65

смел гибсън

преди 12 години

Безстрашните ромеи не смееха да шукнат в първите дни на безредиците, сега обаче като видяха че родната полиция наистина ги пази и мачка протестиращите,взеха да се репчат, да се въоръжават и дори да сипят заплахи.Например "...ако влиза българин в махалата ще режа глава"- снощи репортаж на Нова тв.

64

Йордан Шангов

преди 12 години

Илия Илиев - председателя на ДРОМ, я го попитайте от къде има пари да кара Майбах за 500 000 EUR и луксозни апартаменти в кв. Лозенец и т.нт. Сигурно ще каже, че е почтен бизнесмен.Наглост неземна!Като си се загрижил толкова за събратята си защо не ги образоваш, защо не дариш част от богатството си за благото им. Ей *** си е ***!!!

63

Анонимен

преди 12 години

на МЕН БЕДНИЯ *** РОМ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК НЕ МИ Е НАПРАВИЛ НИЩО, НО ПОЛИТИЦИТЕ И ПОЛИЦИЯТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 22 ГОДИНИ ......ГЕНОЦИД И РАЗРУХА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ ТОВА Е БОРБАТА-НАРОДА СРЕЩУ ПОЛИТИЦИ А ПО СРЕДАТА МАШАТА НА БОГАТИТЕ-ПОЛИЦИЯТА!ТА ПОЛИЦИЯТА ПРЕБИ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТ КОЛКОТО ***!ЩО БИЕТЕ БЕЗ ПРИЧИНА БРЕ ГАДОВЕ МРЪСНИ!АЙ ЧИБА!

62

123

преди 12 години

до 59думата *** идва от гръцката дума АЦИНГОС - крадец

61

до муню

преди 12 години

Много си прав.Огромна грешка беше закриването на строителни войски.В името на една криворазбрана демокрация беше прекратена една възможност за интеграция.Тези хора получаваха някаква елементарна грамотност и професионална квалификация.Освен това за големи инфраструктурни проекти нямаше да се дават пари под масата от "наши"фирми.Нямаше да има и консултантски хонорари като този на Доган.

60

Анонимен

преди 12 години

ДРОМ = дървен ром = гьоносурат ***

59

Интеграция

преди 12 години

Нека да предложим на Японското правителство хора, които да почистят около АЕЦ Фукушима. Метали и др. Да оберат там нещата ... Пък и японците може и да ги интегрират, нали са много големи спецове.

58

Анонимен

преди 12 години

НАРОДА (БЪЛГАРИ +***) СРЕЩУ ПОЛИЦИЯ И ПОЛИТИЦИ НАПРЕД НАРОДЕЕ!ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ ОТ ГРОБА С ЕДИН КАЛАШНИК В РЪКА А СЛЕД НЕГО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!*** СА С НАС-БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ!ТОВА Е БОРБАТА!БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ А ПО СРЕДАТА Е ПОЛИЦИЯТА ТОВА Е ИСТИНАТА!И КАК МОЖЕ ПОЛИЦИЯТА ДА БИЕ НЕВИННИ ТИНЕЙДЖЪРИ ЗА НИЩО !ОТ ЕТНИЧЕСКОТО РАЗДЕЛЕНИЕ САМО СЕ ПЕЧЕЛИ ТАКА ВЛАСТТА ПЕЧЕЛИ-ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИСКА ОБЕДИНЕНИЕ НА РОМИ И БЪЛГАРИ А?ЗАЩО ПИТАМ?

57

muhoboiko

преди 12 години

*** за ядрени опити.

56

ВВВ

преди 12 години

НА ТОЯ ПРОВЕРКА ОТ НАП ЗА ИМОТИ И ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ НЯМА ЛИ ДА ИМА,МАЙ МИРИШЕ ОКОЛО НЕГО КАТО ОКОЛО РАШКОВ

55

българка

преди 12 години

А защо г-н Илиев не посочите ромските барони,не пледирате за техния арест,не посочите вашите съплеменници,не плащащи за ток и вода,упражняващи педофилия като вземат за жени 12годишни момичета,които разграбват БДЖ с опасност за пътуващите /предумишлено убийство/, разграбват индустриално наследство/1000 роми атакуваха завода в Бяла Слатина, в Казанлък/в гетата управляват *** престъпници,мешерета извън българското законодателство?И защо се въоръжават *** сега-за да защитават привилегиите

54

Анонимен

преди 12 години

РОМ-тове е питие , а това са си просто ***!Не виждам , защо те трябва да се срамуват , че са ***! Все едно ние да се срамуваме , че сме българи! *** не могат да разберат , че през годините на "прехода"са били винаги ИЗПОЛЗВАНИ , а никой нищо не е направил за тях!Въпреки , че с това отношение на Правителството на ГЕРБ към нас българите , започнах да се срамувам , че съм българин и все повече ми се приисква да съм ***!Време е за ОСТАВКА на ГЕРБ!

53

Анонимен

преди 12 години

"Той плаща за провокациите, твърди Илия Илиев"Абе *** ние българите не сме като вас "ромите". Не търсим вечно някой да ни плаща за да правим нещо. Ние имаме родина и я пазим от такива *** като теб.

52

Много обичам

преди 12 години

1. От данъците си да храня поне още един ***.2. В училище до детето ми да седи *** и всячески да му пречи да учи.3. В общината да не мога да взема документ от тълпите *** дошли за помощи.4. Да НЕ получавам детски. Те са само за ***.5. Да плащам тока и на поне едно *** семейство. Същото е и за водата и всички други домакински разходи.6. Да плащам строежа на жилища ,които *** да изтарашват за година и пак да реват ,че на са студено.7. А най- обичам самите ***...!

51

123

преди 12 години

*** ДА СИ ПЛАЩАТСТИГА ПОМОЩИ

50

до 53

преди 12 години

Има много неща, за които е бил прав. Едно време такива неща е нямало как да съществуват, защото е трябвало тато да го разреши. Аз сега един господ знае колко хора са участвали ...

49

Анонимен

преди 12 години

Арестувайте тоя ром, все за нещо е виновен.

48

муню

преди 12 години

do 35:ти си с по болен мозък и от Сидеров бре ,лелеле.Трудови войски за *** и всичко ще е наред.Хем ще бачкат по кариери и магистрали ,хем ще си плащат с труд храната,хем няма да мислят за глупости.Ако има нещо за което Тато едно време е бил прав то това са стройтелни войски.

47

до 47

преди 12 години

аз пък съм пробългарски настроен,американците и руснаците ги любя когато не вредят на България

46

Елф

преди 12 години

Поредния *** барон който се прави на отворен.