелиев е прав - всички разумни хора разбраха, че инцидента в Катуница е замислен и реализиран от хората на Позитано. Само глупаците все още подскачат и си мислят, че помагат на някой като палят и чупят. Същото беше и с бомбата пред Галерия ...

649

Анонимен

преди 12 години

НАГЛЕЦ. Как може да си помисли и изрече подобно нещо. Г-н Плевненлиев, ХОРАТА се интересуват от случилото се в Катуница. Вие НЕ СЕ интересувате. Жалък плъх.

648

2011

преди 12 години

"Социалната политика на кабинета е успешна, оцени Дянков""Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!" обяви Плевнелиев....Етооо,това е герберска политика,по-ясно не може да се каже и изрази...Тези щраусови методи,такава демагогия не бяхме виждали от времето на лидера на 800-те дни и неговите маймунки Соломон Паси и Меглена Кунева......А не мислите ли,че може да се слижи знак на равенство между Паси и Дянков? Един и същи манталитет,една и съща некадърност,облечена във власт!

647

Петър

преди 12 години

Две години геноцид над Българския народ.

646

bravo

преди 12 години

Господине, Министър председателя открива големи национални обекти, станции и помпи се откриват от кметове и то ако имат време ,аман от ефтин PR. Държавата е пълна с неразрешени проблеми ,като сигурност ,здраве безработицата се увеличава всеки ден , бедноста се увеличава всеки ден , никакви реформи , държавния резерв наближава критичния минимум от 3 милиарда , преди две години беше 9,5 . Незнам кой ще дойде след ГЕРБ ,но дупе да му е яко.

645

Анонимен

преди 12 години

По скоро народа иска да те стисне за гушата....както и всчки като теб

644

Анонимен

преди 12 години

Нищо чудно! Починалите в Катуница са българи и не са от електората на ГЕРБ! Егати бъдещият президент, който не се интересува от такива работи! Пози Боже! Каквито предните, такива и тези! Дори тези вече ги изпревариха по простотия!

643

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ГНУСНА РАБОТА ЩЕ ДА Е ДА СТИСКАШ НЕЩО НА ЕДИН БОКОВ ПЛАЗМОДИЙ И ЗАЕДНО С ТОВА ДА СЕ МИСЛИШ ЗА БЪЛГАРИН !!!

642

аз

преди 12 години

И тоя тръгна по стълбата...("Приказка за стълбата", Христо Смирненски")

641

Анонимен

преди 12 години

"Ако има провокатори с расистки лозунги - ОТДРЪПНЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ И ГИ СОЧЕТЕ С ВДИГНАТА РЪКА И ПРЪСТ, "Някой хора така и не разбраха, че докато не се спрат социалните помощи на *** няма да има пари за пенсионери,образование и т.н. Да депутатите ни крадат. Но не правят ли същото и *** ?

640

Оффф

преди 12 години

.Хората не се интересуват от конфликта в Катуница. ...-----------------------------------------------Харесвам Плевнелиев, но той малко прекали тук. Да хората се интересуват / тревожат за утрешния си ден, за безпаричието си! Все по често се чува "Нямам пари!" и то е свързано не с магистрали или избори, а с оцеляването! А Катуница е символ на 22-ве годишното безаконие, чувство за безнаказаност и един престъпен олигарх ! Наглостта и безочието на "алкохолния" бос, "75%-ов инвалид" с милиардите да

639

българин

преди 12 години

ЩОМ ТЕБ НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА СЪЗДАЛОТО СЕ НАПРЕЖЕНИЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КЪВ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ДА СТАВА ОТ ТЕБЕ, Я СИ ПОМИСЛИ МАЛКО И БЕГАЙ ПАК ЗА ГЕРМАНИЯ. КАК МОЖЕШ ОЩЕ ОТ СЕГА ОЩЕ ПРЕДИ ДА ВИДИШ ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕШ ПРЕЗИДЕНТ ДА ОБРЪЩАШ ГРЪБ НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ НАПРАВО МЕ Е ЯД ДА ТА ГЛЕДАМ КАМО ЛИ ДА ТИ ДРАСНА КВАДРАТЧЕТО

638

Анонимен

преди 12 години

646 - Е поне разбрахме, че комунизите са плодовите, а герберистите са ялови и фригидни, дори в чувствата си:)))

637

за 644

преди 12 години

*** бяха развъждани от комуназите ,като зайци понеже само те са готови за 20 кинта да си продадат гласа......

636

анонимен

преди 12 години

Извинявай Румене, но освен протестиращите ти насочваш и Народната милиция и така проваляш протестите. Караш ме да се съмнявам много в теб, дали си протестиращ или агент на ДАНС ??? Твоят коментар?

635

Анонимен

преди 12 години

642 - Ахаааа! да не бараме електората герберов! Коя мандра ще грабят пак под милиционерска защита сега:))) А иначе си прав! ГЕРБ са първите в новата истария, които национализираха пари за пенсии, прибраха неясно къде и 1,5млрд от здравни вноски:)))

634

rumen221

преди 12 години

Приятели,Преди 22 години Мафията ни използва и излъга Да не допускаме да излъжат и децата ни Който не иска ДА Е РОБ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА да излезе и открито да го каже: - Не искам да съм роб в страната си - Свобода, равенство, братство - Убийците в затвора Ако има провокатори с расистки лозунги - ОТДРЪПНЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ И ГИ СОЧЕТЕ С ВДИГНАТА РЪКА И ПРЪСТ, така, че полицаите да ги видят, ако полицията бездейства, сочете провокаторите и скандирайте:- Полиция ги пазиСНИМАЙТЕ НЕПРЕКЪСНАТО И ВСИЧКО С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА ОСОБЕНО ИЗСТЪПЛЕНИЯТА НА ПОЛИЦАИ!!!facebook/event.php?eid=205127829555178Събота (1-ви октомври) СТАРА ЗАГОРА 19:00 - ПРЕД ОБЩИНАТА!ВРАЦА- 19.00 ПЛОЩАД "БОТЕВ"БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша"ПЛОВДИВ 19:00 - Площад СъединениеСОФИЯ 14:00 - Събиране пред НДК (пилоните)ВАРНА 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"РУСЕ 19:00 - пл.Свобода, пред общинатаПЛЕВЕН 19:00 - до ЧасовникаВ.Търново - 19.00ч. пред общината!Ловеч - 19:00 пред СОУ"Климент Охридски"!Шумен - на входа на градската градина - 19:0 Добрич-пред мола (пл.Свобода) 19:00 Перник - 19.00 - Минна дирекцияМонтана - 19.00 - Паметник В.ЛевскиДимитровград - 19.00 - Пред общинатаЯмбол (ПРЕД ОБЩИНАТА)19.00 Казанлък - парк Розариум19:00 Разград 19.00ч - ХРАМ ПАМЕТНИКА НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИСилистра - 19.00ч. пред 31-ви полк.Благоевград - 19.00ч. пред Общината.СЛИВЕН - 19:00 -Площада пред паметника на Хаджи ДимитърПанагюрище - Вечния огън - 19:00ВИДИН 19.00 НА ПЛОЩАД БДИНЦИХАСКОВО 19:00 - Площад съединение