157

ufo

преди 12 години

като я поправят/летящата чиния на Бузлуджа/, предлагам да отлетят с нея завинаги...

156

Базуков

преди 12 години

Чудесно , нека се сберат отново там ! А ние с базуката си знаем работата , че ги пратим у космосо !

155

666

преди 12 години

До Дурачок 162Иванушка, сметката е дадена: От Станишев.Построено: Карнобат - Бургас от АМ Тракия - 35.2 километра. Харманли - Любимец от АМ Марица 16.6 километра. Участък Оризово - Стара Загора"от автомагистрала Тракия" - 23,820 км. Даскалово - Дупница от магистрала "Струма" - 39 км. До тук са 114.65 километра. Плати на ония с лентичките, трикольорните, Южното плавателно, естакадите и мостчетата, остави му 8 милиарда, изплати му 4 млр. външен дълг и му договори с ЕС още 12 милиарда.

154

kkk

преди 12 години

Тоя Станишев няма ли да млъкне веднъж завинаги ?!

153

Коларов

преди 12 години

Да не би да сме в робовладелския строй. Не сме длъжни да поддържаме ***. Да си го поддържа руското посолство.

152

мангустан

преди 12 години

И вярно, що толкоз години ТИ не я оправи? Все наготово чаката да се накрадете.Някога някой комунист правил ли е нещо за България? Много ясно, че НЕ.

151

Анонимен

преди 12 години

Гербавите диказаха, че са комунисти.От къде на къде ще подаряват държавна собственост на най-големите българоубийци в българската история?

150

123

преди 12 години

колко много ***,

149

Лъснаха .....

преди 12 години

Лъснаха ближещите задните части на ГЕРБ-ите. / Щото тооооо сини вече няма. /ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА НЕУК НАРОД.

148

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

RUINA TO4NO KATO SMRADLIVATA VI PRESTAPNA ORGANIZACIQ BSP

147

GUN

преди 12 години

Като говорим за разруха все се сещам за управлението на тройната коалиция.

146

Иван

преди 12 години

до 666 : сега разбирам защо нищо не правеха за държавата а само за себе си - защото така няма да ги обвинят че правят нещо вредно.А така - нагушиха се - никой не ги попита 1,6 мрд лева как си ги разпределиха за 72 часа в навечерието на коледа.

145

НЯКОЙ

преди 12 години

Нагъл,по-нагъл,най-нагъл!Сергейчо бате като те плеснат със снимчица направо изтрещявам!Колко години бяхте на власт ВИЕ питам та сега си ревнал!Съсипахте държавата с управлението си толкова години!Вие сте за публичен линч!Всички до един в парламента!

144

аватар

преди 12 години

Най подхожда "чинията"да се превърне в УРНА за червента измираща партия,по добре да ги изгарят от колкто да ги заравят МРЪСНИЦИТЕ МАРОДЕРИ !!!!!!

143

аз

преди 12 години

Станишев, бегай се скрии някъде бе. *** при многораждащата си жена и се скрии под полите й. Не разбра че от теб нищо не става

142

bg

преди 12 години

господин Станишев ако искате дайте си маилчето да ви пратим снимки на хората който разграбиха и разбиха летящата ви чиния поже да ги търсите сред ромсккия си електорат в габрово и казънлък

141

Иван

преди 12 години

"Преди да се стигне до възстановяването, трябва да установим какво е състоянието на Бузлуджа, защото тя беше взета от БСП в отлично състояние, а ни я връщат като руина", оплака се Станишев.Обявете сметките за подпомагане ако това е гаранция че като я постегнете въпросната чиния ще литнете и няма да ви видим повече.

140

666

преди 12 години

Опаа... Квичащата *** сега пита, защо Станишев не бил поддържал паметника, като бил министър председател. Айде бе? Само си представям воя на милиционера и милиционерите му, ако и един милион лева бяха вкарани от държавата за паметника. Малийй.. То от връо със седмици нямаше да слизат подопечните ***, репортажи за окраденото от народа щеше да има... Прокурори, следователи, дознатели щяха да мерят с рулетки, лати и отвеси направеното.Споко грухтящите. Днес паметника, а утре - партийният дом

139

Стани Шевич

преди 12 години

Какво сте ревнали всички ,бомби,мини и т.н. как може БСП да е виновна за всичко ,верно е че крадяхме и че още крадем,ама ние сме социалисти ,т.е. крадем от общото за всички ,верно е ,че през последните двайсет години ,ние управлявахме България ,ама паметника взе да се руши откакто ГЕРБ управлява,при нас всичко беше както трябва .Сега ще го възстановим ,е с малко робски /извинете-доброволен/ труд ,но крадените пари не можем да ги пипаме ,щото те са на другарите ,които са другари на Цар К..о......

138

Запален

преди 12 години

Защо и ние да не уважим историята независимо каква е тя се е случила и важно един ден децата ни да знаят какво се е случвало преди тях.