16

Анонимен

преди 12 години

Мамка им герберска!

15

аС

преди 12 години

И захар на промоция ....по 2.19 ! Насам народе !Като да са си плюли в устите и Лидъл И Била И Кауфланд

14

Анонимен

преди 12 години

Лятото се яде лека местна храна..риба пилешко...Никога повече пилешко. Не може едно пиле да стане за месец за клане без химия.Сега си ям морска риба която няма как да е хранена изкуствено, хапвам наистина зеленчуци от пазара с нитрати..но поне знам рибата..колкото и да е мръсно морето е по-чиста от тези пилета наблъскани с химии. Прасенцето зимата пък след 2 месеца ще е готово...и така. Не на саламите и пилешкото по магазините в охладен вид.

13

до 5

преди 12 години

Томас, ти си нямаш представа какви *** се продават в хранителните магазини в малките градчета. Това лято се убедих в това - един свестен чай не можеш да намериш, всичко е фалшиво и с ужасно качество. Сред кауфландските стоки, които и аз смятах за не особено добри, пак можеш да намериш нещо свястно.

12

Анонимен

преди 12 години

Кауфланд са ***. Случайно станах свидетел какъв договор предлагат на производителите на пилешко месо, за да им продават продуктите. 14 страници "примерен договор". Тия си мислят, че са хванали Господ за шлифера... много се смях на представителя им, които беше брутално огаврен в офиса на фирмата производител на пилешко.

11

аз

преди 12 години

до 8, ми незнам как може да стане това, но тези бройлери които ги гледат за магазина ги колят на 6 седмици. Представяш ли си какво трява да ядат и какви лекарства и химии са им давали? В домашни условия един бройлер става за клане след 4-тия месец. Тоест 3 пъти по бавно...когато ядат само жито и царевица.В малък град съм и си гледам пилета, кокошки и зайци. Свинско месо, само от гората понеже съм ловец, а там е пък еко... .

10

Томас

преди 12 години

търсете хора от селата, които да ви снабдяват с храна - плащайте им на тях. Така ще печелите и вие и те - вие ще ядете истински плодове, зеленчуци, сирене, месо - а те ще имат доходи.

9

Анонимен

преди 12 години

че българското пилешко си е доста компрометирано/ инжектирано за да бъде използвано за подвеждаща реклама

8

Анонимен

преди 12 години

Я ми кажете ако едно домашно бутче от домашно отгледано пиле е 300 грама се стопява с 50 грама и го изваждаш опечено 250 грама, как едно бутче от 600 грама от магазина става 300 след като го изкараш от фурната???Не съм си купувал от 1 година от магазина..няма и да си купя вече нито пиле нито бутчета.

7

Томас

преди 12 години

4Може и така е редно да бъде, но държавата стимулира унищожаването на селата - ако щеш като оставя *** да бездействат, като унищожава училища, болници и т.н. - а и е много по-лесно хората да бъдат контролирани когато са на големи маси - освен това ако има големи маси хора на едно място - корпорациите стигат лесно до тях - правят няколко хипермаркета и *** се бутат да им купуват ***, вместо да имат възможност да ядат качествени храни правени на село.

6

Анонимен

преди 12 години

Има ли още балами които да пазарят от тези хипермаркети *** им

5

Томас

преди 12 години

имате *** - не пазарувайте от кауфланд - преди време един познат, говореше, че храните в кауфланд са *** - не му вярвах ама се оказа така - развалиха и сиренето и течния шоколад и колбасите - единственото, което си заслужава е зърнените продукти, бобовите, препаратите - като цяло продават ***

4

Анонимен

преди 12 години

Абе защо всички хора се натикаха в градове??? Не можеше ли просто селата да се разрастнат и пак хората да си гледат по малко домашни животни, че да ядат по-нормална храна!Всичко на село е по-вкусно.. гроздето си е грозде, свинското си е свинско (да, много ме кефи свинското на село!) от магазина гроздето е кисело (буквално), а свинското е пълно със соя..Кой накара хората да свикнат с града? Буржоазната класа ли?

3

Muscarin

преди 12 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО! ПАК СИ НИ ШЛЯКАТ

2

Нумеро 1

преди 12 години

Пу да съм първи

1

Варна

преди 12 години

Айде стига сте лъгали народа,бе!Оляхте се с измислени промоции и ментета,да ви...и в бутчетата ви да ви...!